Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kerem ben kocama ne yedireyim kız spermlerine ii gelsin kaydirigubbakcemile3 keçiboynuzu içiriyorum başka?

tatlım keçi boynuzu kürü pekmezinden daha etkili birde fındık ceviz felan kız ben muzu dilimleyip üzerine bal döküp öyle yediriyorum birde sütüne ıhlamuruna vs vs herşeye şeker yerine bal koyuyorum canım birde ilişkiden iki saat önce eşine türk kahvesi içir spermleri uyarıp ileri hızlı hareket etmelerini sağlıyormuş tatlım eşin sperm testi yaptırdımı sonuçlar nasıl yaptırdıysa :1hug:

normal cnm ama çok iyi değil dahada iyi olsa şansımız artar ondan diyorum tmm cnm saol.

gulus cnm hadi inşallah güzel haberler verirsin bize cnm bak hbr ver ama merak ederiz.

normal cnm ama çok iyi değil dahada iyi olsa şansımız artar ondan diyorum tmm cnm saol.

keçi boynuzunun kürünü mü pekmezini mi kullanıyorsunuz tatlım birde türk kahvesini sakın ihmal etme sen fazla içme ama kadınlarda doğurganlığı azaltıyormuş kahve erkeklerde de tersine iyi geliyo :hulya:

ay kız ben yine kahve manyağı nerde olsa kaç tane olsa içerim ay bak hiç duymamışıtım bunu tmm içmem artık..

ay kız ben yine kahve manyağı nerde olsa kaç tane olsa içerim ay bak hiç duymamışıtım bunu tmm içmem artık..

tatlım şimdi netten buldum muz incir domates ve havuçta sperm kalitesi için iyi geliyormuş kadınlarda da çukulata kahve gibi kafeini olan şeyler fazla tüketildiğinde doğurganlığı azaltıyormuş bende artık çukulata yemiycem :kedi:

ay tam sevdiğim şeyler ya ama vazgeçeriz neler yapmadıkki.
ya bide hani şu ismin altında gel annecim git annecim gibi şeyler yazıyoya nasıl yapıcaz onu kerem anlatsana cnm yapamadım ya..

yarın sonucu mutlaka haber ver tatlım lütfen olurmu inşallah bebişin gelmiştir :Saruboceq:

kızlar zaten en önce sizlere haber veririm merak etmeyin inşallah ağlayarak değilde gülerek haber veririmmm Allahım yardım et bana :Saruboceq::Saruboceq:
6 gün geçti canımm hala akıntım varr kasıklarımdada ağrı var hiç böle olmazdım

ay tam sevdiğim şeyler ya ama vazgeçeriz neler yapmadıkki.
ya bide hani şu ismin altında gel annecim git annecim gibi şeyler yazıyoya nasıl yapıcaz onu kerem anlatsana cnm yapamadım ya..

tatlım kullanıcı paneline gir sonra orda profil dünle var orayada gir işte orda kişisel rütbe var orası tatlım istediğini yaz onayla kaydirigubbakcemile5

inşallah tatlım ya gülerek haber verirsin 6 günde az değil tatlım inşallah hamilesindir sabah erkenden giricem kk ya senden haber bekliycemopuyorumnanaktan

baya geçmiş belirtiler öyle gibi hayırlısı cnm sevinirsin inşallah

kerem ve zorxx saolun kızlar inşallah yarın sizlere güzel haberler veririm öpüyorum ikinizideeopuyorumnanaktan

kerem ve zorxx saolun kızlar inşallah yarın sizlere güzel haberler veririm öpüyorum ikinizideeopuyorumnanaktan

tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin sabah yapıcaksın demi testi saat kaçta kalkıyorsun ona göre hemen giricem kk ya kız çok merak ettim valla şimdiye kadar hiç test yaptın mı yarın ilkmi olucak alkisalkisalkis

8.30 9.00 arası kalkıyorum ama daha öncede kalkabilirim şimdi bende çok heyecanlandım
yok canım ilk testim değil 2 gün önce yaptım ama çıkmadı erkenmiydi yoksa gerçekten bebiş yokmuydu bilmiyorum eğer yarında çıkmazsa pazartesiye kadar hastalanmazsam pazartasi kan testi yaptırıcam artık hayırlısı Allahtann

tatlım yarın da testte çıkmazsa neden pazartesini bekliyceksin ki yarın git yaptır varsa yarında çıkar nasıl olsa inşallah vardır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…