Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yaa canm yarın tekrar yap ozaman pazartesiye daha var ama...eyvahedigeldismile

canım tek cizgiyi görmek istemiyorum pazartesi gününe kadar sabredecem inşallah başka bişey yoktor cok ümitlenmiştim allahım ne olur test yanlış cıksın:Saruboceq: şoktayım şu anda :1shok:

canım tek cizgiyi görmek istemiyorum pazartesi gününe kadar sabredecem inşallah başka bişey yoktor cok ümitlenmiştim allahım ne olur test yanlış cıksın:Saruboceq: şoktayım şu anda :1shok:

yanlış olduğunu anlaman için tekrar laman gerek canmm...
çıkmazsa çıkmaz dünyanın sonu değil yaa. beklerken daha çok sitrese gircen.

canım sen çift çizgiyi görmüşsün yarın ilk idrarınla tekrar yap

yanlış olduğunu anlaman için tekrar laman gerek canmm...
çıkmazsa çıkmaz dünyanın sonu değil yaa. beklerken daha çok sitrese gircen.

haklısın aslında canım yarın sabah tekrar denerim o zaman ama tam net cıkması icin 10 gün gecmesi gerekiyormuş yengem öyle dedi onun testte 10 gün sonra cıkmış olabilirmi böyle bişey

canım ben haöişmişim ve düşük yapmışım ben buna inanamadım geçen yıl bu günlerde kaç gün karnım ağrıdı apandist sandık hep kan testi 70 çıktı ama düşürmüşüm ben o ağrıyla farketmedim daha sonrada tekrar bakmadım 4 ay önce yumurta takibi için doktora gidnce o söyledi sen umudunu kaybetme

tüm dualarımız seninle canım allah büyük inş.çıkacak ama çıkmazsada hayırlısı değilmiş allah daha nasip etmemiş diycen bu akşam bi kuran oku canım için ferahlasın

cok gecmiş olsun canım tamam ümidimi kaybetmiycem moral verdiginiz icin teşekkür ediyorum

ya 6 gün var daha mens olmama, tabi hiçbi belirti yok nasıl olsun kikaydirigubbakcemile3 ve ben beklemeye dayanamıyorum, galiba yarın erken gebelik testlerinden alıp yapıcam tutmak istiyorum kendimi ama yok... olmuyor.bilmiyorumkismile

saol kuşum benim moral bozma herşeyin başı sağlık ben çok stresliyim baş düşmanı zaten böyle şeylerin sıkıntı yapma kendine oyalanacak bişiyler bul kendine

haklısın aslında canım yarın sabah tekrar denerim o zaman ama tam net cıkması icin 10 gün gecmesi gerekiyormuş yengem öyle dedi onun testte 10 gün sonra cıkmış olabilirmi böyle bişey

illa 10 gün geçmesi gerek değil ki. ben sanada demiştim adetime 4gün varken yaptım ikinci çizgi silik çıkmıştı,4gün bekledim yani adet günü tekrar yaptım çizgi çok netti.
hemde daha günüm bile geçmemişti. senin ya yaptığın ilk testte sorun var dı yada şimdi yaptığında sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…