- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.821
slm kızlar nasılsınız bakalım yeni haberler varmı? geçmişe biraz göz gezdirmeye çalıştım şimdide randevu sırası yapılmış sanırım :)) bende 3 haziranda gitcem bakalım 5 nde de tetanoz aşım var bakalım nasıl olcak,bu arada ağrıların olması normalmiş yahuuu endişe yapıp bebikleri strese sokmayın dinlenin kanama yoksa su yoksa relax
bende de vardı kuzu akıntı...iki günde kaşıntı oldu dr.ye koştum hemen fitil verdi 3 gün arayla kullandım 2 taneydi zaten şimdi kesildi akıntı da kaşıntı da...akıntım var ama az...ya işte korkuları nasıl yencez bir fikriniz var mı?
Hahay bizim kızlarda bu tezcanlılık varken biraz zor dokuz ay işi:))
hoşgeldin canım...tetanoz aşı için sağlık ocağından aramadılar...bakalım benimki ne zaman olur..inşallah okullar kapandıktan sonraya denk gelir..
ayy yerim onu anası bak sinyal göndermişşşş ferah tut içini
sabah gelirken benimde içimde alt karnımdan göğsüme kadar sanki kelebekler uçar gibi oldu ama gaza yordum ben gulukguluk gibi
yerim ben onun sinyalini...totosunu motosunu...gazla kelebek çok farklı kuzu ya..gurul diye gidiyo gaz...
benimde ilk günden beri ne azalan ne artan bi akıntım var normaldir diye endişe etmedim
valla iyiki bu karıların oğlu olcaklar bide senin gibi kızları olsa hemen doğurcaklar biliyosun genel inanışa göre kızlar erken doğarmış
erken doğumdan ben çok korkuyorum zaten...doğmasın zamanında doğsun kuzum..
aminn ablacımmm inşallah o günleride göstersin rabbimmmmm
sabah gelirken benimde içimde alt karnımdan göğsüme kadar sanki kelebekler uçar gibi oldu ama gaza yordum ben gulukguluk gibi
sorma bende bırak 3 gün aralıksız uyurum
aminn ablacımmm inşallah o günleride göstersin rabbimmmmm
sorma bende bırak 3 gün aralıksız uyurum
Ebett ebett:)) Ne olcaklar bilmem:)) Kız var ya, görürsün aha buraya yazıyorum şu topiğin yarıdan çoğu sezeryan olacak. Daha fazla bekleyemeyip alıverecekler uşakları:))
hoşgeldin canım...tetanoz aşı için sağlık ocağından aramadılar...bakalım benimki ne zaman olur..inşallah okullar kapandıktan sonraya denk gelir..
Hoşgeldin canım:) Bir şey olacağından değil de, konuşuyoruz öyle işte. Nazımızı kim çeker bu kadar yoksa:)) Hele ben, kocama dertlerimi hastalıklarımı anlatmak konusunda çok ketumumdur. Hep turp gibi bilir beni:)) Burada deşarj oluyorum işte:)) 3 hazirana bişey kalmamış. Sen de göreceksin tosununu.
Nasıl yani, sana gün vermediler mi? Seni ancak verdikleri günü geçirirsen aralar. Ben de öyle oldu. Gitmedim bir hafta sonra aradılar.
yok canım bana gün vermediler..sadece cep telefon numaramı aldılar eşimin numarasını aradılar...biz gününüz geldi mi sizi arayacağız dediler...:44::44:
aslında hissedebilirsin de. Ama göğsüne kadar uçmaz be gülüm:) azcık uçar yakına konar minnak kelebek. Sen kedidir kedi de gitsin:))
valla olur mu olur ama ben normalciyim umarımmm bebişimde benim gibi düşünürrr
yok canım bana gün vermediler..sadece cep telefon numaramı aldılar eşimin numarasını aradılar...biz gününüz geldi mi sizi arayacağız dediler...:44::44:
benimde ilk günden beri ne azalan ne artan bi akıntım var normaldir diye endişe etmedim
ne bilim bişiler uctu sanki önde dedim olabilir mi sonra dedim yok beyaaa erken daha
aman aman serom herkes zamanında doğsunnnnn
allah allah neden öyle oluyor kuzummm yaaa
biz de mama yemeğe gidiyoruz. bugün ekmeğimi evden getirdim ben de tam buğday unlu taş fırınbakalım yemekte bahtıma ne çıkacak
hhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ALLAH KORUSUNNN deme öyle demeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?