Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

olsun kız dinlerim sen say yardım edemiyorum bari böle faydamız olsun yok tatlım sadece ben bu gün yemek yapıcam ohh işleri bitirdim çok şükür kk dan fırsat kalırsa elişi yaparım ama evdeyim dışarıya çıkmam yağmur baya çok yağıyo maşallah :hulya:

sen dinlersin de ben sölerken bile yoruluyomm bu ara çok halsizim acep tiroid mi çıktı ama hap da içiyorum yaaaaaaCADIARZU

kıss yağmurda gezmeye bayılrıım ben zemuszemus eşimle bazı geceler sırf yağmur yağıyo diye gece yarısı dışarda gezdiğimiz çok olmuştur yerimseniben

kıss ne örüyon bakimmm :hulya:

tatlım bende kansızlık vardı ama eşim sağolsun zorla pekmezi yedirdi daha sonraki tahlillerde kan seviyesi güzel çıktı normale dönmüş ama ben hala neden üşüyorum anlamadımmafoldumben
erteleme gibi bi imkanınız varsa erteleyin hemde hamiş olursan inşallah orda zor olur korkarsın felan :çok üzgünüm:
tatlım bizim tayinimiz de mayısta belli olucak çıkabilirde çıkmayabilirde belli değil :sm_confused:

tatlım hani peçetelerin arasına dantel yapılıyorya işte o modelden fiskos örtüsü başladım masa örtüsünü bitirdim ama daha sehpaları var sıkıldım bıraktım sehpaları sonra yaparım :kedi:
tatlım korkma çıkmamıştır inşallah tiroid unut artık hiç çıkmaz inşallah:Saruboceq:

bendede vardı geçmiş ama.....
canım erteleme gibi bi imakanımız var ama yani sen isteemsende gönderebiliyolarda
istemediğimiz bi yere gönderirler diyee istiyoruz artık mecburr....

canım bizimde nisan mayıs gibi
:sinifsinif:

hayırlısı olsun bakalım

ay ya sabah sabah çok kötü oldum hep patlama ölüm haberleri bursadada bi iş yerinde göçük olmuş 19 cesetten 9 zuna ulaşmışlar off offfffffff mafoldumbenaz kaldı ya ben çıldırıcam yada haberleri kapatıcam takrar başladı şehit haberleri allahım sen yardım et yarabbim askerlerimizi sen koru:Saruboceq:

kıss evlendin daha yeni ne dantel yapıyon olanları ört iştee

bende eşime hırka yaptım bitti

şimdi annecime yelek örüyorum

evet tatlım hayırlısı ne diyelim ama çok şükür bizim doğu görevimiz yok akdenize veya ege ye gidebiliriz kısmet hangisi olursa artık ama bizim burda da kalabilir belirli birşey yok yani görücez bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah:Saruboceq:

evet canım her yerde kötü olay her yer alt üst

alllah polisimize askerimize derman güç versin
bizlerede sabır inşlhhh

allahım onları korusun
kötü insanlarla karşılaştırmasın

kıss evlendin daha yeni ne dantel yapıyon olanları ört iştee

bende eşime hırka yaptım bitti

şimdi annecime yelek örüyorum

kız kardeşim nişanlı ona yapıyorum kız bana değil benimki zaten birsürü annem sağolsun napim annemle kız kardeşime yardım ediyorum tatlım :hulya:
birde erkeklerde el işini sevmiyorum çok güzel hazır şeyler var tabi bu benim zevkim tatlım sakın yanlış anlama nişanlıyken annem yapıcaktı yaptırmadım giydirmem dedim napiim sevmiyorum :sm_confused:

evet canım her yerde kötü olay her yer alt üst

alllah polisimize askerimize derman güç versin
bizlerede sabır inşlhhh

allahım onları korusun
kötü insanlarla karşılaştırmasın

amin tatlım amin gerçekten buna çok ihtiyacımız var llah yardımcımız olur inşallah gerçekten sinirlerim çok bozuldu :Saruboceq:

günaydın kızlar ben adet oluyomuşum doktorum öyle dedi vede yumurtamda çatlamadaı rahim yumuşamış enfeksiyon kapma riski var dedi çatlamayan yumurtayıda değerlendiremiyoruz((((((((((((

günaydın kızlar ben adet oluyomuşum doktorum öyle dedi vede yumurtamda çatlamadaı rahim yumuşamış enfeksiyon kapma riski var dedi çatlamayan yumurtayıda değerlendiremiyoruz((((((((((((

günaydın tatlım adetin mi gecikmişti tatlım hatırlıyamadımda ama enfeksiyon kapma riski varsa çok dikkat et tatlım lurmu :1hug:

Öyle dedı tatlım ya adet olucan dedı nezama tam gelırse onu ılk gÜn sayıcam benı ara dedı bende ya gelmezse dedım ama gelır dedı acayıp belım bacaklarım kasıklarım arada batıyo ama

Öyle dedİ tatlım ya adet olucan dedİ nezama tam gelİrse onu İlk gÜn sayıcam benİ ara dedİ bende ya gelmezse dedİm ama gelİr dedİ acayİp belİm bacaklarım kasıklarım arada batıyo ama

tatlım tabiki doktrun benden çok çok iyi bilir ama bence sen hamilesin yani bebişin yerleşiyo inşallah düzenli çalıştın demi dersine :kedi:
ama genede tekrar söylüyorum sen bana bakma doktrun daha iyi bilir peki lekelenmeler ne zaman başladı ve miktarı ne kadar canım ya :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…