Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cok uzuldum selcancım

allah yardımcın olsun..umarım en kısa zamanda bebeğinize kavusursunuz :Saruboceq:

kızlar bana bugun dua edın ne olur oglen test alıp yapacağım :)

bakalım varsa zaten cıkar değil mikaydirigubbakcemile5

kızlar bana bugun dua edın ne olur oglen test alıp yapacağım :)

bakalım varsa zaten cıkar değil mikaydirigubbakcemile5

canım inşaallah testin pozitif çıkar
ama negatif çıksa bile sen yinede ümidini kaybetme o testler çok sağlıklı sonuçlar vermiyor. en güzeli kan testi yaptırmak kaydirigubbakcemile5

inşallah canım testlerimiz pozitif çıkar geçen gün bir bayan gördüm 4 yıllık evliymiş incir kürüyle hamile kalmış kullanmış 2 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş bu ay bende kullandım hayırlısı adet belirtisi yok sadece göğüs uçlarım ağrıyor

benim doktorum da mutlaka ameliyat olmalısın diyordu. sağ yumurtalığıma yapışık bir tane ur olma sınırında myom vardı. sol yumurtalıkta da 5 cm lik kist vardı. birde rahim içinde 15-20 tane myom vardı.dua ile hazırlayıp, dua ile soğan kürü uyguladım.
çok şükür küçük myomlar ve kistim gitti.büyük myomda yumurtalıktan ayrıldı.
böyle kürleri inanarak ve dua ile uygulamak lazım.Allahtan ümit kesilmez.:Saruboceq:

Amin inşallah canımm..Biz bu ay yne başladık çalışmalara,daha yumurtlama günüm gelmedi..Bu ay ovulasyon testi aldım bakalım ..ama henüz yapmadım..Biraz daha zamanı var..

günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim

hosgeldin canim… hayirlisi insallah hepimiz hamis kaliriz ve sonunda bebislerimizide kucagimiza da alirizz

benimde adet günüm bugün inşallah gelmez

Insallah canim

6 kasım canım
geçen ay düşükle sonuçlandı. inşaallah bu ay olmaz

Insallah canim hem hamile kalirsin hemde kucagina alirsin

günaydin fistik

günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor[/QUOTE]

iyidir canim senden

canım ben bu topikten hamiş kalanlardanım.. günüm 200 küsürlerde kaydirigubbakcemile3
Allah hepinize en kısa zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.. dualarım sizinle..

aaa pardon canim… ne mutlu sana. Rabbim tamamini erdirsin ve hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah

ben geçen ay düşük yaptım. bu ay çok zor demişti doktorum. ama kontorole gidince yumurtalar çok güzel gelişmiş dedi çatlatma iğnesi yaptı. 6 kasıma gün verdi.
inşaallah pozitif sonuçlar alırız beklediğimiz gün gelince yüzümüz güler inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…