Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yapmadım canım 1 gün daha bekliyim dedim ama hala adet olmadım ya adet olcam gibi karnıma sancı giriyo korkuyorum ya hamile degilsem

yapmadım canım 1 gün daha bekliyim dedim ama hala adet olmadım ya adet olcam gibi karnıma sancı giriyo korkuyorum ya hamile degilsem

CANIM sabah yapsaydın.dün eğer silik çıktusa bugün daha net olurdu.nasıl dayancan bilmiorum.benbile çok heycanlıyım

CANIM sabah yapsaydın.dün eğer silik çıktusa bugün daha net olurdu.nasıl dayancan bilmiorum.benbile çok heycanlıyım

canım bende cok heycanlıyım ama bir gün daha sabredecem o zaman daha belli olur belki inşallah hamileyimdir ama bende fazla belirti yok bilmiyorum ya fazla ümitlenmek istemiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım bende cok heycanlıyım ama bir gün daha sabredecem o zaman daha belli olur belki inşallah hamileyimdir ama bende fazla belirti yok bilmiyorum ya fazla ümitlenmek istemiyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sen daha iyi bilirsin .hayırlısını diliyelim ozaman

Ya sorma canım bu aydan baya ümitliydim o yüzden tek çizgiyi görünce ümidi kırılıyo insanın ister istemez senağlama artık geçerse tekrar yaparım ya sadece göğüslerimde hafif bir büyüme hissediyorum bel ağrısı var bide ama adet belirtileri de bunlar aynı zamanda o yüzden hayırlısı diyorum artık :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…