Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ooooooooooh ne güzel dur bende bişiler hazırlayımm:roflol:

hala adet olmadın ne güsel hiç kötü düşünme bence hep olumlu düşün ve olumlu olsun

evet canım ben de hep iyi düşünüyorum hatta eşimde sorup duruyo bişey varmı diye bende bilmiyorum diyorum bugun test alıp getircek öglen yapsam cıkarmı yoksa yarınımı beklesem

evet canım ben de hep iyi düşünüyorum hatta eşimde sorup duruyo bişey varmı diye bende bilmiyorum diyorum bugun test alıp getircek öglen yapsam cıkarmı yoksa yarınımı beklesem

sabah aç karnına yapılan idrarda hcg oranı daha yüksek olurmuş o yüzden sabahı bekleyin diolar ama ben çok test alırdım günün her saatinde yapardım

pelncim,sabah yapsak tabiiiki daha iyi olur ama eğer fazla alcaksa öğlende yap belki silik te olsa çıkar.

sabah aç karnına yapılan idrarda hcg oranı daha yüksek olurmuş o yüzden sabahı bekleyin diolar ama ben çok test alırdım günün her saatinde yapardım

peki sonuc dogru cıkıyomuydu o zaman bugun yaparım cıkmassa yarın da denerim cok merak ediyorum carşı yakın olsa cıkıp bi test alıp hemen deniycem ama buraları cok iyi bilmiyorum henüz

peki sonuc dogru cıkıyomuydu o zaman bugun yaparım cıkmassa yarın da denerim cok merak ediyorum carşı yakın olsa cıkıp bi test alıp hemen deniycem ama buraları cok iyi bilmiyorum henüz

canım ben kendim çok test aldırıyodum eşime getirince hemen yapıyodum ama sabah tekrardan yapıyodumm yani şimdi yaptığında çıkmazsa bile moralini bozma sabah aç karnına yapılan idrarda hcg oranı daha yüksekmiş o yüzden sabbah tekrarlarsın ama ben akşamda yapssam öğlede yapsam sabahta yapsam çıkardı ama çoook silik çıkmıştıı

tamam canım bügün yaparım cıkmassa yarın da yaparım inşallah pozitif cıkar

ewet canım doru sölüosun.bende senle beraber yaparım artık eşine de hazırlıomusun

yok kısss eşim sağolsun beni hiç kaldırmaz ona askerler kahvaltı hazırlıyo oda orda yapıyorum die beni kaldırmıyooo evliliğimin ilk aylarında kalkıyodum dedi sen uykunu hiç bölme ben giderim o kalkar hazırlanır ben gidiyorum die öper beni gider canımmm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…