• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık tüp bebek sonuçu

Kızlar benim değerler yavaş ilerliyor... sonu güzel hikayelerde duydum üzülende... 4 günde bir baktırdı doktor. 25 ile başladık 147 oldu en son dün 483 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam bakalım ne olucak inşallah güzel artmıştır :dua:
Bende o güzel hikayesi olanlardanım cnm çok şükür.. 76 ile başladım yavaş yavaş yüzde yetmiş yüzde seksen artarak çıktı.. şimdi 8. Haftamdayım çok şükür.. darısı başına inşallah..

Bende o güzel hikayesi olanlardanım cnm çok şükür.. 76 ile başladım yavaş yavaş yüzde yetmiş yüzde seksen artarak çıktı.. şimdi 8. Haftamdayım çok şükür.. darısı başına inşallah..
Çok sevindim canım benim . Dün ki kan değerim 731 çıktı artış oranım %52 ye düştü... Tabi tekrar kan testi istediler biraz umutlarım azaldı.Senin değerler nasıldı?

Değerlerini sonradan gördüm canım ama senin hep artmış sağlıklı bir şekilde benim sanırım artık hiç umudum kalmadı yarın o kötü senaryoyu duyucam. 2.tüp bebek tedavimdi değerleri aldığım günden beri bir sefer olsun mutlu evime gelemedim. Düşük başlayıp bu şekilde artışlarla güzel sonuç almak çok zor.

Benimki biraz karisik 4 kere ilac kullandim ama ilkkez transfere kadar gittim.o da negatif oldu.ama enazindan gelisme sayilir :)

Slm kızlar normalde bugün Dr.a gidecektim keseyi görmek için gece kanamam oldu acile gittim kan tahlili yapıldı 6000 e çıkmış çok şükür keseyide gördük bugün kanama yok çok şükür böyle olanlar varmi

2.5 yıldır tedavi görüyorum bende ilk ilaç tedavisi 2.aşıla 3.tüp bebek oldu pozitifi hiç göremedim
Rabbimden ümit kesilmez kızlar.. ben hiç bi tedaviyi olamadım..dr lar sadece mikroenjeksiyon dediler.. 5 defa denedim.. şükür tuttu.. vakti ve zamanını bekliyor.. bol bol dua edin..

İyiyim çok şükür şu an bi problem yok ama leke geliyor sadece sende ne var ne yok
Ben de biliyorsun canım negatif şuan da hiç bir tedavim Yok tüp bebek tedavisini kimi diyor hemen başla kimi de diyor iki ay bekle bende bilmiyorum ilaç etkisi bitmesin diye derlermiş,şuan da bol bol incir kurusu yiyorum ve suyunu içiyorum arkadaşım,birde şu ovulasyon testi varya onu yapmak istiyorum ama onu bilmiyorum hiç yapmadım, internetten okuduğum kadar 9.günü veya 12.gün başkıycakmışız,artık hayırlısı olsun diyorum,senin ki de canım benim bir tanıdığım var bayan üç ay boyunca lekesi geldi ama şimdi üçüzleri var Şen'de merak etme kafanı oraya takma canım başka birşeyler le ilgilen eminim çok güzel bir anne olacaksın kalbini ferah tut bol bol dinlen tatlım

Ben de biliyorsun canım negatif şuan da hiç bir tedavim Yok tüp bebek tedavisini kimi diyor hemen başla kimi de diyor iki ay bekle bende bilmiyorum ilaç etkisi bitmesin diye derlermiş,şuan da bol bol incir kurusu yiyorum ve suyunu içiyorum arkadaşım,birde şu ovulasyon testi varya onu yapmak istiyorum ama onu bilmiyorum hiç yapmadım, internetten okuduğum kadar 9.günü veya 12.gün başkıycakmışız,artık hayırlısı olsun diyorum,senin ki de canım benim bir tanıdığım var bayan üç ay boyunca lekesi geldi ama şimdi üçüzleri var Şen'de merak etme kafanı oraya takma canım başka birşeyler le ilgilen eminim çok güzel bir anne olacaksın kalbini ferah tut bol bol dinlen tatlım
Allah razı olsun inşaAllah....benim doktorum ilk denemem negatifti o zaman bir ay dinlen öyle gel demişti ama bizim taaa 1 seneyi buldu tekrar gitmemiz:KK24:

Arkadaşlar benimde tedavim Yen'i Ve ilk tüp bebek denemem ilk 12 gün iğne yaptım karnımdan dağa sonra çatlatma iğnesi ve beraberınde benden 10 yumurta alındı 5. Gün sonra 2 tane embriyo tuttu birini transfer ettik ve tutmaz diye ikinci embriyomuda doldurttum bekliyoruz Allah'ın izniyle güzel haberleri Bu serüvende rahat 10 kilo aldım aranızda iğneler ve ilaçlardan kilo alan oldumu normalmi?

Arkadaşlar benimde tedavim Yen'i Ve ilk tüp bebek denemem ilk 12 gün iğne yaptım karnımdan dağa sonra çatlatma iğnesi ve beraberınde benden 10 yumurta alındı 5. Gün sonra 2 tane embriyo
Arkadaşlar benimde tedavim Yen'i Ve ilk tüp bebek denemem ilk 12 gün iğne yaptım karnımdan dağa sonra çatlatma iğnesi ve beraberınde benden 10 yumurta alındı 5. Gün sonra 2 tane embriyo tuttu birini transfer ettik ve tutmaz diye ikinci embriyomuda doldurttum bekliyoruz Allah'ın izniyle güzel haberleri Bu serüvende rahat 10 kilo aldım aranızda iğneler ve ilaçlardan kilo alan oldumu normalmi?
Evet bende ilk denememde 5 6 kilo almıştım şişiriyor ilaçlar...sonucu ne zaman alacaksın
tuttu birini transfer ettik ve tutmaz diye ikinci embriyomuda doldurttum bekliyoruz Allah'ın izniyle güzel haberleri Bu serüvende rahat 10 kilo aldım aranızda iğneler ve ilaçlardan kilo alan oldumu normalmi?

Back
X