Aralık tüp bebek sonuçu

Öncelikle merhaba arkadaşım sonucumu 12 gün alacam bugün 4. Günüm ve gerçekten inanılmaz şiştim şimdiden Sizin ilk denemenizmi ve hangi aşamadasınız merak ettim?

Öncelikle merhaba arkadaşım sonucumu 12 gün alacam bugün 4. Günüm ve gerçekten inanılmaz şiştim şimdiden Sizin ilk denemenizmi ve hangi aşamadasınız merak ettim?
İlk denemem malesef negatifti bu ikinci denemem 5 haftalik hamileyim çok şükür

Bende tam 10 kilo aldım ama sonra durdu kilo almam 1 yıl önce ilk tedavimde almıştım kiloyu bu yılki tedavide almadm kilo

Canim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdum korkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(

Canim öksürük ve hapsirik olumsuz etkilemiyormuymus yani? Bugun benim transferimin 8.günü,2.gün oyle bir soguk alginligi basladiki iki gün boyunca hep hapsurdum korkuyorum bebegimin tutunmasini engellemismidir diye :'(

Hic öyle seyler düsünme canım.hatta negatif hicbisey düsünme.dua et.cunku negatif dusununce sanki onları kendine cekiyo gibi oluyo.bikac gün kalmis iyi haberler verirsin insallah bize

Hayır etkilemezmis üzerine basa basa sordum hatta içini ferah tut haberdar etmeyide unutma bir pozitif haberide senden alalım inşallah

Sanirim artik ovulasyon testleri dönemlerini gectik :) tup bebek haricinde gebelik düsük bir ihtimal oldugu icin merkez ve dr aramaya odaklandik :)
Aynen ovulasyon testi ne bir bakim dedim napsam olmuyor tek denemediğim buydu onada bir bakim artık. Öyle sıkıldım ki napacam bülmiyorum anlayan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…