Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gülücüküm hatırladım 4 haziran
evet cnm 4 haziran

didoş 23/05/13
iremioo 26/05/13
ballı lokmam 29/05/13
küboş 29/05/13
aynur abla 31/05/13
bizzzzzzzz 31/05/13
fatmik 01/06/13
gülücük 04/06/13
serappp 06/06/13

ya sondan ikinciyim yaaaaaaaaaaaneyseki daha cuma günü gitmiştim

hemde 4 haziran da bir gidicem pir gidicem dataylıya gidiyoz kiiiiii

Senle aynı gün mü gidiciğiz kuzum bizz:)) Listenin tee ortasındayız be ya:)) Allahtan 12 haziranda ayrıntılım var. Birkaç gün arayla görücem kuzumu:)) Nasılsın bu arada canım benim...
evet ablam aynı gün olduk
iyiyiz ablacım şükür ayın en yoğun günü benim için onun dısında bi sıkıtımız yok Allah'a şükür siz nasılsınız zeynep narin yiğenimle

fuliii bacım falan demem parçalarım seniiii 24 ünde gitcem bennn :84::84::84::84:

valla yaaa sarsukluğum geçmedi düzelttim bebikommmm özürrrr

evet cnm 4 haziran

ya sondan ikinciyim yaaaaaaaaaaaneyseki daha cuma günü gitmiştim

hemde 4 haziran da bir gidicem pir gidicem dataylıya gidiyoz kiiiiii

senin 4 hazirand aha heyecanlı bende 22. haftayı iple çekiyorummmm

biz hazır yoğurt yiyoruz ama süzme yoğurt alsam daha leziz olur galiba , bizde koyarız nohut dövmeli olur yeşillik konmaz da bende böyle yapayım , buzlukta haşlanmış nohutum var yaz gelince yemeğini yapmak istemiyordum sağol tatlım ben bu sefer gerçekten kaçar

valla sanırım benim yemek yapmam için evde olmam lazım eğer işten gittiysem hiç gücüm kalmıyor bide biliyosunuz burası istanbul 1 saat trafikte gidiyorum evime tüm enerjim çekiliyorr
kız bende ilk kez ezogelin çorbası yaptım onuda ayarını tutturamadım bi dünya olmuş sıcak sıcak kavanoza kapadım konserve gibi oluyor sonra istersen 2 hafta geçsin bozulmadan içiyorsun

zaten gün sayıyorum geçmek bilmiyo birde 2 gün takarsan kalpten giderim vicdan azabı yaşarsın

ah ah izmtin gözünü seviyim burasıd açok sıcak

haftasonu ben çok hareketliydim o yüzden hiç hissetmedim ama bu sabah bi gıdıkladı bugün biraz ağrım var ama nedendir bilemedim

Canım çok geçmiş olsun anneciğine. Allah şifa versin. Sen de kendine iyi bak. Çok özletiyorsun kendini ama...İnşallah tez zamanda hamile kalırsın da kapatırsın bu arayı:))

didoş 23/05/13
iremioo 24/05/13
ballı lokmam 29/05/13
küboş 29/05/13
aynur abla 31/05/13
bizzzzzzzz 31/05/13
fatmik 01/06/13
gülücük 04/06/13
serappp 06/06/13

uleynnnn sona kalmışım ben yawww..:84::84::84:.

ahahahahaha valla günde 3 posta uğrayasım var hastaneye

aynen kuzu bende aslında bugün gidecektim...ama sancım azalınca vazgeçtim...:26:

ah ah izmtin gözünü seviyim burasıd açok sıcak

haftasonu ben çok hareketliydim o yüzden hiç hissetmedim ama bu sabah bi gıdıkladı bugün biraz ağrım var ama nedendir bilemedim

ağrı bende de bugün var baya. Gece hep sağıma dönüyorum. Mümkün değil, sol tarafta 2 dakkadan fazla kalamıyorum. Acaba sürekli dönüp durmaktan mı belim ağrıyor bilemedim. Senin ağrın da normaldir canım. Çok şiddetli değilse tabi. Karın artık baya büyüdü. Ben rsmen önümden aşağı asıldığını hissediyorum ve rahatsız oluyorum artık(

evet ya bende çok dönüyorum sonrada korkuyorum bebeğe bişi olduysa diye büyüme ağrısı heralde bu

seni seni bir hafta erkene çekmişsin resmennn

eveetttt dayanılmıyo kuzu 8 haziran olsa yine 4 haftayı geçicekti 31 mayıs en iyisi

Ya nasıl yapar bu hatayı İki gün daha öteledi seni fuliTehditine de ne güldüm haa

uleynnnn sona kalmışım ben yawww..:84::84::84:.

aynen kuzu bende aslında bugün gidecektim...ama sancım azalınca vazgeçtim...:26:

benimde dün ara ara kasım batıyodu bugün yok aslında belki normal bu ağrılar ama ister istemez pimpirikleniyoruz

Kızlar ağrılarınız adet sancısı gibimi...iki üç gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum kasıklarımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…