• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

herkes soruyor merak ettiğini ama nedense senin yazdığınla tokat yemiş gibi oldum birden. belki farkındasın belki değilsin üslubunun . biz takla atıyoruz 7. haftada sen nasıl adetine 5 gün kala 4 keseyi görebildin içleride dolu diyerek soruyorsun. zaten daha öncede konuştuk seninle bazı şeyleri sana yazmamı istemiyorsan yazmam demiştim hiçbirşey söylemedin hatta helalleştik. şuanda bile yazdığın cevap sert. beni suçladın demiyorum kullandığın üslup ile kendimni yalan söylüyormuşum gibi hissetmeme sebep oldun dedim.

canım ikinizde çok hassas dönemdesiniz birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz
yapmayın tatlım bak çok heyecanlı şeyler yaşıyosunuz onun tadını çıkarın
araya girip karışmak istemem ama ablanızım sizin hadi öpün birbirinizi
yoksa çekerim kulaklarınızı

herkes soruyor merak ettiğini ama nedense senin yazdığınla tokat yemiş gibi oldum birden. belki farkındasın belki değilsin üslubunun . biz takla atıyoruz 7. haftada sen nasıl adetine 5 gün kala 4 keseyi görebildin içleride dolu diyerek soruyorsun. zaten daha öncede konuştuk seninle bazı şeyleri sana yazmamı istemiyorsan yazmam demiştim hiçbirşey söylemedin hatta helalleştik. şuanda bile yazdığın cevap sert. beni suçladın demiyorum kullandığın üslup ile kendimni yalan söylüyormuşum gibi hissetmeme sebep oldun dedim.

ya allah aşkına ikimizde gebeyiz ne konuşuyoruz ben kimsenin forumda yazmasına karışamam evet senle konuştuk bitti ama burası sanal ortam neyi nasıl hangi duyguyla yazdığımı nerden anlıyosun ayrıca farkındaysan fulide sormuş iremin dediği gibi bazı şeyleri yeni yeni öğreniyoruz neyse ben daha uzatmıcam dah acevap vermicem

alıcam canım aslında adamın derin bir hormalaması yok ama burnu tıkalı gibi ya takıyor insan

al cnm bende grip olduğum dönem burnum tıkalı die uyuyamıyordum o zaman aldım rahatlatıyo en azından nefes aldırıyo buda eşinin sorununu çözüp seni rahatlatıcaktır

al cnm bende grip olduğum dönem burnum tıkalı die uyuyamıyordum o zaman aldım rahatlatıyo en azından nefes aldırıyo buda eşinin sorununu çözüp seni rahatlatıcaktır

gerçelkten işe yarıyor mu canım ya?
benimki de çok yorgun olduğunda ve yemek yiyip yattığında çok horluyo...bazen duymuyorum ama bazen de hiç uyuyamıyorum....

Benimki de çok yorgun olduğunda ve yemek yiyip yattığında çok horluyo...bazen duymuyorum ama bazen de hiç uyuyamıyorum....

ben grip olup burnum tıkandığı zaman kullanmıştım açmıştı iyi gelebilir yani denemekte fayda var kuzum uykusuz gece çok zor

benimki de çok yorgun olduğunda ve yemek yiyip yattığında çok horluyo...bazen duymuyorum ama bazen de hiç uyuyamıyorum....

ben grip olup burnum tıkandığı zaman kullanmıştım açmıştı iyi gelebilir yani denemekte fayda var kuzum uykusuz gece çok zor

ya zaten horlamanın nedeni burunun tıkalı olması o yüzden denemeye değer

ya zaten horlamanın nedeni burunun tıkalı olması o yüzden denemeye değer

alalım bakalım işe yarar inşalalh. bir de burun spreyleri var,kısmen de olsa eşime iyi geliyodu. aslında ondan da kullansa iyi olur. adam 3 defa burun ameliyetı oldu,kemik et aldılar sözde ama hala aynı....:6::6::6::6:

canım maşallah allah nazarlardan saklasın
senin çok ciddi yatarak istirahat ederek geçirmen lazım hamileliğini
allah nasip ederse üçüzün olcak bitaneyi taşımak zor çok dikkat et kendine
hem bence sen 4 haftalık gebe değilsin üstüne adet görmüş olabilirsin çünkü
bu kadar kısa sürede keseleri görmek zor

abla çoğul gebeliklerde beta 2 kat üçüzde 3 kat artar bu yüzden birçok şey daha erken gözükür. ilk gebeliğimde ikizdi benim ve yine 4 haftalıkken net bir şekilde gördük iki keseyi 3 hafta sonra gittiğimde kesenin bir tanesi fasülye gibi diğeride nokta gibi gözüküyordu. ayda çift yumurtluyorum ve birisi adetten önce diğeri adetten sonra. bu hesaba göre nasıl oluyorsa artık Allah bilir. hem herkes de görebilme zamanı değişiyor doğumumdan sonra 2 kez düşüğüm oldu onları çok geç gördüm mesela bir de ben alttan muayeneye izin veriyorum bu da daha erken gösteriyor. devlet hastanesine gittim özele gitmiş olsaydım inan gösterirdim fotoğraflarını. hassaslıkla ilgili ben zaten bu konuşmalardan önce yazmıştım fatmaya. dikkatli ol diye. herkes senin gibi samimi bulmayabilir samimiyetsiz de bulan olabilir.

benimki o kadar vahim durumda değil ya ama ben büyütüyorum sanki

ya insan ister istemez takıyo... heleki dediğiniz gibi tuvalete kalkıyorum bazen tuvalette duyuyorum eşimin sesini ben kalkınca rahatlıyo bi anda ondan mı başlıyo horlamaya anlamadım ama sonra geliyorum deli gibi uykum oluyo ama bazen uyuorum bazen uyuyamıyorum işte....:37::37:

ya insan ister istemez takıyo... heleki dediğiniz gibi tuvalete kalkıyorum bazen tuvalette duyuyorum eşimin sesini ben kalkınca rahatlıyo bi anda ondan mı başlıyo horlamaya anlamadım ama sonra geliyorum deli gibi uykum oluyo ama bazen uyuorum bazen uyuyamıyorum işte....:37::37:

ay aklıma ne geldi fitoş sizdiniz dimi didemle sen rüyanda yemek gören bende başladım sanırım meyveler filan görüyorum

ay aklıma ne geldi fitoş sizdiniz dimi didemle sen rüyanda yemek gören bende başladım sanırım meyveler filan görüyorum

:52::52::52::52:
ever canım bizdik...
sen de bize katıldın demekki...ben geçen gece ne görsem iyi,rüyamda sigara içiyodum bitaraftan da kendime kızıyorum ki sigaradan nefret ederim.....

birde benim canım olmadık şeyler çekmiyo,görürsem canım istyo o kadar...ama fena istiyo... hafta sonu anneme gidicem yine siparişlerim var,sağolsun anacım yapcak... cumartesiyi iple çekiyorum:56::56::56:

:52::52::52::52:
ever canım bizdik...
sen de bize katıldın demekki...ben geçen gece ne görsem iyi,rüyamda sigara içiyodum bitaraftan da kendime kızıyorum ki sigaradan nefret ederim.....

birde benim canım olmadık şeyler çekmiyo,görürsem canım istyo o kadar...ama fena istiyo... hafta sonu anneme gidicem yine siparişlerim var,sağolsun anacım yapcak... cumartesiyi iple çekiyorum:56::56::56:

ay ben daha meyve görme aşamasındayımmmm yemeklere geçerim artık reklamlar çok fena ya yok dondurma yok bilmem ne aş ermeye başlayınca kocam yandı:1::1::1:
annen nerde oturuyor yakın mı ohh ne güzel canım benim

aynurcum çok şükür senden haber alabildim öldüm meraktan
önce faceden okudum şimdide burdan yeminle rahatladım
allahıma şükürler olsun sende bebişinde iyimiş inşallah bir daha yaşamazsın
böyle bir sorun inan çok korkmuştum kaç gündür aklım sendeydi artık bu gece rahat uyurum

Canım benim, Allah razı olsun beni düşünen herkesten. Merakta bıraktım özür dilerim. Dün doktoruma gittim. İyice inceledi, görünürde birşey yok dedi. Sızıntı var mı anlamak için bir turnusol testi yaptık, Allahıma bin şükür sızıntı da yok. Doktor içeride birikmiş akıntının bir anda boşalması olabilir dedi. Nerde bir ilginçlik bende hamd olsun:) Ama iki gün ölüp ölüp dirildim. Devlet hastanesinde resmen kasaplık koyun muamelesi gördüm. Alttan muayene ettiler ve canımı çok acıttılar. Makasla gazlı bez sokup su geliyor mu diye baktılar düşün yani...Bir sürü de felaket senaryosu yazdılar. Neyse ki hepsi boşa çıktı. Bundan sonra o kadar dikkatli olmayacağım. Hep dikkat ettikçe başıma birşey geldi. Hoplayıp zıplayacağım artık:)) Bir de tıka basa yemeye karar verdim. Haftasonu bir kilo daha vermişim. Toplamda sekiz kilo etti. Doktor bebek için sorun olmaz ama sen iyiye gitmezsin dedi. Gerçekten sürekli baş dönmesi ve bulantı halsizlik var. Çıkaracağımı bilsem de yiyeceğim artık :)) Benden haberler bunlar. Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için.

Bu arada hepiciğinize günaydınlar kızlar. Bugün iş başı yaptım. Doktor 10 gün daha dinlen dedi istemedim. Yat yat nereye kadar, ohhh iki insan yüzü gördüm. Sizler nasılsınız bakalım. Dökülün haberleri.

Canım benim, Allah razı olsun beni düşünen herkesten. Merakta bıraktım özür dilerim. Dün doktoruma gittim. İyice inceledi, görünürde birşey yok dedi. Sızıntı var mı anlamak için bir turnusol testi yaptık, Allahıma bin şükür sızıntı da yok. Doktor içeride birikmiş akıntının bir anda boşalması olabilir dedi. Nerde bir ilginçlik bende hamd olsun:) Ama iki gün ölüp ölüp dirildim. Devlet hastanesinde resmen kasaplık koyun muamelesi gördüm. Alttan muayene ettiler ve canımı çok acıttılar. Makasla gazlı bez sokup su geliyor mu diye baktılar düşün yani...Bir sürü de felaket senaryosu yazdılar. Neyse ki hepsi boşa çıktı. Bundan sonra o kadar dikkatli olmayacağım. Hep dikkat ettikçe başıma birşey geldi. Hoplayıp zıplayacağım artık:)) Bir de tıka basa yemeye karar verdim. Haftasonu bir kilo daha vermişim. Toplamda sekiz kilo etti. Doktor bebek için sorun olmaz ama sen iyiye gitmezsin dedi. Gerçekten sürekli baş dönmesi ve bulantı halsizlik var. Çıkaracağımı bilsem de yiyeceğim artık :)) Benden haberler bunlar. Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için.

ohh çok şükür ablacım maşallah bebişinede sanada evet yemeğe çalış yemedikçede başın dönüyordur

Back
X