• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hoşgeldin didoşcumm bende rüyalar başladı yemekle ilgili rüyalar henüz canlı hayatta aşermiyorum

heheh sende bizim gibi rüyalar görmeye başlamışsın ne güzell :))

aynur ablaacım çok geçmiş olsunn bir sorun olmamasına sevindim.. dediğin gibi yaaa nerde bi acayiplik bir sıkıntı seni bulduu neyseki önemli şeyler olmadıı. bundan sonrası iyi geçer inşallahh :)

ay ben daha meyve görme aşamasındayımmmm yemeklere geçerim artık reklamlar çok fena ya yok dondurma yok bilmem ne aş ermeye başlayınca kocam yandı:1::1::1:
annen nerde oturuyor yakın mı ohh ne güzel canım benim

Hehe:) Eşimin iş arkadaşı demişki abi sakın yengeye tv izletme. Kirazla erik çıktı kilosı 17 lira:)))

ay ben daha meyve görme aşamasındayımmmm yemeklere geçerim artık reklamlar çok fena ya yok dondurma yok bilmem ne aş ermeye başlayınca kocam yandı:1::1::1:
annen nerde oturuyor yakın mı ohh ne güzel canım benim
annem yakın ,buraya arabayla 15 dk mesafede falan....
valla eşim geçen karpuz dedi ama düşünmeden,yiyecek olarak ta değil yani:27::27:anlarsınız ya... ne karpuz mu dedim:27::27::27::27::27::53::53::53:
şaka yaptım ama canım çekmemişti.. adam eyvahhhhhhh diyo...:9::9::9:

merhaba kızlarr nasılsınızz?? aşermeler mi var yine :))
her zaman her yerde aşerme var didoşum...:27::27:

Canım benim, Allah razı olsun beni düşünen herkesten. Merakta bıraktım özür dilerim. Dün doktoruma gittim. İyice inceledi, görünürde birşey yok dedi. Sızıntı var mı anlamak için bir turnusol testi yaptık, Allahıma bin şükür sızıntı da yok. Doktor içeride birikmiş akıntının bir anda boşalması olabilir dedi. Nerde bir ilginçlik bende hamd olsun:) Ama iki gün ölüp ölüp dirildim. Devlet hastanesinde resmen kasaplık koyun muamelesi gördüm. Alttan muayene ettiler ve canımı çok acıttılar. Makasla gazlı bez sokup su geliyor mu diye baktılar düşün yani...Bir sürü de felaket senaryosu yazdılar. Neyse ki hepsi boşa çıktı. Bundan sonra o kadar dikkatli olmayacağım. Hep dikkat ettikçe başıma birşey geldi. Hoplayıp zıplayacağım artık:)) Bir de tıka basa yemeye karar verdim. Haftasonu bir kilo daha vermişim. Toplamda sekiz kilo etti. Doktor bebek için sorun olmaz ama sen iyiye gitmezsin dedi. Gerçekten sürekli baş dönmesi ve bulantı halsizlik var. Çıkaracağımı bilsem de yiyeceğim artık :)) Benden haberler bunlar. Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için.
ayyyyyyyyyy aynur ablacım bizi çok korkuttun....
zaten o gelen sıvı amniyon sıvısı olsaydı,bebek hareket edemezdi bu bir.......ikincisi ultrasonda suyunun bittiği görülürdü,benim öyle görmüşlerdi....demekki o sadece biriken bi akıntıymış...
çok sevindim ablacım.. allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah....
kendine dikkat et yinede sen... su içmeyi sakın ihmal etme ,günde en a2 lt su iç...

Günaydın Didemcim. Canım yukarıda anlattım. Şimdi kafam yerinde Allaha şükür. Sen gittim muayeneye neler oldu anlatsana:))

Okudum ablacım iyi karar vermişsin keyfini sür birazcık.

ben gittim muayeneye üçlü testimiz yapıldı sonuçlar bu hafta çıkacak. Bebeğin cinsiyeti kesinleşti erkekmiş :) Biz şehir dışından geldiğimiz için hiç dinlenmeden hastaneye gittik oğluşum da yorulmuş uyuyodu zaten pek hareket etmedi. 16 cm olmuş boyu ağırlığı da 150 gr. Doktor iyi dedi gelişimi güzel gidiyo dedi. ÖYle yani :)

Hehe:) Eşimin iş arkadaşı demişki abi sakın yengeye tv izletme. Kirazla erik çıktı kilosı 17 lira:)))

heheh sende bizim gibi rüyalar görmeye başlamışsın ne güzell :))

aynur ablaacım çok geçmiş olsunn bir sorun olmamasına sevindim.. dediğin gibi yaaa nerde bi acayiplik bir sıkıntı seni bulduu neyseki önemli şeyler olmadıı. bundan sonrası iyi geçer inşallahh :)

bende çağla gördüm markette ama buruşuktu pazardan aldırcam yarın :52::52::52:

kilosu 17 olsa yine iyi abla.. biz eriğin 12 tanesini 12 liraya almıştık kilosu 100-120 lira.. kirazı düşünemiyorum bile :)

annem yakın ,buraya arabayla 15 dk mesafede falan....
valla eşim geçen karpuz dedi ama düşünmeden,yiyecek olarak ta değil yani:27::27:anlarsınız ya... ne karpuz mu dedim:27::27::27::27::27::53::53::53:
şaka yaptım ama canım çekmemişti.. adam eyvahhhhhhh diyo...:9::9::9:

her zaman her yerde aşerme var didoşum...:27::27:

ayyyyyyyyyy aynur ablacım bizi çok korkuttun....
zaten o gelen sıvı amniyon sıvısı olsaydı,bebek hareket edemezdi bu bir.......ikincisi ultrasonda suyunun bittiği görülürdü,benim öyle görmüşlerdi....demekki o sadece biriken bi akıntıymış...
çok sevindim ablacım.. allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah....
kendine dikkat et yinede sen... su içmeyi sakın ihmal etme ,günde en a2 lt su iç...

canım o her kelimeden bir şeye aşerme bende de var süper yanii :)) Eşin karpuz dediyse gitsin paşa paşa alsınn kilosu da ucuzladı 2-3 tl arasında :) Denedim tadı da idare eder yani :)

Bu arada kızlar işyerinde kendi yemeğimi kendim yaptım:) Şimdilik tek çeşit ama olsun, hiç yoktan iyidir:))

Ablacım iyi yapmışsın sen baya bir yol katedeceksin eski günlerdeki gibi normal bir öğün yaparsın artık :)

bende çağla gördüm markette ama buruşuktu pazardan aldırcam yarın :52::52::52:
ben de manavda gördüm ama burdaki çağlalar badem olmuş resmen... köyde daha taze vardır hafta sonu gidnce babam dalından getirir.....
kilosu 17 olsa yine iyi abla.. biz eriğin 12 tanesini 12 liraya almıştık kilosu 100-120 lira.. kirazı düşünemiyorum bile :)

canım o her kelimeden bir şeye aşerme bende de var süper yanii :)) Eşin karpuz dediyse gitsin paşa paşa alsınn kilosu da ucuzladı 2-3 tl arasında :) Denedim tadı da idare eder yani :)

Ablacım iyi yapmışsın sen baya bir yol katedeceksin eski günlerdeki gibi normal bir öğün yaparsın artık :)
kirazlar bendennnnnn kızlarrrrrrrrr.... bizim kirazlığımız var ama daha olmadı,ben de onun hayalini kuruyorum,gidicem bahçeye,ondan sonra kimse beni tutmasın......mayısta çıkmaya başlar ama ben burda daha manavlarda falan göremedim.... görmesem daha iyi zaten... göz görmeyince gönül katlanıyo:35::35::35:

ben de manavda gördüm ama burdaki çağlalar badem olmuş resmen... köyde daha taze vardır hafta sonu gidnce babam dalından getirir.....
kirazlar bendennnnnn kızlarrrrrrrrr.... bizim kirazlığımız var ama daha olmadı,ben de onun hayalini kuruyorum,gidicem bahçeye,ondan sonra kimse beni tutmasın......mayısta çıkmaya başlar ama ben burda daha manavlarda falan göremedim.... görmesem daha iyi zaten... göz görmeyince gönül katlanıyo:35::35::35:

ayyyy o kirazlar da pek tatlı ooluyoooo yaaa az kaldı şurda yakında çıkarr pazarlara da :)

Okudum ablacım iyi karar vermişsin keyfini sür birazcık.

ben gittim muayeneye üçlü testimiz yapıldı sonuçlar bu hafta çıkacak. Bebeğin cinsiyeti kesinleşti erkekmiş :) Biz şehir dışından geldiğimiz için hiç dinlenmeden hastaneye gittik oğluşum da yorulmuş uyuyodu zaten pek hareket etmedi. 16 cm olmuş boyu ağırlığı da 150 gr. Doktor iyi dedi gelişimi güzel gidiyo dedi. ÖYle yani :)

Maşalllah maşallah kırkbir kere. Boyu kilosu çok iyi. Gürbüz bir herüf geliyor desene. Benimki de kesin kızmış canım. Görünürde adetlerimiz arasında iki gün var ama ben senden tam iki hafta geriyim. Bebek hep 7 gün geriden geliyor benim. boyu 9 cm, ağırlığı 85 gr. Bunda yiyememenin etkisi de vardır elbet. Sadece vitaminlerle yaşıyoruz kızımla ben. Ama artık kendimi zorlayacağım yemek için. Elma yesem çıkartıyorum ya:(( Az önce az birşey yemek yedim kendimi ofisten bahçeye zor attım. Çıkarmayayım diye derin derin nefes aldım. Şimdi de elma yiyorum. Umarım midemde tutmayı başarırım:)) Bu arada netten çok güzel örgü tarifleri aldım. Bir tanesine başladım çok kolay. Çok da güzel. Bonbon şekeri motifi. You tubeden bakabilirsiniz:))

Maşalllah maşallah kırkbir kere. Boyu kilosu çok iyi. Gürbüz bir herüf geliyor desene. Benimki de kesin kızmış canım. Görünürde adetlerimiz arasında iki gün var ama ben senden tam iki hafta geriyim. Bebek hep 7 gün geriden geliyor benim. boyu 9 cm, ağırlığı 85 gr. Bunda yiyememenin etkisi de vardır elbet. Sadece vitaminlerle yaşıyoruz kızımla ben. Ama artık kendimi zorlayacağım yemek için. Elma yesem çıkartıyorum ya:(( Az önce az birşey yemek yedim kendimi ofisten bahçeye zor attım. Çıkarmayayım diye derin derin nefes aldım. Şimdi de elma yiyorum. Umarım midemde tutmayı başarırım:)) Bu arada netten çok güzel örgü tarifleri aldım. Bir tanesine başladım çok kolay. Çok da güzel. Bonbon şekeri motifi. You tubeden bakabilirsiniz:))

Benim sıpa da geç döllenmeydi ama toparladı bende diyorum tombiş olacak heralde :) Senin kız da 7 gün geriden geliyorsa 7 gün geç doğar ona göre sağlıklı olsun daa doğunca da kilosunu toparlar. Abla çıkarsan da onun midene girmesi bile biraz vitamin olur sana da bebeğe de inşallah iştahın düzelirr.

çok güzel tarifler var dediğn gibi ve kızlarınki çok güzel cicili biciliii özeniyorum wallaaa.. gerçi kız da olsa benimki beceremezdim ya yapmayı :1::1: rende diye bir model var ondan örüyorum bende

sen gel turgutluya ben sana erik büyüklüğünde kiraz vereyim... hem de hormonsuz... organik...
gel abla geeeeeeelllllllllll:111::111::111:

walla canım buraların kirazlarını iyi biliyorum birde o adı neydi unuttum da bir kiraz varmış sırf yurt dışına giden onu çok övüyorlardıı senin dediğin de ondan mı ki acaba??

walla canım buraların kirazlarını iyi biliyorum birde o adı neydi unuttum da bir kiraz varmış sırf yurt dışına giden onu çok övüyorlardıı senin dediğin de ondan mı ki acaba??

senin dediğin hangisi bilmiyorum canım ama benim en çok sevdiğim salihli ama o en son çıkıyo...
bence bu konu bizi alır götürür... neyse....

lay lay layyyyyyyy...
sen napıyosun bakalım?biz yarın tekrar gidicez dr.a inşallah bu sfer dengesiz hastalar olmaz.... ikli test için kan vericem...
bu arada ikli test için en doğru zaman 12. haftaymış doktorum öyle dedi,ne kadar erken olursa o kadar güvenilir sonuç verirmiş.. bu hafta yaptır mutlaka dedi diğer dr. amca.....

Son düzenleme:
senin dediğin hangisi bilmiyorum canım ama benim en çok sevdiğim salihli ama o en son çıkıyo...
bence bu konu bizi alır götürür... neyse....

lay lay layyyyyyyy...
sen napıyosun bakalım?biz yarın tekrar gidicez dr.a inşallah bu sfer dengesiz hastalar olmaz.... ikli test için kan vericem...
bu arada ikli test için en doğru zaman 12. haftaymış doktorum öyle dedi,ne kadar erken olursa o kadar güvenilir sonuç verirmiş.. bu hafta yaptır mutlaka dedi diğer dr. amca.....

Doktorun doğru söylemiştir canımm git yaptır testinii inşallah sıkıntısız geçerr.. ben de kan verdim ya üçlü için küçük bir tüp kan verene kadar nerdeyse 10 dk geçti kan çıkmadı damarlarımdan sanırım kansızlık oldu bendeee yarın aile hekimine gideceğim bende tahliller yapılacaktı geç bile kaldım gitmek için amaa...

işlerim var biraz canım evrak filan hazırlıyorum git gel yaptımm öğlen yine gideceğimm sonra da mutfağı düzenleme planım var ama yorulmamış olursam halledicem artıkk

sen napıyosunnn (çalışıyosun tabiki:1::1:))

abla çoğul gebeliklerde beta 2 kat üçüzde 3 kat artar bu yüzden birçok şey daha erken gözükür. ilk gebeliğimde ikizdi benim ve yine 4 haftalıkken net bir şekilde gördük iki keseyi 3 hafta sonra gittiğimde kesenin bir tanesi fasülye gibi diğeride nokta gibi gözüküyordu. ayda çift yumurtluyorum ve birisi adetten önce diğeri adetten sonra. bu hesaba göre nasıl oluyorsa artık Allah bilir. hem herkes de görebilme zamanı değişiyor doğumumdan sonra 2 kez düşüğüm oldu onları çok geç gördüm mesela bir de ben alttan muayeneye izin veriyorum bu da daha erken gösteriyor. devlet hastanesine gittim özele gitmiş olsaydım inan gösterirdim fotoğraflarını. hassaslıkla ilgili ben zaten bu konuşmalardan önce yazmıştım fatmaya. dikkatli ol diye. herkes senin gibi samimi bulmayabilir samimiyetsiz de bulan olabilir.

canım doğal klomenlim benim en hassas olduğun dönemdesin canım
bende bilmediğimden sordum eğer seni kırdıysam özür dilerim inşallah bu hamileliğinde hiç sorun yaşamassın üçüzlerini kucağına sağlıkla alırsın tatlım

Canım benim, Allah razı olsun beni düşünen herkesten. Merakta bıraktım özür dilerim. Dün doktoruma gittim. İyice inceledi, görünürde birşey yok dedi. Sızıntı var mı anlamak için bir turnusol testi yaptık, Allahıma bin şükür sızıntı da yok. Doktor içeride birikmiş akıntının bir anda boşalması olabilir dedi. Nerde bir ilginçlik bende hamd olsun:) Ama iki gün ölüp ölüp dirildim. Devlet hastanesinde resmen kasaplık koyun muamelesi gördüm. Alttan muayene ettiler ve canımı çok acıttılar. Makasla gazlı bez sokup su geliyor mu diye baktılar düşün yani...Bir sürü de felaket senaryosu yazdılar. Neyse ki hepsi boşa çıktı. Bundan sonra o kadar dikkatli olmayacağım. Hep dikkat ettikçe başıma birşey geldi. Hoplayıp zıplayacağım artık:)) Bir de tıka basa yemeye karar verdim. Haftasonu bir kilo daha vermişim. Toplamda sekiz kilo etti. Doktor bebek için sorun olmaz ama sen iyiye gitmezsin dedi. Gerçekten sürekli baş dönmesi ve bulantı halsizlik var. Çıkaracağımı bilsem de yiyeceğim artık :)) Benden haberler bunlar. Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz ve yanımda olduğunuz için.[/QUOT

şükür aynurcum senden böyle güzel haberler almak inan çok sevindirdi beni
kaç gündür meraktan olmüştük valla ama bak bundan sonra daha dikkatli oluyosun ve
yemek yemeği sakın ihmal etmiyosun canım

Doktorun doğru söylemiştir canımm git yaptır testinii inşallah sıkıntısız geçerr.. ben de kan verdim ya üçlü için küçük bir tüp kan verene kadar nerdeyse 10 dk geçti kan çıkmadı damarlarımdan sanırım kansızlık oldu bendeee yarın aile hekimine gideceğim bende tahliller yapılacaktı geç bile kaldım gitmek için amaa...

işlerim var biraz canım evrak filan hazırlıyorum git gel yaptımm öğlen yine gideceğimm sonra da mutfağı düzenleme planım var ama yorulmamış olursam halledicem artıkk

sen napıyosunnn (çalışıyosun tabiki:1::1:))

ben de napayım canım benim .. çalışmaya çalışıyorum işte.... yemek yedim geldim.. karnım doydu şükür....ya bişey sorcam karnı kaşınan var mı benim gibi... benim kaşınıp duruyo,genişliyo diyemi acaba?:44::44::44::44:

bir de dr. bana bir sürü ilaç ismi saydı onları vericek sanırım.. elevit,devit(damla),ferrum,magnorm....

Back
X