canım yemek hazırlığı yapıyorum bi taraftan bitti şimdi salatamıda yaptım..bebiş gelmemiştir çünkü doğum kontrol hapı kullandım ya kist için.yok canım soğan kür yapmadım içemem sanırım ben onu ya.ama incir ve bal tarçın çörekotu yapmıştım daha önce ama olmadı işte..
selam arkadaşlar ben29 kasım tarihinde kayıtlıyım ama hala adet olmadım...bugün adet olmayalı 9gün oldu..bundan 2gün önce yani 7.günümde test yaptım ama negatif çıktı akşam eşime gösterdim ama ikimizzinde farkettiği ikinci çizgi çok ama çok silik çıkmış belki göz yanılması dedik bilmiyorum 15 günüme kadar hala adet olmadıysam tekrar test yapıcam heyecanlıyım paylaşmak istedim...:Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaşlar ben29 kasım tarihinde kayıtlıyım ama hala adet olmadım...bugün adet olmayalı 9gün oldu..bundan 2gün önce yani 7.günümde test yaptım ama negatif çıktı akşam eşime gösterdim ama ikimizzinde farkettiği ikinci çizgi çok ama çok silik çıkmış belki göz yanılması dedik bilmiyorum 15 günüme kadar hala adet olmadıysam tekrar test yapıcam heyecanlıyım paylaşmak istedim...:Saruboceq::Saruboceq:
Neden sadece gebelik testlerine bağlı kalıyorsun anlamadım.
Az bir gecikme değil.Bence doktora gitmelisin ve kan testi yaptırmalısın.15 gün beklemek bana göre çok saçma! Hamilelik olmasa bile sağlığınla ilgili bir problemle karşılaşabilirsin.
İnşallah hamilesindir ama bence ihmal etmeden doktora gitmelisin.
tatlım inşallah hamilesin şimdiden hayırlı olsun canım ya alkisalkisalkispeki bi kan tahlili neden yaptırmadın baya geçmiş canım ya imkanın varsa yarın bi kan tahlili yaptırsana hem içinde rahatlamış olur genede sen bilirsin canım :teytey:
ya gülcüm bu ay ilk defa oldu bende kist oda yumurtam çatlamamış ve büyümüş kiste dönmüş.3 yumurtam vardı ikisi çatlamış sadec iğneyle,sanırım aldığım hormon ilaçları yüzünden oldu,umarım geçmiştir ya bu ayımda gitti çünkü bu sebebple oldu 1,5 yıl offf offf.napalım dermansız dert olmasında bekleriz..ama eğer geçtiyse bu ay çok çalışıcaz çokkk:))))) yılbaşına güzel haberle girerim umarım tabiki hepimizzz...
benimde aksi gibi bu ay hiç canım çalışmak istemiyor sleepy80 :))
inşallah hamileyimdir ama bende ne adet belirtisi var nede hamilelik belirtilerinden var şaşırdım kaldım:))
ya belkide buda saçma gelecek ama ablamın nişan işleri vardı yoğunduk kendime vakit ayırmadım kaçgündür, daha dün evime geldim kan tahlilindende korkuyorum olumsuz çıkacak diye böyle beklemek biraz da olsa beni umutlandırıyor:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?