Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:) ole walla cıcekcım...bogazına duskındur bırass:).....ay hafta sonlarını hıc sewmıorum esım ewde olayınca:)

sağol canım soğuk almışım ilaç kullanmıyorum ama iyileşemiyorumda
hamile olup olmadığımı öğrensem ona göre davranırım

aa cıcekk o nasıl laff kızz:):):):):):):):):) sana hak verdıgım ıcın dıorum:):)burda lak lak yapmak daha gusel gelıo bana da

:) ole walla cıcekcım...bogazına duskındur bırass:).....ay hafta sonlarını hıc sewmıorum esım ewde olayınca:)

mutfakta hiç iş bitmiiiio dimi biz bi yol bulduk pazar günleri hep dışarda yiyoz ama kahvaltı zaten öğlene kadar sürüo.pazar kahvaltısına çok önem verir bütün mutfak uçuo vallla

bısde ole canım hafta tatılınde 1 gun dısarda kahvalktı yaparıs dıger gun ewde yaparıs yemegı dısarda yerıs...cocuk yok ya rahatız sımdık...cocouk olursa bıraz zor olur ole gezmeler:)

hamilemiz varmış demetnur gözün aydın kuşum allah analı babalı büyütsün zemuszemus

burda bırıyle tanısmıstım az once onunlada muhabbet edıodum da..o cektırmıs ne warne yokcıkıomus..aynı oda benım gıbı dıs gebelık yasamıs...ardından kımyasal gebelık yasamıss..acaba bende bu ay olemıoldumkı..bana ole gelıo cunku kanamam azdıama parca cokgeldı bugun bıttı ıste adetım doktora gıtmem lazı9m..off ya

pelin kuşum nasılsın iyimisin geçmişi okudum üzülme tatlım hayırlısı bu kadar yaklaştın bikaç aya kalırsın hamiş olumunekankayizsmile

dış gebelik hakkında bilgim yokta.gerekli olup olmadığını doktora sormak lazım canım.adet biter bitmez film yapılıo die biliorum.ama çok iyi bi uzamna yaptırman lazım.önemli biişlemmiş.ne zman gitcen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…