Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım yemek hazırlığı yapıyorum bi taraftan bitti şimdi salatamıda yaptım..bebiş gelmemiştir çünkü doğum kontrol hapı kullandım ya kist için.yok canım soğan kür yapmadım içemem sanırım ben onu ya.ama incir ve bal tarçın çörekotu yapmıştım daha önce ama olmadı işte..

selam arkadaşlar ben29 kasım tarihinde kayıtlıyım ama hala adet olmadım...bugün adet olmayalı 9gün oldu..bundan 2gün önce yani 7.günümde test yaptım ama negatif çıktı akşam eşime gösterdim ama ikimizzinde farkettiği ikinci çizgi çok ama çok silik çıkmış belki göz yanılması dedik bilmiyorum 15 günüme kadar hala adet olmadıysam tekrar test yapıcam heyecanlıyım paylaşmak istedim...:Saruboceq::Saruboceq:

kolay gelsin ellerine sağlık canım .anladım ama soğan kürünün kisti erittiğini söylüyorlar birçok arkadaşımız denemiş keşke içebilsen tatlım ya neyse hele bi kontrole git bakalım inşallah hiç bişeye gerek kalmaz kist erimiştir canım :Saruboceq:

Neden sadece gebelik testlerine bağlı kalıyorsun anlamadım.
Az bir gecikme değil.Bence doktora gitmelisin ve kan testi yaptırmalısın.15 gün beklemek bana göre çok saçma! Hamilelik olmasa bile sağlığınla ilgili bir problemle karşılaşabilirsin.
İnşallah hamilesindir ama bence ihmal etmeden doktora gitmelisin.

tatlım inşallah hamilesin şimdiden hayırlı olsun canım ya alkisalkisalkispeki bi kan tahlili neden yaptırmadın baya geçmiş canım ya imkanın varsa yarın bi kan tahlili yaptırsana hem içinde rahatlamış olur genede sen bilirsin canım :teytey:

canım epey geçmiş bence kan testi yaptırsan iyi olur,eğer bebişin seninleyse dikkatli olman için önemli bence..hayırlısı olsun tatlım...

ya gülcüm bu ay ilk defa oldu bende kist oda yumurtam çatlamamış ve büyümüş kiste dönmüş.3 yumurtam vardı ikisi çatlamış sadec iğneyle,sanırım aldığım hormon ilaçları yüzünden oldu,umarım geçmiştir ya bu ayımda gitti çünkü bu sebebple oldu 1,5 yıl offf offf.napalım dermansız dert olmasında bekleriz..ama eğer geçtiyse bu ay çok çalışıcaz çokkk:))))) yılbaşına güzel haberle girerim umarım tabiki hepimizzz...

ya belkide buda saçma gelecek ama ablamın nişan işleri vardı yoğunduk kendime vakit ayırmadım kaçgündür, daha dün evime geldim kan tahlilindende korkuyorum olumsuz çıkacak diye böyle beklemek biraz da olsa beni umutlandırıyor:çok üzgünüm:

inşallah hamileyimdir ama bende ne adet belirtisi var nede hamilelik belirtilerinden var şaşırdım kaldım:))

ya tatlım ne diyeceğimi bilemedim ama dediğin gibi allah dermansız dert vermesin herşeyde bi hayır vardır tatlım peki sende kist ne gibi bi değişiklik yaptı akıntı veya lekenme vs vs merak ettimde eğer senin anlayabileceğin belirtileri varsa şu anda nasıl hissediyorsun kendini onu merak ettim canım adetine kaç gün var

umutlanmk tabiki güzel canım ama sağlığınla ilgili problemlerde olup gecikme olabiliyor biliyorsun kist gibi..valla sabrın süper ben olsam çatlardımmm:)))

inşallah hamileyimdir ama bende ne adet belirtisi var nede hamilelik belirtilerinden var şaşırdım kaldım:))

ya canım mutlaka belirti olcak diye birşey yokki hiç bi belirti olmadan hamile olanlarda ama slep arkadaşımızın dediği gibi sağlığında bi problem olabilir sen bilirsin artık canım inşallah hamilesindir :Saruboceq:

Tatlım anladığım kadarıyla bu bebeği önceden beri bekliyorsun umutlanmak bile seni mutlu ettiğine göre..
Bi yoğunluk yaşamış olabilirsin ama bak şimdi evine gelmişsin ve var mı yok mu diye merak içine girmişsin bi kere.Senin yerinde olsam şimdi giderdim herhangi bir hastanenin aciline bu testi yaptırırdım bak istanbulda yaşıyormuşsun ücra bir yerde de değilsin imkanın da var(en azından hastane ve doktor bol ) Biz burada gecikme olmadan başlıyoruz hastanenin yolunu aşındırmaya o yüzden sana şuan tek tavsiye edeceğimiz şey hastaneye gitmen !!!

valla aslında ben hiç anlamadım.regl imin 3.günleri doktara gidiyorum,yumurta takibi için o zaman ultrasonda göründü.gecikme falan olmadı bende.zaten folikül kistler genelde adetle atılırmış ama benim adetle sökülmemiş..sonra erimesi için doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullandım arada ara kanama olabilir dedi,doktorum.bir iki gün kahverengi lekelenmem oldu umarım kist o akıntıyla eriyip gitmiştir..
adetim yarın falan gelmesini bekliyorum 28 günde bir olurum ben geçen ay 10 daydım..şu anda bi değişiklik hisstemiyorum ama ilk zamanlar ağrım vardı sağ tarafta zaten kistte ordaydı.ama artık yokk..aay çok uzun oldu...:))) işte böle tatlım umarım pufff diye uçup gitmiştir...:))))

bu arada beni doğum kontrol hapı mahvetti,ilk defa kullandım mide bulantısı berbattı ki gece alıp yatmamama rağmen uykumdan uyandım valla ya...umarım bir daha kullanmam(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…