Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

beniyiyim canmm sağol.şimdiden sitres yapma tatlım,10günden fazla var ama ne olduysa olmuştur artık yumurtlama geçmiş inşallah çok çalışmışsındır canmm guclubacismile
benim adetime 10 gün kala belirtiler başlamıştı.sende varmı?

benim adet sancım falan yoktur olduktan sonra çok az karın agrısı çekerim sadece... belirti yok yani
ama stres tavan yaptı hAYIRLISI artık valla çok iyi çalıştık desem de yalan olur psikolojim bozuldu ya rabbim nasip ederse artık

evet canm hakında hayırlısı olsun...olcağı varsa olur zaten.:1hug:

mrb gökçe hoşgeldin tatlımm

merhb hayatım

azıze bır kaç gundur kasıklarıma ara ara bıçak saplanıo gbı oluo ama çok az . artı beyaz akıntım var . göğüslerim şiş. artı gazım var deli gbı (folbıol içiorum yapabılır gerçi) hamılelık belırtılerıne benzıo gbı ama adet donemı belırtılerıme de benzıo :S
bı ıhtımal belkı olmuştur allah buyuk akannehir:Saruboceq::Saruboceq:

canmm hamilelik belirtileride adet belirtilerine benzer zaten...bendede aynı anlattığın belirtiler vardı canmm. özellikle memeler çok fenaydı uçlar acıyotu ve çok dolgun olmuşlardı gazım çok vardı kasıklarım da batmalar oluyodu bu belirtiler adetime 10 gün kala başlamıştı. ve adetime 4gün kalada idrar testi yaptım ve pozitif çıkmıştı...
senin adete kaç gün var tatlım?

5 gun kaldı hayatım bılemıorum benım göğüslerım her adet donemınde şişior ama . ekstradan gazım var beyaz akıntı seziorum ıdrar köpüklu iştahım açıldı bu ay kı bahaneye bakıorum kaydirigubbakcemile2 belkı de hamıleyımdır. ama umutlu değilim ben :kedi: ALLAHIM buyukk inşallah oleyımdır .... yumurtam buyumuyodu ama tedavıye de başlamadı doktor 6 aylık evlısın sağlıklısın duzenlı cınsel hayatına devam et dedı . bılmem hıç ummadığımız bı an gelır belkı bebişimız inş. benım de :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kısmet canmm bu işler daha 6aylık evlisin çok yeni acele etme nekadar çok sitres yaparsan hamile kalman okadar zorlaşır canmm...sen sadece yumurtlama günlerini değerlendir bol çalış tatlım. gerisini allaha bırak hayırlı sı nezamansa o zaman versin rabbim bebişini :ecrin_bebek: çok belirtilere kafanı takma. kocanla keyfine bak sırf bebek içinde çalışmalar eşler arasında sitres sebep oluyo buda hiç sağlıklı değil.kaydirigubbakcemile5

akışına bıraktık bız gerektiği zamnlarda duzenlı çalışmalarımızı yapalım gerısı de ALLAHIMA kalmıştır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inş. bızımde tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeğimiz olur ...AMIN :Saruboceq:

:ecrin_bebek: gelsin bebişlerrkaydirigubbakcemile5

kusura bakma canımm görmemişim ne güselll bi çok ortak yanımız varmışş inşallah bebişlerimizde beraber olurrr :içelim:

Ay inşallah benim bugün 4 gün var reglime Azizeye özendim 4 gün varken test yaptım belkim çıkar diye negatif çıktı :çok üzgünüm: bu ayda olmadı galiba :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…