ben 1tane alıyom yetiyo eren le bana...iyice açıyorum inceltiyorum.
ama 2tanede olur iyice açıcan canmm elini yağla öyle aç tatlışım.kaydirigubbakcemile5
yapmaya korkuyorum ya tek cizgi yine cıkarsa pazartesi gününe kadar bekliycem ama cok üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Boy deĞİl canım sadece yÜz ÇİÇek var saÇımda :)
yaa canm yarın tekrar yap ozaman pazartesiye daha var ama...eyvahedigeldismile
kıslaaaaaaaar ben kaçtım.kociş gelmek üzere.öptüm hepinizzziii
canım tek cizgiyi görmek istemiyorum pazartesi gününe kadar sabredecem inşallah başka bişey yoktor cok ümitlenmiştim allahım ne olur test yanlış cıksın:Saruboceq: şoktayım şu anda :1shok:
PelİncİĞİm dur daha canım ya Üzme kendİnİ
canım tek cizgiyi görmek istemiyorum pazartesi gününe kadar sabredecem inşallah başka bişey yoktor cok ümitlenmiştim allahım ne olur test yanlış cıksın:Saruboceq: şoktayım şu anda :1shok:
yanlış olduğunu anlaman için tekrar laman gerek canmm...
çıkmazsa çıkmaz dünyanın sonu değil yaa. beklerken daha çok sitrese gircen.
canım sen çift çizgiyi görmüşsün yarın ilk idrarınla tekrar yap
canım ben haöişmişim ve düşük yapmışım ben buna inanamadım geçen yıl bu günlerde kaç gün karnım ağrıdı apandist sandık hep kan testi 70 çıktı ama düşürmüşüm ben o ağrıyla farketmedim daha sonrada tekrar bakmadım 4 ay önce yumurta takibi için doktora gidnce o söyledi sen umudunu kaybetme
haklısın aslında canım yarın sabah tekrar denerim o zaman ama tam net cıkması icin 10 gün gecmesi gerekiyormuş yengem öyle dedi onun testte 10 gün sonra cıkmış olabilirmi böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?