Merhaba kizlar nasilsiniz? calismalar nasil gidiyo son 12 gün cok heycanliyim. Bide internete göre son 9 gün akannehir cok heycanliyim ya uffff. Bu nasil bi stres mis böyle ya.
Kızlar merhaba,
Çok heyecanlıyım 5 gün kaldı.Sabah 6.30 da bitane test yaptım dayanamadım ama malesef negatif.Beklemeye devam edeceğim.
Umudumu kaybetmek üzereyim,belirtiler adet belirtisine doğru gidiyor sanırım.
Kızlar merhaba,
Çok heyecanlıyım 5 gün kaldı.Sabah 6.30 da bitane test yaptım dayanamadım ama malesef negatif.Beklemeye devam edeceğim.
Umudumu kaybetmek üzereyim,belirtiler adet belirtisine doğru gidiyor sanırım.
bekle bekle sakin o belirtilere doğru kaymasın... inşallah hamişlik belirtisidir yüm bunlar benimde 6 günüm var zor sabrediyorum. iyi ki bu günlerde eczanenin önünden geçmeyeceğim yoksa hemen gider alırdım bir test yarın ben de yapardım
canim benim sen hem cok erken yapmissin test i. hemde hamilelik belirtilerinin bazilari adet belirtilerine de benzer. Insallah hamissindir. umudunu kaybetme
arkadaslar liste yi görme imkani varmi acaba??? Merak ediyorum kimler su önümüzdeki günlerde beklemekte
ilk sayfada liste var
Evet canim ilk sayfada var liste aktuel. Ya kizlar sizce en erken test nezaman yapilir? Bide illaki belirti olmasimi gerekir cünkü benim hic bi belirtim yok gaz ve yorgunluk ve akinti haricinde. ( Normalde bu zamanlarim cok kuru gecerdi )
Evet canim ilk sayfada var liste aktuel. Ya kizlar sizce en erken test nezaman yapilir? Bide illaki belirti olmasimi gerekir cünkü benim hic bi belirtim yok gaz ve yorgunluk ve akinti haricinde. ( Normalde bu zamanlarim cok kuru gecerdi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?