Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benimde canım karpuz istiyor aldırıcam kocama sulu sulu

Canım bonbon şekeri çok kolay. İnan zevkli hem de çok basit. Erkek bebeğe de kız bebeğe de gider:))

[QKaUOTE=gulucuk45;29670360]ben de napayım canım benim .. çalışmaya çalışıyorum işte.... yemek yedim geldim.. karnım doydu şükür....ya bişey sorcam karnı kaşınan var mı benim gibi... benim kaşınıp duruyo,genişliyo diyemi acaba?:44::44::44::44:

bir de dr. bana bir sürü ilaç ismi saydı onları vericek sanırım.. elevit,devit(damla),ferrum,magnorm....[/QUOTE]

Kaşıntı derinin gerilmesiyle alakalı canım. Eğer önlem almazsan bir iki hafta içinde çatlakların başlayabilir. Gerçi daha haftan erken ama belli olmuyor kiminin cildi daha hassas oluyor. Özellikle göğüslerinize çok dikkat edin. Karın yine toparlanıyor da, göğüslere hiç çare yok sarktı mı...

[video=dailymotion;xmzayx]http://www.dailymotion.com/video/xmzayx_ankarali-coskun-ankaranin-baglari-orjinal-klip_music#.UVrBcBd1vwg[/video]

çatlak için bişiler kullanıyor musun cnm? bulduğun her fırsatta yağla kendni kaşıntı çatlak öncesi habercisi olabilir:44::44::44:
elevit,ferrrosanol ben de içiyorum cnm daha iyi hissedersin kendini bunlara başlayınca daha dinç olursun

[/QUOTE]
Kaşıntı derinin gerilmesiyle alakalı canım. Eğer önlem almazsan bir iki hafta içinde çatlakların başlayabilir. Gerçi daha haftan erken ama belli olmuyor kiminin cildi daha hassas oluyor. Özellikle göğüslerinize çok dikkat edin. Karın yine toparlanıyor da, göğüslere hiç çare yok sarktı mı...[/QUOTE]
Hımmmmmmm anladım abla.... ben biraz da kilo aldım ya ondan erken başlamış olabilir belki....göğüslere de çaresi sürekli süten kullanmak demi? ama ben evde hiç kullanamıyorum.. eve gidince direk atıyorum..

evet canım kullanıyorum bebe yağı aldım,akşamları yatmadan sürüyorum....
ilaçlar gözüme çok geldi ya... magnorm bacak krampları kasılmalar için magnezyum takviyesi,elevit zaten herkes kullanıyor,ferrum ve devit nedir onu anlamadım. ferrum demir mi ki? yoksa kan hapımı,ama benim kan sayımım maşallah çok güzel çıkıyo...

kızlar ben geldim....

bonbon şekerine bakayım bi aynur abla becerebileceğim bir şeyse yaparım bendee..

ben karnım için medacasol (adını doğru hatırlıyosam) diye bir krem kullanıyorum bazen de vazelin sürüyorum canım hangisni isterse :))

badem yağı kıllandırıyomuş onu duydum bende kızçeler bilginize ....................

Bir sürü topik gezdim. Yeni insanlar tanıdım:) Tedbili mekanda ferahlık esahtan varmış:)) Napıyorsunuz bakalım. Maşallah benim kızım top oynuyor karnımla. Hani yalnız çocuklar duvarla top oynarlarya o cinsten:))

abla senin kıza da sana da maşallah. o kadar net hissetmen ne güzel.. ben daha pek bir şey hissetmiyorum ya da paso uyuyo benim oğlan :)

galiba yavaş yavaş gidiceksiniz hepiniz bu topikten kimsecikler kalmıyo artık gündüz

evet ablaa yaa ben bile temizliğe girişecektim vazgeçtim geldim burayaa bu hamişlerr ne yapıyolarr kii

uyku çöktü yeni hamişlere heralde
didoş ne yemek yapıcaksın bugün

olabilirr uykucularr :))
dünden yemeğim var canım eşimde yemeğe gelmeyecek rahatımm.. mercimek çorbam ve bulgur pilavım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…