- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.221
kız ben bi saattie bekliyorum süpriz ne diye çatlıycam burda hadi yaz yaz yaz yaz
bizim serabın yöntemi ile kendimi olan gücümle silkelemiştim ya ben :) 3 kese gördü dr. Yalnız 2 tanesi çok aşşağıdaymışüç kese de dolu :)
ya inanılmaz başım ağrıdı gece uykularım bozuldu kocama taktım kafayı adam benden ayrı yatmayı düşünüyor çok üzülüyorum
zor valla en güzelini yapmışsın istanbuldan kaçarakk
ya inanılmaz başım ağrıdı gece uykularım bozuldu kocama taktım kafayı adam benden ayrı yatmayı düşünüyor çok üzülüyorum
Fatma gebelik hormonları vücuda iyice hakim olduktan sonra özellikle ilk gebeliklerde çok ciddi takıntılar ruhsal değişiklikler yapar. doğuma kadar devam eden bir süreç bu. düşünmemeye çalış. ben de eşim benden önce kimlerle konuştu acaba diye psikolojik bunalıma girmiştim inan doğuma kadar çok üzdüm adamı tam düzeldim derken şimdi yeniden başlıyor bende bazı takıntılar. kontrol etmeye çalış kendini. daha söylediğim kadar abartılı olmayabilir ama zamanla duyguların değişkenlik gösterecek
zor valla en güzelini yapmışsın istanbuldan kaçarakk
benim göbek artık baya belli oluyoorrhamile kıyafetleri de pek rahat oluyooo bir tane pantolon aldım lastiklii çok rahat eşofman gibi. 2-3 tane de elbise aldım hem güzel hem rahat olduu .. Ankaramın gözünü seveyim yaa ne varsa orda var :) 2 tane elbiseyi 45 liraya aldım burda tanesini 45 e alamazdım da bulamazdım da
İyi geceler kızlar...
bizim serabın yöntemi ile kendimi olan gücümle silkelemiştim ya ben :) 3 kese gördü dr. yalnız 2 tanesi çok aşşağıdaymışüç kese de dolu :)
bizim serabın yöntemi ile kendimi olan gücümle silkelemiştim ya ben :) 3 kese gördü dr. yalnız 2 tanesi çok aşşağıdaymışüç kese de dolu :)
kız deme öyle ayrı yatırlırmı hiç sen önce yat istersen uykunda duymazsın eşini
cnm sen daha 4 haftanda 3 keseyi nasıl gördün ????? Benim aklım almadı da ???[
üç kese ve içinde noktadan biraz büyük oluşum net bir şekilde gözüküyor. ağrılarım çok artmıştı dr. gittim cumartesi günü. o zaman dr. gösterdi. döllenme erken olduysa bebek erken gözükür ben ayda 2 kez yumurtluyorum birisi adet bitiminden hemen sonra diğeri de adetten hemen önceymiş. oğluma da bu şekilde hamile kaldım. ilk kesede fasülye gibi ikinci kesede minicik nokta gibiydiler nokta gibi olan düştü işte. yani döllenme geç olduysa 4 haftalıkken gözükmez ama erken olduysa net bir şekilde gözükür. ilk gebeliğimde bazı tecrübelerim oldu 4 haftada gördüğüm de oldu göremediğimde. arada 2 tane düşüğüm var o 2 düşüğü 5 haftada çok zor gördüm ben. alttan bakılınca erken döllenme olduysa gözükür keseler de içide canım
bende öyle düşünüyorum önce uyucam o uyuyana kadar sonra duymam eskiden hiç duymazdım
bişey merak ediyorum adete 5 gün var daha ve sen keseyi nasıl gördün biz keseleri görcez diye kaç takla attık ve dolu oldığunu nasıl anladınız ben 7. haftada zor gördüm bebeğimi
fulim ve fatoşcum size bir dipnot çğul gebeliğin en büyük özelliği betanın tek bebişe göre daha fazla yükselmesi 2-3 kat gibi betanın yükselmeside kese görünmesi demek zaten, hatırlarsanız daha 2. gününde 1400 dü serabında
bu arada doğal klomenli tekrar hayırlı olsun
eskiden deliksiz uyurduk çünkü bitanem şimdi hep tetikte uyuyo gibiyiz ben gece en az 3 kere uyanıyorum wc ye su içmeye ister istemez uykunda hassas oluyo geçicek bu günlerde sen öyle dene daha rahat edersin kuzum
canım sağol Allah razı olsun. kendimi çok kötü hissettim ben. çok güzel açıklamışsın. çoğul gebeliklerde beta hcg ciddi derecede artıyor.
yanlış yazmışım onu. 5 gün kala beta değeriydi sorduğum o zaman çoğul gebelik yada adetten önceki atak olabilir demişti dr. tam 4. haftada 3 tane kese ve içinde nokta gibi 3 oluşum gördü dr. bana da gösterdi. herkesin yapısı farklı Fatma alttan muayene edildiğinde gözüküyor bende. senin 7. haftada görebildiğini ben 4. haftada görebiliyorsam bu yalan söylediğim anlamına gelmez değil mi kendimi çok kötü hissettim öyle bir sormuşsun ki..
evet kuzum ne oluyosa o tuvalate kalkınca oluyor sonra uyku azalıyor
neden kötü hissediyorsun ki ben seni hiçbirşeyle suçlamadım sadece merak ettiğimi sordum bundan sonra sormam
kuzum uyku için eşine burun bantlarından almayı denedin mi? Belki faydası olur burnu gerçekten acık tutuyo onlar daha rahat nefes alır horlaması azalı belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?