yapmadım canım hafif midem bulanıyo bi de iştahsızlık var cok belirti yok şu an
bende kahvaltı yapmadan güne başlayamam annem böle alıştırdı bekarkende kahvaltı yapmadan hayatta evden çıkmazdımm sağolsun annem hergün kahvaltımı hazırlardı hem tek diilim ki yanımda siz varsınızz
hala adet olmadın ne güsel hiç kötü düşünme bence hep olumlu düşün ve olumlu olsun
ooooooooooh ne güzel dur bende bişiler hazırlayımm:roflol:
evet canım ben de hep iyi düşünüyorum hatta eşimde sorup duruyo bişey varmı diye bende bilmiyorum diyorum bugun test alıp getircek öglen yapsam cıkarmı yoksa yarınımı beklesem
evet canım ben de hep iyi düşünüyorum hatta eşimde sorup duruyo bişey varmı diye bende bilmiyorum diyorum bugun test alıp getircek öglen yapsam cıkarmı yoksa yarınımı beklesem
ooooooooooh ne güzel dur bende bişiler hazırlayımm:roflol:
hazırladınmı bişiler çiçekcimmm :içelim: cokacimcoook
sabah aç karnına yapılan idrarda hcg oranı daha yüksek olurmuş o yüzden sabahı bekleyin diolar ama ben çok test alırdım günün her saatinde yapardım
pelncim,sabah yapsak tabiiiki daha iyi olur ama eğer fazla alcaksa öğlende yap belki silik te olsa çıkar.
ewet canım sayende kahvaltıya alışırmışım.sallama çay yapıooooorum:içelim:
pelincimm sen yaptınmı kahvaltıınıı?
peki sonuc dogru cıkıyomuydu o zaman bugun yaparım cıkmassa yarın da denerim cok merak ediyorum carşı yakın olsa cıkıp bi test alıp hemen deniycem ama buraları cok iyi bilmiyorum henüz
alış alış en önemli öğün kahvaltı dimi güne dinç başlamak lazımmm ohhh afiyet olsunn bizee :sm_cool:
hic iştahım yok canım yerken midem bulanıyo size afiyet olsun
canım ben kendim çok test aldırıyodum eşime getirince hemen yapıyodum ama sabah tekrardan yapıyodumm yani şimdi yaptığında çıkmazsa bile moralini bozma sabah aç karnına yapılan idrarda hcg oranı daha yüksekmiş o yüzden sabbah tekrarlarsın ama ben akşamda yapssam öğlede yapsam sabahta yapsam çıkardı ama çoook silik çıkmıştıı
evet canım öglen yapcam daha fazla bekliyemiycem
buda hamilelik belirtisi biliyosun dimi canımm
ewet canım doru sölüosun.bende senle beraber yaparım artıkeşine de hazırlıomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?