Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyiym canım kakltım ışlerımı yaptım bıseleryadım bakıyım kımler war dedım ama sadece 2mız warmısız:) ee cocuklu olanlar artık bu 15 tatılde erken gıremezler:)

iyiym canım kakltım ışlerımı yaptım bıseleryadım bakıyım kımler war dedım ama sadece 2mız warmısız:) ee cocuklu olanlar artık bu 15 tatılde erken gıremezler:)

çocuklular uyumanın tadını çıkarıodur şimdi bende aynen senin yaptıklarını yaptım.sen kaçta klakıosun?

inşallaaaaaaaaaaah önümüzdeki ay canım.napiosun nasılsın?

kızlar ışıklar gidip duruyo bi türlü cevap yazamadım. inşallah canım biraz moralım bozuk ama hayırlısı olsun diyorum napıyım evi topluyorum öglene yemek yapcam sen napıyosun nasılsın

cıcekcım benım bellı olmuo walla:) esım wardıyelı calısıo ..o ewde oldugu zman bıraz daha erken kalkıoruz o uykuyu pek sewmez:) o ewde olmadıgı zman 10 11 arası kalkarım bende:)herses dıo zate cocouk olmadan uyu olunca ararsın bu gunlerını ıde:)bende onları dınlıorum işte...sen??

pelıncım zate calısmalara basladıktan sonra adet oynarmıs..yumurtalıklarla ılgılı bı udrummus yanı canım bende bu ay 1 hafta erken oldum mesela olsun sen yıne de bozma moralını belkı kıza surer a,detın ustune gormus de olabılırsın belkı

canımcım ben hergün 7 de kalkıorum.pazar hariç.eşim gidincede yatmıorum.alıştım böle.kahvaltı yapmıor.kahve içer her sabah.sandwich hazırlıorum iş yerinde yiyooo dışardan yemeyi sevmiioo.

kızlar ışıklar gidip duruyo bi türlü cevap yazamadım. inşallah canım biraz moralım bozuk ama hayırlısı olsun diyorum napıyım evi topluyorum öglene yemek yapcam sen napıyosun nasılsın

bende evi topladım canım şimdi yayıldım sizle beraberim canım

erkencısın sen:)bazen benımde ole oluo gıttıgı zman uyuyamıorum..benım esım kahvaltııstıo ıstıo sabahları napıyım bende hazırlıorum cok zor gelıo uykudan uyanıp hazırlamak ama :)cıcım ayındayken pek zor gelmıodu ama sımdık zor gelıo:)

evet canım biliyorum hayırlısı olsun üzülmüyorum artık moral verdigin icin teşekkürler

benimde başımdan geçti böyle bişey ama biraz geç değilmi 10 gun. kan değerlerine bakmak istemedi mi?
bol bol dinlen kendine dikkat et madden ve manevi olarak güçlü olmalısın.

başka bi doktora daha gitesn nasıl olur

slm kızlar 31 aralık adet tarihimdi beklenmeyen tarih 28 ocak
ovulasyon tespitim 16 ocaktı
idrar ve kan testlerini ne zaman yaptırsam belli olur

ilahi sana benimki sabah ağzına hiç bişi koymaz kahvedev başkaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…