iyiym canım kakltım ışlerımı yaptım bıseleryadım bakıyım kımler war dedım ama sadece 2mız warmısız:) ee cocuklu olanlar artık bu 15 tatılde erken gıremezler:)
inşallaaaaaaaaaaah önümüzdeki ay canım.napiosun nasılsın?
cıcekcım benım bellı olmuo walla:) esım wardıyelı calısıo ..o ewde oldugu zman bıraz daha erken kalkıoruz o uykuyu pek sewmez:) o ewde olmadıgı zman 10 11 arası kalkarım bende:)herses dıo zate cocouk olmadan uyu olunca ararsın bu gunlerını ıde:)bende onları dınlıorum işte...sen??
kızlar ışıklar gidip duruyo bi türlü cevap yazamadım. inşallah canım biraz moralım bozuk ama hayırlısı olsun diyorum napıyım evi topluyorum öglene yemek yapcam sen napıyosun nasılsın
pelıncım zate calısmalara basladıktan sonra adet oynarmıs..yumurtalıklarla ılgılı bı udrummus yanı canım bende bu ay 1 hafta erken oldum mesela olsun sen yıne de bozma moralını belkı kıza surer a,detın ustune gormus de olabılırsın belkı
bende evi topladım canım şimdi yayıldım sizle beraberim canım
Kızlar moralim çooook bozuk...
Dün doktora gitim bebeğimi göremedk... Doktor kan tahlili verdi, hamileyim değerler onu gösteriyor ama kese görünmüyor...
Düşük riski var dedi, rahim büyüüş ama kese oluşmamış dedi(
10 gün sonra tekrar gel dedi 10 gün nasıl geçer bu tedirginlikle yaaa((
erkencısın sen:)bazen benımde ole oluo gıttıgı zman uyuyamıorum..benım esım kahvaltııstıo ıstıo sabahları napıyım bende hazırlıorum cok zor gelıo uykudan uyanıp hazırlamak ama :)cıcım ayındayken pek zor gelmıodu ama sımdık zor gelıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?