• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık tüp bebek sonuçu

2 yıldır tedavi görüyorum. Tüp bebek içinde 4 aydır uğraşıyoruz zar zor bu ay transfer oldu hep bi engel cikiyo. Klinik malatyada ben erzurumdayim is yerinden izin almam zorlaşıyor ya işi seci cem ya tedaviye devam ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Canım benim memurmusun yada eşin be iş yapıyor Erzurum da klinik yokmu hiç yoksa üniversite var orda da yapıyor olabilirler bence araştır allah vermek istedikten sonra heryerden verir sen pko lumuydun

Canım benim memurmusun yada eşin be iş yapıyor Erzurum da klinik yokmu hiç yoksa üniversite var orda da yapıyor olabilirler bence araştır allah vermek istedikten sonra heryerden verir sen pko lumuydun

Ben bankada calisiyorum esimde asker.Tek bi hastane vardı burda o da kapandı. Araştırma hastanesi var ama kimse tek bi iyi şey söylemediler. Ki zaten ben tup bebek aşamasına gelene kadar bütün tedaviler denendi. Ama malesef olmadı. Pko var bende ama yeni evliyken hamile kalmıştım tedavisiz ama şimdi 3 yıldır ne denediysek olmadı.

Ben bankada calisiyorum esimde asker.Tek bi hastane vardı burda o da kapandı. Araştırma hastanesi var ama kimse tek bi iyi şey söylemediler. Ki zaten ben tup bebek aşamasına gelene kadar bütün tedaviler denendi. Ama malesef olmadı. Pko var bende ama yeni evliyken hamile kalmıştım tedavisiz ama şimdi 3 yıldır ne denediysek olmadı.
Hangi merkeze gidiyorsun cnm bende Elazığ'dan Malatya'ya Doğu Fertile gidiyorum trasnferim oldu beklemedeyim
Elazığ Malatya arası 1 saat İnan o bile yordu bizi git gel ile.. Erzurum'dan daha zor olmuştur
Özel hastahanelerin tüp bebek bölümleri oluyor oraya baktınmı

Sonucu negatif olan arkadaşlarım üzülmeyin diyemem ama sabredin bu gunlerde gececek inşallah.ben eylülde ilk denemem negatif oldu.3. Gun embriyosu 3 tane transfer edilmişti hiç tutmadı kimyasal dahi olmadı..yıkıldım cok agladık eşimle ama şimdi bebeğim için yeniden ayaga kalkma zamanı..olumsuz düşünmek tedaviyi kötü yonde etkiler.biraz dinlenin sonra devam edin
Bende yazın deniycem.genetik sonuclarımı bekliyorum şuan
Allah yardımcımız olsun tez zamanda hepimizin göbüşleri bebişle dolsun 2017 yılında hepimiz mujdeli haberi veririz inşallah

ben sana msj attım, görmedin sanırım soğan suyu iç aynı zaman da incir kürü yap

Hangi merkeze gidiyorsun cnm bende Elazığ'dan Malatya'ya Doğu Fertile gidiyorum trasnferim oldu beklemedeyim
Elazığ Malatya arası 1 saat İnan o bile yordu bizi git gel ile.. Erzurum'dan daha zor olmuştur
Özel hastahanelerin tüp bebek bölümleri oluyor oraya baktınmı

Bende doğu Fertil e gidiyorum
. Burda ki özel hastane kapandı. Mecbur malatya-ya geliyorum

Bende doğu Fertil e gidiyorum
. Burda ki özel hastane kapandı. Mecbur malatya-ya geliyorum
Baya zor olmalı mesafe çok allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ben merkezden memnunum bi kızım oldu şimdi kardeş olsun diye yaptık inş olur ..

Baya zor olmalı mesafe çok allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ben merkezden memnunum bi kızım oldu şimdi kardeş olsun diye yaptık inş olur ..

Bende baya memnunum ama kısmet olmadı . Mesafe izinler cok zorluyo artik secim yapma durumuna geldik ya is ya tedavi. Inş olur sizinki de dondurulmuş mu transfer edildi size

Kızlar benim değerler yavaş ilerliyor... sonu güzel hikayelerde duydum üzülende... 4 günde bir baktırdı doktor. 25 ile başladık 147 oldu en son dün 483 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam bakalım ne olucak inşallah güzel artmıştır :dua:

Merhab Tüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor endometriumun gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce yarın gidecem baklım. :(

Bak ne güzel dondurulmuşların varmış benim o da Yok
Hep kısmet işi aslında. Yani sınavım buymuş diye teselli ediyorum kendimi.iki aşılamam var daha önce negatif.ilk aşılama da o kadar üzülmüştüm ki ama bu defa tüp olmasına rağmen çok sakin karşıladım..yani 8 defa 10 defa deneyip sonuca ulaşanlar olduğunu okuyorum burda hep maddi durumum ne kadar el verirse devam

Merhab Tüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor endometriumun gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce yarın gidecem baklım. :KK43:
Eger 3.gun emb.ise olabilir belki.yine de cok ümitlenmeyin ama insallah oyle bir mucize olur

Back
X