• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık tüp bebek sonuçu

Öncelikle merhaba arkadaşım sonucumu 12 gün alacam bugün 4. Günüm ve gerçekten inanılmaz şiştim şimdiden Sizin ilk denemenizmi ve hangi aşamadasınız merak ettim?

Öncelikle merhaba arkadaşım sonucumu 12 gün alacam bugün 4. Günüm ve gerçekten inanılmaz şiştim şimdiden Sizin ilk denemenizmi ve hangi aşamadasınız merak ettim?
İlk denemem malesef negatifti bu ikinci denemem 5 haftalik hamileyim çok şükür :anneadayı::KK200:

Arkadaşlar benimde tedavim Yen'i Ve ilk tüp bebek denemem ilk 12 gün iğne yaptım karnımdan dağa sonra çatlatma iğnesi ve beraberınde benden 10 yumurta alındı 5. Gün sonra 2 tane embriyo tuttu birini transfer ettik ve tutmaz diye ikinci embriyomuda doldurttum bekliyoruz Allah'ın izniyle güzel haberleri Bu serüvende rahat 10 kilo aldım aranızda iğneler ve ilaçlardan kilo alan oldumu normalmi?
Bende tam 10 kilo aldım ama sonra durdu kilo almam 1 yıl önce ilk tedavimde almıştım kiloyu bu yılki tedavide almadm kilo

Benim ilkinde vardı soğuk algınlığı zorlanmistim dikkat et oksururken hapşırirken korkardim ama öyle bişey yokmuş ilk 2 3 gün baya bi dinlen hatta imkanin varsa lavaboya kalk sadece ama sonrası normale dön kan akışını yavaşlatma kan akışı bebeğin tutunmasini sağlarmış devamli hareket et yükseğe uzanmaktan kaçın hayırlı olsun hepimiz için de hayırlısı olsun inşaAllah

Canim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdum :( korkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(

Benim ilkinde vardı soğuk algınlığı zorlanmistim dikkat et oksururken hapşırirken korkardim ama öyle bişey yokmuş ilk 2 3 gün baya bi dinlen hatta imkanin varsa lavaboya kalk sadece ama sonrası normale dön kan akışını yavaşlatma kan akışı bebeğin tutunmasini sağlarmış devamli hareket et yükseğe uzanmaktan kaçın hayırlı olsun hepimiz için de hayırlısı olsun inşaAllah

Canim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdum :( korkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(

Canim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdum :KK43: korkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(
Hic öyle seyler düsünme canım.hatta negatif hicbisey düsünme.dua et.cunku negatif dusununce sanki onları kendine cekiyo gibi oluyo.bikac gün kalmis iyi haberler verirsin insallah bize :anneadayı:

Canim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdum :KK43: korkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(
Hayır etkilemezmis üzerine basa basa sordum hatta içini ferah tut ;) haberdar etmeyide unutma bir pozitif haberide senden alalım inşallah

IMG_6358.webp
Sanirim artik ovulasyon testleri dönemlerini gectik :) tup bebek haricinde gebelik düsük bir ihtimal oldugu icin merkez ve dr aramaya odaklandik :)
Aynen ovulasyon testi ne bir bakim dedim napsam olmuyor tek denemediğim buydu onada bir bakim artık. Öyle sıkıldım ki napacam bülmiyorum anlayan varmı acaba

Back
X