- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.281
annem yakın ,buraya arabayla 15 dk mesafede falan....
valla eşim geçen karpuz dedi ama düşünmeden,yiyecek olarak ta değil yanianlarsınız ya... ne karpuz mu dedim
şaka yaptım ama canım çekmemişti.. adam eyvahhhhhhh diyo...
her zaman her yerde aşerme var didoşum...
ayyyyyyyyyy aynur ablacım bizi çok korkuttun....
zaten o gelen sıvı amniyon sıvısı olsaydı,bebek hareket edemezdi bu bir.......ikincisi ultrasonda suyunun bittiği görülürdü,benim öyle görmüşlerdi....demekki o sadece biriken bi akıntıymış...
çok sevindim ablacım.. allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah....
kendine dikkat et yinede sen... su içmeyi sakın ihmal etme ,günde en a2 lt su iç...
Benim sıpa da geç döllenmeydi ama toparladı bende diyorum tombiş olacak heralde :) Senin kız da 7 gün geriden geliyorsa 7 gün geç doğar ona göre sağlıklı olsun daa doğunca da kilosunu toparlar. Abla çıkarsan da onun midene girmesi bile biraz vitamin olur sana da bebeğe de inşallah iştahın düzelirr.
çok güzel tarifler var dediğn gibi ve kızlarınki çok güzel cicili biciliii özeniyorum wallaaa.. gerçi kız da olsa benimki beceremezdim ya yapmayırende diye bir model var ondan örüyorum bende
ben de napayım canım benim .. çalışmaya çalışıyorum işte.... yemek yedim geldim.. karnım doydu şükür....ya bişey sorcam karnı kaşınan var mı benim gibi... benim kaşınıp duruyo,genişliyo diyemi acaba?:44::44::44::44:
bir de dr. bana bir sürü ilaç ismi saydı onları vericek sanırım.. elevit,devit(damla),ferrum,magnorm....
çatlak için bişiler kullanıyor musun cnm? bulduğun her fırsatta yağla kendni kaşıntı çatlak öncesi habercisi olabilir:44::44::44:
elevit,ferrrosanol ben de içiyorum cnm daha iyi hissedersin kendini bunlara başlayınca daha dinç olursun
kızlar ben geldim....
bonbon şekerine bakayım bi aynur abla becerebileceğim bir şeyse yaparım bendee..
ben karnım için medacasol (adını doğru hatırlıyosam) diye bir krem kullanıyorum bazen de vazelin sürüyorum canım hangisni isterse :))
badem yağı kıllandırıyomuş onu duydum bende kızçeler bilginize ....................
Bir sürü topik gezdim. Yeni insanlar tanıdım:) Tedbili mekanda ferahlık esahtan varmış:)) Napıyorsunuz bakalım. Maşallah benim kızım top oynuyor karnımla.Hani yalnız çocuklar duvarla top oynarlarya o cinsten:))
canlarım naber kimseler yok yine sayımız azalmış bakıyorumm
aynen katılıyorum sanaaa millet neredeee
galiba yavaş yavaş gidiceksiniz hepiniz bu topikten kimsecikler kalmıyo artık gündüz
uyku çöktü yeni hamişlere heralde
didoş ne yemek yapıcaksın bugün
galiba yavaş yavaş gidiceksiniz hepiniz bu topikten kimsecikler kalmıyo artık gündüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?