Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya inanılmaz başım ağrıdı gece uykularım bozuldu kocama taktım kafayı adam benden ayrı yatmayı düşünüyor çok üzülüyorum

zor valla en güzelini yapmışsın istanbuldan kaçarakk

kız deme öyle ayrı yatırlırmı hiç sen önce yat istersen uykunda duymazsın eşini

ankardan nerden buldun canım? ben de baktım bikaç yere bulamadım kafama göre bişiler :44::44::44::44:

İyi geceler kızlar...

Ayyy çok şükür sesini duyurdun cnm anladığım kadarıyla bir sorun yokmuş Allah korusun seni de bebişini de

bizim serabın yöntemi ile kendimi olan gücümle silkelemiştim ya ben :) 3 kese gördü dr. yalnız 2 tanesi çok aşşağıdaymış üç kese de dolu :)

bişey merak ediyorum adete 5 gün var daha ve sen keseyi nasıl gördün biz keseleri görcez diye kaç takla attık ve dolu oldığunu nasıl anladınız ben 7. haftada zor gördüm bebeğimi

bizim serabın yöntemi ile kendimi olan gücümle silkelemiştim ya ben :) 3 kese gördü dr. yalnız 2 tanesi çok aşşağıdaymış üç kese de dolu :)

canım maşallah allah nazarlardan saklasın
senin çok ciddi yatarak istirahat ederek geçirmen lazım hamileliğini
allah nasip ederse üçüzün olcak bitaneyi taşımak zor çok dikkat et kendine
hem bence sen 4 haftalık gebe değilsin üstüne adet görmüş olabilirsin çünkü
bu kadar kısa sürede keseleri görmek zor

bende öyle düşünüyorum önce uyucam o uyuyana kadar sonra duymam eskiden hiç duymazdım

eskiden deliksiz uyurduk çünkü bitanem şimdi hep tetikte uyuyo gibiyiz ben gece en az 3 kere uyanıyorum wc ye su içmeye ister istemez uykunda hassas oluyo geçicek bu günlerde sen öyle dene daha rahat edersin kuzum

fulim ve fatoşcum size bir dipnot çğul gebeliğin en büyük özelliği betanın tek bebişe göre daha fazla yükselmesi 2-3 kat gibi betanın yükselmeside kese görünmesi demek zaten, hatırlarsanız daha 2. gününde 1400 dü serabında

bu arada doğal klomenli tekrar hayırlı olsun

bişey merak ediyorum adete 5 gün var daha ve sen keseyi nasıl gördün biz keseleri görcez diye kaç takla attık ve dolu oldığunu nasıl anladınız ben 7. haftada zor gördüm bebeğimi

yanlış yazmışım onu. 5 gün kala beta değeriydi sorduğum o zaman çoğul gebelik yada adetten önceki atak olabilir demişti dr. tam 4. haftada 3 tane kese ve içinde nokta gibi 3 oluşum gördü dr. bana da gösterdi. herkesin yapısı farklı Fatma alttan muayene edildiğinde gözüküyor bende. senin 7. haftada görebildiğini ben 4. haftada görebiliyorsam bu yalan söylediğim anlamına gelmez değil mi kendimi çok kötü hissettim öyle bir sormuşsun ki..

canım sağol Allah razı olsun. kendimi çok kötü hissettim ben. çok güzel açıklamışsın. çoğul gebeliklerde beta hcg ciddi derecede artıyor.

eskiden deliksiz uyurduk çünkü bitanem şimdi hep tetikte uyuyo gibiyiz ben gece en az 3 kere uyanıyorum wc ye su içmeye ister istemez uykunda hassas oluyo geçicek bu günlerde sen öyle dene daha rahat edersin kuzum

evet kuzum ne oluyosa o tuvalate kalkınca oluyor sonra uyku azalıyor

canım sağol Allah razı olsun. kendimi çok kötü hissettim ben. çok güzel açıklamışsın. çoğul gebeliklerde beta hcg ciddi derecede artıyor.

canım fatoşu yanlış anlamışsın, bize özellikle 2 hafta sonra gel deniyo bebeği göre bilmemiz için ki yaklaşık 7. haftada anca gördük hep bebeklerimizi o yüzden şaşırmış sadece, ve benim dediğimide yanlış anlama ama farkındasındır ilk gebeliklerimiz daha önce bebeği görmedik benim bilgimde sadece daha önce çoğul hamilelik yaşayanlrı tanıyıp bu konuda bilgim olması yoksa herkes bilmeyebilir o detayı ben ilk hamileliğimde beta ne demek bile bilmiyordum ..... .....

neden kötü hissediyorsun ki ben seni hiçbirşeyle suçlamadım sadece merak ettiğimi sordum bundan sonra sormam

neden kötü hissediyorsun ki ben seni hiçbirşeyle suçlamadım sadece merak ettiğimi sordum bundan sonra sormam

herkes soruyor merak ettiğini ama nedense senin yazdığınla tokat yemiş gibi oldum birden. belki farkındasın belki değilsin üslubunun . biz takla atıyoruz 7. haftada sen nasıl adetine 5 gün kala 4 keseyi görebildin içleride dolu diyerek soruyorsun. zaten daha öncede konuştuk seninle bazı şeyleri sana yazmamı istemiyorsan yazmam demiştim hiçbirşey söylemedin hatta helalleştik. şuanda bile yazdığın cevap sert. beni suçladın demiyorum kullandığın üslup ile kendimni yalan söylüyormuşum gibi hissetmeme sebep oldun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…