Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denemem malesef negatifti bu ikinci denemem 5 haftalik hamileyim çok şükürÖncelikle merhaba arkadaşım sonucumu 12 gün alacam bugün 4. Günüm ve gerçekten inanılmaz şiştim şimdiden Sizin ilk denemenizmi ve hangi aşamadasınız merak ettim?
Çok şükür Rabbim kucağına sağlıklı bi şekilde almayıda nasip etsin inşallah Darısı bizim başımızaİlk denemem malesef negatifti bu ikinci denemem 5 haftalik hamileyim çok şükür![]()
Amin inşaALLAH Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsinÇok şükür Rabbim kucağına sağlıklı bi şekilde almayıda nasip etsin inşallah Darısı bizim başımıza![]()
Bende tam 10 kilo aldım ama sonra durdu kilo almam 1 yıl önce ilk tedavimde almıştım kiloyu bu yılki tedavide almadm kiloArkadaşlar benimde tedavim Yen'i Ve ilk tüp bebek denemem ilk 12 gün iğne yaptım karnımdan dağa sonra çatlatma iğnesi ve beraberınde benden 10 yumurta alındı 5. Gün sonra 2 tane embriyo tuttu birini transfer ettik ve tutmaz diye ikinci embriyomuda doldurttum bekliyoruz Allah'ın izniyle güzel haberleri Bu serüvende rahat 10 kilo aldım aranızda iğneler ve ilaçlardan kilo alan oldumu normalmi?
Benim ilkinde vardı soğuk algınlığı zorlanmistim dikkat et oksururken hapşırirken korkardim ama öyle bişey yokmuş ilk 2 3 gün baya bi dinlen hatta imkanin varsa lavaboya kalk sadece ama sonrası normale dön kan akışını yavaşlatma kan akışı bebeğin tutunmasini sağlarmış devamli hareket et yükseğe uzanmaktan kaçın hayırlı olsun hepimiz için de hayırlısı olsun inşaAllah
Benim ilkinde vardı soğuk algınlığı zorlanmistim dikkat et oksururken hapşırirken korkardim ama öyle bişey yokmuş ilk 2 3 gün baya bi dinlen hatta imkanin varsa lavaboya kalk sadece ama sonrası normale dön kan akışını yavaşlatma kan akışı bebeğin tutunmasini sağlarmış devamli hareket et yükseğe uzanmaktan kaçın hayırlı olsun hepimiz için de hayırlısı olsun inşaAllah
Hic öyle seyler düsünme canım.hatta negatif hicbisey düsünme.dua et.cunku negatif dusununce sanki onları kendine cekiyo gibi oluyo.bikac gün kalmis iyi haberler verirsin insallah bizeCanim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdumkorkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(
Sanirim artik ovulasyon testleri dönemlerini gectik :) tup bebek haricinde gebelik düsük bir ihtimal oldugu icin merkez ve dr aramaya odaklandik :)Ovulasyon testi yapanınız varmı
Hayır etkilemezmis üzerine basa basa sordum hatta içini ferah tutCanim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdumkorkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(
Aminn canim insallah,cok tesekkur ederimHayır etkilemezmis üzerine basa basa sordum hatta içini ferah tuthaberdar etmeyide unutma bir pozitif haberide senden alalım inşallah
Aynen ovulasyon testi ne bir bakim dedim napsam olmuyor tek denemediğim buydu onada bir bakim artık. Öyle sıkıldım ki napacam bülmiyorum anlayan varmı acabaSanirim artik ovulasyon testleri dönemlerini gectik :) tup bebek haricinde gebelik düsük bir ihtimal oldugu icin merkez ve dr aramaya odaklandik :)
Tarih yazili olmaya en koyu gorunuyo canimEki Görüntüle 1937854
Aynen ovulasyon testi ne bir bakim dedim napsam olmuyor tek denemediğim buydu onada bir bakim artık. Öyle sıkıldım ki napacam bülmiyorum anlayan varmı acaba
Bugun saat 11 de yaptım bunu inşallah olur o zaman bugünü değerlendirimTarih yazili olmaya en koyu gorunuyo canim
Insallah tutar canim ama onemli olan kaliteli yumurtlama olmasi.o da testle belli olmuyor ama bir umut insallah olurBugun saat 11 de yaptım bunu inşallah olur o zaman bugünü değerlendirim
Sen de ne sıkıntı var canım benim yumurta rezerve azlığı bir de yumurta olmuyor bir veya iki tane oluyorInsallah tutar canim ama onemli olan kaliteli yumurtlama olmasi.o da testle belli olmuyor ama bir umut insallah olur
Bende de aynisi :))Sen de ne sıkıntı var canım benim yumurta rezerve azlığı bir de yumurta olmuyor bir veya iki tane oluyor