Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

listeyi düzenleyen arkadaş beni eklememişsin. yoksa sen zaten şimdiden kaybettin mi diyorsunfisfisfis yok sadece unuttuysan hatırlatıyım 2 kasım benim günüm...

Merhaba kizlar nasilsiniz? calismalar nasil gidiyo son 12 gün cok heycanliyim. Bide internete göre son 9 gün akannehir cok heycanliyim ya uffff. Bu nasil bi stres mis böyle ya.

Kızlar merhaba,
Çok heyecanlıyım 5 gün kaldı.Sabah 6.30 da bitane test yaptım dayanamadım ama malesef negatif.Beklemeye devam edeceğim.
Umudumu kaybetmek üzereyim,belirtiler adet belirtisine doğru gidiyor sanırım.

bekle bekle sakin o belirtilere doğru kaymasın... inşallah hamişlik belirtisidir yüm bunlar benimde 6 günüm var zor sabrediyorum. iyi ki bu günlerde eczanenin önünden geçmeyeceğim yoksa hemen gider alırdım bir test yarın ben de yapardım

portakal suyu aslında günümüz gelmeden çıkan her testin gerçeklik değeri yok bu siteden bunu öğrendim sen yine de moralini yüksek tut inş.hamişsin umudumuzu yitirmeyelim canım

canim benim sen hem cok erken yapmissin test i. hemde hamilelik belirtilerinin bazilari adet belirtilerine de benzer. Insallah hamissindir. umudunu kaybetme

arkadaslar liste yi görme imkani varmi acaba??? Merak ediyorum kimler su önümüzdeki günlerde beklemekte

Dün akşam almıştım test bir kaç tane.Sabahı zor ettim zaten.Bütün gece sağa dönüyorum çift çizgi,sola dönüyorum gebelik testi.Kafayı yemek üzereydim dayanamadım yaptım.Sonrada hiç bir şey olmamış gibi yattım uyudum biraz daha.Silik falan çıkca biraz rahatlayacaktım ama kısmet bakalım nasibimizde ne varsa o.

İnşallah canım :Saruboceq:

Liste ilk sayfada

Evet canim ilk sayfada var liste aktuel. Ya kizlar sizce en erken test nezaman yapilir? Bide illaki belirti olmasimi gerekir cünkü benim hic bi belirtim yok gaz ve yorgunluk ve akinti haricinde. ( Normalde bu zamanlarim cok kuru gecerdi )

Benimde 14 güne göre hesaplarsak yarın yada öbür gün ovulasyon günüm olmalı :teytey: Her sabah daha afyonum patlamadan dereceyi ağzıma sokuyorum kafamçokkarıştı Bu sayede vücut ısımında çok düşük olduğunu farkettim kızlar ya hep 35.5 civarı ölmüşüm haberim yok akannehir

Evet canim ilk sayfada var liste aktuel. Ya kizlar sizce en erken test nezaman yapilir? Bide illaki belirti olmasimi gerekir cünkü benim hic bi belirtim yok gaz ve yorgunluk ve akinti haricinde. ( Normalde bu zamanlarim cok kuru gecerdi )

bazi erken yapilan testler var onlardada ama yazar kac gün öncesinden yapildigina dair. belirti de bence olmayabilir. benim ilk hamileligimde yoktu belirti falan. ama senin saydigin da belirti olabiliyor. cok duydum gaz ve akinti belirtiler oldugunu.

en erken adete 4 gün varken yapılıyo ama sonuca güvenme yinede bence adetin geciksin ondan sonra yap. ben hiç gebe olmadım bilmiyorum ama sitede yazılanlara göre hiçbir belirtin olmadan da hamiş olabiliyormuşsun. ben de de hiç belirti yok ve sanırım kuru döneme girdim bilemafoldumben

slm kızlar sabah bır baktım dort bes damla kan adet oldum yanııııııııı doktora gıttım bugun kan aldı beta hcg yarın sonuca gore bırsyeler yapcak

ya kizlar beni de yazin listeye. kim tutuyor listeyi? Azize mi??? benim bu düzensizlik baslamadan önce hep 28. inci günde geliyordu. Bugünde 28. inci günüm. Bugüne beni listeye yazin… lüüüfffttteeeennnn… ama yarin da test yapacam kesin yine. sabredemiyorum artik. bu bekleme beni öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…