Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah tatlım ya gitmiştir ve birdaha hiç gelmez gerçekten çok üzüldüm ama çok şükür tedavisi çaresi var tatlım ya üzme kendini dediğin gibi belkide puf diye uçup gitmiştir bile inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

8aydır çalışmalar boşa gitti ya hevesim de gitti cinsellikten soğuyacağım valla (

tatlım çok haklısın ama sabretmemiz gerekiyo inşallah sabrımızın mükafatınıda alıcaz .bende eşime bi hamile kalyim birkaç ay adını bile duymak istemiyorum çalışmaların diyorum şimdi havalar iyice soğudu birde o var tabi neyse tatlım inşallah rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi bizlere nasip eder sen genede tembellik yapma :Saruboceqpuyorumnanaktan

ya ben artık bıraktım sanırım akışına...
güya 2 gündür ateş ölçecektim sabahları.
Dereceyi baş ucuma koymayı unutuyorum.Evden çıkınca aklıma geliyor ölçseydim diye.
bugün 10.gün Geçen ay 8. günde başlamıştım çalışmalara ama bu ay
:sm_confused:

slm kızlar trıot baslangıcı cıktı bende yarın utrasonla bakcaklar ılac verdıler her un ıccem brde asırı kansızlık varmıs ılac verdıler of yaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar trıot baslangıcı cıktı bende yarın utrasonla bakcaklar ılac verdıler her un ıccem brde asırı kansızlık varmıs ılac verdıler of yaaaaaaaaaaaaaa

slm canım bak tatlım daha başlangıcıymış hemen tedavine başlarsın çabucakta atlatırsın canım nolur üzülme stres yapma birde bol bol pekmezi sulandır veya kaşık kaşık ye bol tüket bana çok iyi geldi kansızlık için canım kan ilaçlarını içene kadar pekmez daha güzel bence hemen başla

ya azizecim hamile olarak yazmış beni. keşke olsaydı o listede öyle görmek bile heyecanlandırdı ama maalesefff hamile değilmişim azizeee duy sesimi tatlım. sil beni listeden. adet oldum ben. yeni adetim de 28 aralık. yeni listeye eklersen sevinirim canımmm! inşallah bu sefer olur. :)

Liste nerde, nerden baktin?? hic denk gelmedim deeee:1no2:

selam canolar ben geldimmmm a.s.

aysima üüzlme canım hayırlııs olsunn hiç olmazsa şu kırmıızlar fazla umutlandırmadan geliyolar
ee benim ki maşllah 3 gün önden geliyo sanki çok istiyomuşum gibiklava:

tsk ederim cvp veren arkadaslar.bu ay beklemiyordum hic kızlar 7 aydır korunmuyoruz ama tık yoktu.bende neyse biraz daha olmasın diyordum bu ay sadece 2 kez beraber oduk esimle oda yumurlamaya falan denk gelmiyodu nettekine göre sans iste hayırlısı bir düsügüm var insallah buda düsmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…