valla aslında ben hiç anlamadım.regl imin 3.günleri doktara gidiyorum,yumurta takibi için o zaman ultrasonda göründü.gecikme falan olmadı bende.zaten folikül kistler genelde adetle atılırmış ama benim adetle sökülmemiş..sonra erimesi için doğum kontrol hapı verdi 21 gün kullandım arada ara kanama olabilir dedi,doktorum.bir iki gün kahverengi lekelenmem oldu umarım kist o akıntıyla eriyip gitmiştir..
adetim yarın falan gelmesini bekliyorum 28 günde bir olurum ben geçen ay 10 daydım..şu anda bi değişiklik hisstemiyorum ama ilk zamanlar ağrım vardı sağ tarafta zaten kistte ordaydı.ama artık yokk..aay çok uzun oldu...:))) işte böle tatlım umarım pufff diye uçup gitmiştir...:))))
tembellik yapma portakal suyuklava:
evet portakal suyu tembellik yokkk,bol bol çalışıp alıcaz müfakatımızı dime ama...
8aydır çalışmalar boşa gitti ya hevesim de gitti cinsellikten soğuyacağım valla(
güle güle iyi geceler mız mız canım çok stres yapma daha kötü olursun herşey normal çıkar inşallah eğer troid çıkarsada sen sakin ve sabırlı ol atlatıcaksın inşallah stres yaparsan hiç bişey yoluna girmez malesef tatlım allah yardımcın olur inşallah :Saruboceq::1hug:
kızlar ben kaçtım eşim geldi yemek muhabbeti,öptüm sizi..
slm kızlar trıot baslangıcı cıktı bende yarın utrasonla bakcaklar ılac verdıler her un ıccem brde asırı kansızlık varmıs ılac verdıler of yaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar trıot baslangıcı cıktı bende yarın utrasonla bakcaklar ılac verdıler her un ıccem brde asırı kansızlık varmıs ılac verdıler of yaaaaaaaaaaaaaa
ya azizecim hamile olarak yazmış beni. keşke olsaydı o listede öyle görmek bile heyecanlandırdı ama maalesefff hamile değilmişim azizeee duy sesimi tatlım. sil beni listeden. adet oldum ben. yeni adetim de 28 aralık. yeni listeye eklersen sevinirim canımmm! inşallah bu sefer olur. :)
ben bugün adet oldum vuslat başka bahara kaldısenağlama
Liste nerde, nerden baktin?? hic denk gelmedim deeee:1no2:
Canım liste ilk sayfada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?