- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.301
ağırlık çöktü ya,hava çok güzel,şimdi dışarda olmak vardı anasını satayım....
akşama benim de yemeğim var dünden.. benim de bulgur pilavım ve patates yemeğim var
hadi herkes bulgur yapsın,hem vitaminli bakın.folik asit yönünden çok zengin....
bugün ikili testimiz yapıldı bebeğim haftasıyla tam uyumlu masallah ama beni dusunduren bi konu var ense kalınlığı 0,8mm. çıktı herkesde 1küsür bende 0 iyi mi kötü mü anlamadim kan sonuçları on gün sonra çıkacakmş
canım bebeğinin boyu kaç cm? doktorun bir şey demedi mi ense kalınlığı ile ilgili?? eğer riskli bir durum olsa ben daha kalın çıkar diye biliyorum ama yanlış da bilgilendirmek istemem canım..
evet evett evettt bulgurrr çok faydalııı..
kız hava çok güzel ama çok sıcakk yaa ben iki kere çarşıya indim geldim öldümm
zor geldim eve çıkamadım yokuşlarıı
boyu 58mm. canım doktor birşey demedi ama benim aklıma takıldı yine de
ateşli hatun seni......
ben dükkanda olduğumdan ceketle oturuyorum,üşüyorum,ama dışarda mis gibi hava..... kapının önüne çıkıyorum bazen güneşlenip geliyorum
boyu da iyiymiş canım sen kötü düşünme yaa kötü bir şey olsa doktor söylerdi eğer çok aklına takıldıysa telefonla sorma şansında varsa sor canım. şimdi biz ne desek boş olacakk..
cinsiyet tahmini yapmadı mı??
içerler soğuk canımm sen güneşlen arada bir iyi gelir :))
boyu da iyiymiş canım sen kötü düşünme yaa kötü bir şey olsa doktor söylerdi eğer çok aklına takıldıysa telefonla sorma şansında varsa sor canım. şimdi biz ne desek boş olacakk..
cinsiyet tahmini yapmadı mı??
içerler soğuk canımm sen güneşlen arada bir iyi gelir :))
abla senin kıza da sana da maşallah. o kadar net hissetmen ne güzel.. ben daha pek bir şey hissetmiyorum ya da paso uyuyo benim oğlan :)
kötü düşünmüyorum da ne bileyim işte insan takılıyor :) gerizekalı asistana sinirlendim cinsiyeti sormadım sonuçları almaya gidince sorucam foto eklesem siz tahmin edebilir misiniz :)
MAŞŞAALLAH SENİN MİNNOŞUNA CANIM BENİMMMMM
sağol teyzesiiiiiiiiii hadi cinsiyet tahmini yap
çoğunluk kız ddi sende erkek diyen nadide tahmincilerdensinayberk ece bence senin mınnoşun erkek olcak
sağol tatlım öncelik sağlık tabi sonra da rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah :)KEŞKE ANLASAM KUZUM BENİMMMMRABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?