Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

siz ne yemek yapıosunuz bugün kıslaaar?

bendaha ne yapsam diye düşünüyorum...ben erenle yanlız yiyorum zaten ikimize kadar yapıyorum...eşim işyerinde yiyo. bazende bişey yapmak istemiyorum dışardan bişeyler alıyoruz ana oğul yiyoruz.

azizecim ben bugunde test yaptım tek cizgi cıktı heralde hamile degilim ama adette olmadım cok üzgünüm ya umutlanmıştım halbuki ama niye adet olmadım onu da anlamadım pazatesi günü doktora gitcem artık adet olmassamsenağlama

canım keşke sabah ilk idrarınla yapsaydın .üzüldüm ama .hayırlısı olsun

aaaaaaaaaaa neeeee :1shok: olamaz yaa...
nasıl olur testte arıza olmasın?hemen yarın tekrar yap...yada şimdi.
bilmiyorumkismile

kızlar ya cok ümitlenmiştim tek cizgi cıkınca cok üzüldüm cıkmamış olabilirmi bilmiyorum ama pazartesi günü adet olmassam doktora gitcem başka bişey var benim icin dua edin olurmu

ablam bende öle yapıorum ama bazen kaln oluo.sen kaç tane hamur alıosun fırından

ben 1tane alıyom yetiyo eren le bana...iyice açıyorum inceltiyorum.
ama 2tanede olur iyice açıcan canmm elini yağla öyle aç tatlışım.kaydirigubbakcemile5

aaaaaaaaaaa neeeee :1shok: olamaz yaa...
nasıl olur testte arıza olmasın?hemen yarın tekrar yap...yada şimdi.
bilmiyorumkismile

yapmaya korkuyorum ya tek cizgi yine cıkarsa pazartesi gününe kadar bekliycem ama cok üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mirage cim yaa...söylemedin facedeki rasimin boy mu yüz resmin mi var?onagöre teklif etcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…