Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar ya 4 gün varken yaptım negatif çıktı bi daha geçikince yapim dimi bu ay baya ümitlenmiştim tüh bu ayda olmadı yaa :gitme:

canım ne bilim kızlar varsa 4 gün öncesindende çıkar diyorlar ya bende ondan öyle söyledim

slm kızlar bilen varsa cevap versin lütfen
beklenmeyen tarih 28 ocak
17. gün ovulasyon günümdü ogünden beri sağ kasığımda ağrı var kokusuz sarı akıntım var vücut sıcaklığım 37.5 in altına pek düşmedi
yemek yediğimde bile açmışım gibi geliyo

canım ne bilim kızlar varsa 4 gün öncesindende çıkar diyorlar ya bende ondan öyle söyledim

Herkesinki aynı zamanda çıkmıyor ki canım..İdrar testinde en doğru sonuç 10 gün geçince çıkar diyorlar..Ama dediğim gibi herkesinki farklı zamanda çıkabilir..Geçince de yap test..

Bugün itibariyle 8 günüm geçti ama hala tık yok..Ne adetten ne bebişten ses yok..Dua edin..Adet olacaksam olayım artık bi sonuç olsun olumlu ya da olumsuz..İster istemez kafamı çok meşgul ediyor..

ınşallah bebiştir canım ama değilse de regl olursun umarım hemen çünkü dediğin gibi sinir bozucu oluyor bendede gecikip negatif çıkınca aynı durum oluyordu keşke bi kan testi yaptırsaydın bende gecikirse test yaparım tekrar gecikmezse zaten gerek kalmıycak :1no2:

merhabalat..bende 19 ocaktan bu yana korunmayı bıraktım.allahın izniyle bir bebiş istiyoruz..eşim 19 ocakta döndü askerden:)
buay beklemiyorum ben çünkü adet görmeme 2 3 gün kala eşim yanımdaydı..inş bi dahaki aya..
allah isteyen herkese versin inş..

yakamoz kızım ne bu negatıflık ya daha 4 gun var adetıne ben ilk hamılelıgıme adetıme bır gun varken yaptım çıkmamıştı bır gun geçtıkten sonra yaptım çıkmıştı bı abret ya şimdiden aşlama yaa çok üzdün beni

BSBIRKIN gözun aydın cnm eşin dönmuş rabbim saglıklı bir bebek nasıp etsin inş. tez zamanda haberini alırız artık öpüyorum cnm:)

Son düzenleme:

canım benimeşine kavuşmuşsun en kısa zamnda bebişinede kavuşursun inşallaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…