Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Uf ya uf yok sistemde sorun varmış yarın sabah arayın sonucu öğrenin diyorlar

bende hem 30 liralık hem 5 liralik test aldım

5 liraık olandan yaptım yne tek cızgı cıktı of yaa

of kı ne of

olmazsam yıne test yapıcam tabıkötükedihüso

bende hem 30 liralık hem 5 liralik test aldım

5 liraık olandan yaptım yne tek cızgı cıktı of yaa

of kı ne of

olmazsam yıne test yapıcam tabıkötükedihüso

kaç gün geçti canım?sabredemiyorsan kan testi yaptır kurtul meraktan.

bu arada ben laptop kullanıyorum.kucağımda saatlerce tutuyorum.radyasyon yumoşlarıma kesinle zarar veriyordur.çalışmalara başladığımda kullanmayacağım bunu.wireless ı da kapatacağım.arada bir açar bakarım müjdelerinizi almak için.

yok gecen bısey daha 3 gun var ama yıne dayanamadım ya yıneedelikafadulden
olucem meraktan yahu

hamilelik belirtilerin varsa canım kan testinde hemen çıkıyor gününü beklemene gerek yok.ama bence biraz daha bekle.zamanı gelince çift çizgiyi görürsün.testlerini sakla artık yapma.

hamilelik belirtilerin varsa canım kan testinde hemen çıkıyor gününü beklemene gerek yok.ama bence biraz daha bekle.zamanı gelince çift çizgiyi görürsün.testlerini sakla artık yapma.

evet kendımı hamıle hıssedıyorum hatta tek cızgı cıkınca demek gunu gecınce cıkıcak bıle dedım

yada kafayı yedım sonundalaelaelaelaelae

bende yastık kouyorum

mam şimdi geldim, yok üç kere aradım yok. dikmende caddede değil de ilkere giderken 29 mayıs. aptal bunlar ya.

kızlar bende özel laptop sehpası aldım çok rahat tavsiye edrim.
hiç yormuyo.

bafo boşver benimki de negatif boşver biz çok takıyoruz sanıyorum ki. çatlayacağım yahu ben. sonucu yarın alacak olsam yarın giderdim hastaneye. sabırr. Söylesin negatifse negatif. Belirsizlik insanı öldürüyor.

iki yıldır evliyim.eşim korunuyordu bu sürede 5 aydır istiyoruz.annem korunduğun için olmuyor diyor sizce etkisi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…