hoşgeldin canım senin günün geçmişti yanlış hatırlamıyorsam varmı bi gelişme :uhm:
kerem ben kocama ne yedireyim kız spermlerine ii gelsin kaydirigubbakcemile3 keçiboynuzu içiriyorum başka?
şimdilik yok canım sabahleyin test yapıcam bakalım hayırlısı
çok korkuyorum test yapmaktan ama başkada çarem yok :a015:
şimdilik yok canım sabahleyin test yapıcam bakalım hayırlısı
çok korkuyorum test yapmaktan ama başkada çarem yok :a015:
normal cnm ama çok iyi değil dahada iyi olsa şansımız artar ondan diyorum tmm cnm saol.
ay kız ben yine kahve manyağı nerde olsa kaç tane olsa içerim ay bak hiç duymamışıtım bunu tmm içmem artık..
tatlım şimdi netten buldum muz incir domates ve havuçta sperm kalitesi için iyi geliyormuş kadınlarda da çukulata kahve gibi kafeini olan şeyler fazla tüketildiğinde doğurganlığı azaltıyormuş bende artık çukulata yemiycem :kedi:
yarın sonucu mutlaka haber ver tatlım lütfen olurmu inşallah bebişin gelmiştir :Saruboceq:
ay tam sevdiğim şeyler ya ama vazgeçeriz neler yapmadıkki.
ya bide hani şu ismin altında gel annecim git annecim gibi şeyler yazıyoya nasıl yapıcaz onu kerem anlatsana cnm yapamadım ya..
kızlar zaten en önce sizlere haber veririm merak etmeyin inşallah ağlayarak değilde gülerek haber veririmmm Allahım yardım et bana :Saruboceq::Saruboceq:
6 gün geçti canımm hala akıntım varr kasıklarımdada ağrı var hiç böle olmazdım
kızlar zaten en önce sizlere haber veririm merak etmeyin inşallah ağlayarak değilde gülerek haber veririmmm Allahım yardım et bana :Saruboceq::Saruboceq:
6 gün geçti canımm hala akıntım varr kasıklarımdada ağrı var hiç böle olmazdım
kerem ve zorxx saolun kızlar inşallah yarın sizlere güzel haberler veririm öpüyorum ikinizideeopuyorumnanaktan
tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin sabah yapıcaksın demi testi saat kaçta kalkıyorsun ona göre hemen giricem kk ya kız çok merak ettim valla şimdiye kadar hiç test yaptın mı yarın ilkmi olucak alkisalkisalkis
8.30 9.00 arası kalkıyorum ama daha öncede kalkabilirim şimdi bende çok heyecanlandım
yok canım ilk testim değil 2 gün önce yaptım ama çıkmadı erkenmiydi yoksa gerçekten bebiş yokmuydu bilmiyorum eğer yarında çıkmazsa pazartesiye kadar hastalanmazsam pazartasi kan testi yaptırıcam artık hayırlısı Allahtann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?