Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ağırlık çöktü ya,hava çok güzel,şimdi dışarda olmak vardı anasını satayım....

akşama benim de yemeğim var dünden.. benim de bulgur pilavım ve patates yemeğim var
hadi herkes bulgur yapsın,hem vitaminli bakın.folik asit yönünden çok zengin....

evet evett evettt bulgurrr çok faydalııı..

kız hava çok güzel ama çok sıcakk yaa ben iki kere çarşıya indim geldim öldümm
zor geldim eve çıkamadım yokuşlarıı

bugün ikili testimiz yapıldı bebeğim haftasıyla tam uyumlu masallah ama beni dusunduren bi konu var ense kalınlığı 0,8mm. çıktı herkesde 1küsür bende 0 iyi mi kötü mü anlamadim kan sonuçları on gün sonra çıkacakmş

canım bebeğinin boyu kaç cm? doktorun bir şey demedi mi ense kalınlığı ile ilgili?? eğer riskli bir durum olsa ben daha kalın çıkar diye biliyorum ama yanlış da bilgilendirmek istemem canım..

canım bebeğinin boyu kaç cm? doktorun bir şey demedi mi ense kalınlığı ile ilgili?? eğer riskli bir durum olsa ben daha kalın çıkar diye biliyorum ama yanlış da bilgilendirmek istemem canım..

boyu 58mm. canım doktor birşey demedi ama benim aklıma takıldı yine de

evet evett evettt bulgurrr çok faydalııı..

kız hava çok güzel ama çok sıcakk yaa ben iki kere çarşıya indim geldim öldümm
zor geldim eve çıkamadım yokuşlarıı

ateşli hatun seni......
ben dükkanda olduğumdan ceketle oturuyorum,üşüyorum,ama dışarda mis gibi hava..... kapının önüne çıkıyorum bazen güneşlenip geliyorum

boyu 58mm. canım doktor birşey demedi ama benim aklıma takıldı yine de

boyu da iyiymiş canım sen kötü düşünme yaa kötü bir şey olsa doktor söylerdi eğer çok aklına takıldıysa telefonla sorma şansında varsa sor canım. şimdi biz ne desek boş olacakk..

cinsiyet tahmini yapmadı mı??

ateşli hatun seni......
ben dükkanda olduğumdan ceketle oturuyorum,üşüyorum,ama dışarda mis gibi hava..... kapının önüne çıkıyorum bazen güneşlenip geliyorum

içerler soğuk canımm sen güneşlen arada bir iyi gelir :))

Ne yapıyonuz gacılar ben yoğunlaştım zaten iş yapcak halim yoktu ama bakıyomda baya iş yapmışım öğlenden beri Birinizde şu gacıya yardım edimd ememişiniz heee

kötü düşünmüyorum da ne bileyim işte insan takılıyor :) gerizekalı asistana sinirlendim cinsiyeti sormadım sonuçları almaya gidince sorucam foto eklesem siz tahmin edebilir misiniz :)

evet cnm ben de öyle yapıyorum.. başım ağrımaya başladı yaaaaaa....

abla senin kıza da sana da maşallah. o kadar net hissetmen ne güzel.. ben daha pek bir şey hissetmiyorum ya da paso uyuyo benim oğlan :)

Ben de büyük kızımda öyleydim canım. Altı aylık vardı hissettiğimde. Demekki senin oğluşun usulu bebek olacak:)) Aslında hissediyorsundur da emin olamıyorsundur canım. İnşallah gümbür gümbür hisedeceğin günler de gelecek. O zaman değme keyfine:))

kötü düşünmüyorum da ne bileyim işte insan takılıyor :) gerizekalı asistana sinirlendim cinsiyeti sormadım sonuçları almaya gidince sorucam foto eklesem siz tahmin edebilir misiniz :)

Ekle bi bakalım canım. Dideminki erkek benimki kız. Bakalım bizimkilere benziyor mu biryerleri ?

epeydir yoktum kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir bebişlerinizde iyidir aralarda bakıyorum ama aktif olamadım malesef biz 13. haftamıza girdik bakalım hopluyo zıplıyo maşallah :)) başka hamiş haberleri varmı,önemli durumlar falan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…