Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kizlar saatte bir affedersiniz tuvalete gidiyorum… sanki adet olmusum gibi bir his var icimde yaaaaa :-(

canım ben dünden beri söylüyorum beni de yazmamışlar ama bugün görür konuyu açan kişi ekler merak etme.

Kizlar saatte bir affedersiniz tuvalete gidiyorum… sanki adet olmusum gibi bir his var icimde yaaaaa :-(

olmamışsındır inşallah ya kızlar benim sol kasığımda feci bi sancı var iğne batıyor geçiyor. bu bile beni umutlandırıyo yaaaa...

canım eşinin korunmasıyla bir ilgisi olabileceğini sanmıyorum. Çünkü bizde de durum böyleydi 1 yı 2 aylık evliyiz 2.denememizde oldu bence eşinin korunması ile alakası yok ancak doğumkontrol hapı kullananlarda dı,urum braz farklı olabiliyor yani süreç uzayabiliyor bana doktorum özellikle kulanma dedi ben de onu dinledim sonuçta tüm hormonal düzeni bozuyor tabi oğal olmayan bir yapı gelişiyor hapı bırakınca da eskiye dönmesi uzun sürüyormuş canım

inşallah hamileyimdir. isteyen herkese kısmet olur inşallah kasımın 2 si ama artık sabredemiyorum

inşallah hepiniz hamişsinizdir kızlar... inşallah bende bu ay hamile kalırım... ve inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız...

Allahım bütün isteyenlere de bana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.dua herşeyin kapısını açar
sabırla birgün anne olacağım günü bekliyorum..

[ı]kızlar buyuk gun 28ekım test yapsammıkı ya tutamıyorum kendımı bı kıl verın.suan kabızlık problemım var ve cok gazım var akıntımd arttı gÖgulerımın ucları acıyo cok ustune yatamıyorum bıle hıc boyle olmazdı.karnımda batmalar var ya cok merak edıyorum bı yol gosterın araara da basım donuyo psıkolojıkmı dıyorum ama ınŞallah gercektır ya rabbım tum ısteyenlere versın[/ı]

yaa of benimde kasımın 12 si günüm.ama ben bu ay nedense çok heyecanlıyım
o zamana kadar nasıl dayancam,nasıl bekliycem benakannehir
ve biliyorumki bu sefer olmazsa gerçekten ama gerçekten çok hayal kırıklığına uğrayacağımmm
o yüzden inşallah bu ay hamile kalırım:Saruboceq:

selam kızlar opuyorumnanaktan
çubuk kraker canım daha çok erken bende 12 kasımcıyım kaydirigubbakcemile5
ama ovlsyon testi kullanıyorum 13 gün hala yumurtlamadım yani bende kullanmıyoken senin gibi erkenden telaşlanmaya başlardım ama yumurtlama olmadığı için henüz hamile kalmam gibi bi durum yok
telaş yapma bende 1 senedir bekliyorum mafoldumben

canım bence yap bi test bakalım 1 gün kalmış gününe
hadi bizede haber ver

ayy o testlerin fiyatı ne kadar bendemi kullansamkii
bizimde henüz 2.ayımız ama aslında 1.ayımız desek daha doğru olur
geçen ay böle yoğun çalışmamıştık ve yumurtlama günlerine dikkat etmemiştik

canım gg den sipariş ettim bende 30 ovlsyon testi 12 gebelik testi 29 30 civarı
hayırlısı olsun canım hakkınızda

aysencim benimde 12 kasım ama ovulasyon günümüz 28-29 ekim canım yani yarın yada öbür gün yanlış hesaplamış olabilirmisin yada 28 gün değilmi periyodun?

canım gg den sipariş ettim bende 30 ovlsyon testi 12 gebelik testi 29 30 civarı
hayırlısı olsun canım hakkınızda

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
aysencim benimde 12 kasım ama ovulasyon günümüz 28-29 ekim canım yani yarın yada öbür gün yanlış hesaplamış olabilirmisin yada 28 gün değilmi periyodun?

canım herkesin değişir
benim internetten hesapladığıma göre 24-29 ekim arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…