Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar site yine sorunlu yazamıyorum okuyamıyorum hatta bazen açılmıyor bile ama idare edicez artık. bafo inşallah sonucun olumlu çıkar merakla bekliyoruz. benim de 3 günüm kaldı iyice sabırsızlandım

inşallah hamilesindr canım...ınsan nasılda heyecanlanıyor dimi.Dua edyor kırmızıların gelmemesi için.Ama bu heyecan bile bence çok güzel yaaa

rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah. dilara senin durum ne oldu adet oldun mu

hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim gönlünüzden geçen bütün hayırlı dilekleri kabul etsin
son 2 ye girdim çooook heyecanlıyımyerimseniben

Site hep hata veriyor,fena yanii ....Samsakcım bu ay devam çalışmalara ,geçen ay hüsrandı..yumurtlama vaktim 1 hafta sonra falan ama biz çalışmalara başladık yine :]]

benim kırmızılar gününde yani bu sabah geldi malesef..ama olsun artık bebişler sağlıklı gelsinde gerisi önemli değil...azizecim 1 aralık yazarsan sevinirim...

canım ınsallah haberlerı burdan paylaşacapım

ama sen nereye hemen neden umudurnu kaybedıorsun bak ben tam 14 aydır denemeye devam edıyorum

Bafo, testi yaptın mı?? Umudumu kaybetmiyorum da, kocam ocak'a kadar yok. O zamana her isteyen hamile kalır herhalde ben de yeni liste yaparım şubat martta hamile kalmayı düşünenlerle artık. hahaha.

azizeciğim 20 ekimcilerdendim malesef 10 gün geçti adetimi ama malesefm dün adet oldum bu ay yine hüsrana uğradım benide 29 kasım yaz canım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…