ya kizlar beni de yazin listeye. kim tutuyor listeyi? Azize mi??? benim bu düzensizlik baslamadan önce hep 28. inci günde geliyordu. Bugünde 28. inci günüm. Bugüne beni listeye yazin… lüüüfffttteeeennnn… ama yarin da test yapacam kesin yine. sabredemiyorum artik. bu bekleme beni öldürüyor
Kizlar saatte bir affedersiniz tuvalete gidiyorum… sanki adet olmusum gibi bir his var icimde yaaaaa :-(
Kizlar galiba gelecek bugünn :-((((
iyiym reyo cum sen nasılsın?bekliyoruz işte gerçi ben daha çalışmalardayım çok var yani....
[ı]kızlar buyuk gun 28ekım test yapsammıkı ya tutamıyorum kendımı bı kıl verın.suan kabızlık problemım var ve cok gazım var akıntımd arttı gÖgulerımın ucları acıyo cok ustune yatamıyorum bıle hıc boyle olmazdı.karnımda batmalar var ya cok merak edıyorum bı yol gosterın araara da basım donuyo psıkolojıkmı dıyorum ama İnŞallah gercektır ya rabbım tum ısteyenlere versın[/ı]
selam kızlar opuyorumnanaktan
çubuk kraker canım daha çok erken bende 12 kasımcıyım kaydirigubbakcemile5
ama ovlsyon testi kullanıyorum 13 gün hala yumurtlamadım yani bende kullanmıyoken senin gibi erkenden telaşlanmaya başlardım ama yumurtlama olmadığı için henüz hamile kalmam gibi bi durum yok
telaş yapma bende 1 senedir bekliyorum mafoldumben
canım gg den sipariş ettim bende 30 ovlsyon testi 12 gebelik testi 29 30 civarı
hayırlısı olsun canım hakkınızda
aysencim benimde 12 kasım ama ovulasyon günümüz 28-29 ekim canım yani yarın yada öbür gün yanlış hesaplamış olabilirmisin yada 28 gün değilmi periyodun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?