- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.301
bende yok canım ama bizim iş yerindeki hamişler 5. Aydan itibaren hart hart kaşıyasımız geliyor demişlerdi.
yağızımız hoş gelmiş, allah uzun ömürler versin canım, adıyla bir yaşasın.
Ama biz foto da istiyozzz
valla bence de bu etoburluk bişeylere işaret istatisliklere girmesi lazım
evet benim arkadaşım da mutlaka pompa al dedi. hatta o manuel olanını tavsiye etti. hem bebek çabuk yorulduğu için hem de ilk etapta süt az geldiği için pompa gerekli dedi. sütün çoğalmasında çok etkiliymiş düzenli sağmak.
çayı da yazdım bi kenara ablacım
eveeet gelelim asıl mezuyaaa...
Bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm
Boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım
Cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda
Bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızıiste böyle hatunlar
teşekkürler canım. Geçmişte yazdım geç gelince kaçırdın haberiDr. Aramızda kalsın büyük ihtimal erkek dedi. önümüzdeki ay netleşcek
evet canım bazen kaşınıyor ve uçları kuruyorr akıntı geliyor gibi aslında krem sürsem düzelecek de üşeniyorum
tosun paşa rekoru kırıyoruzz oğlanlaraa kız bulamıycazz
Şu anki kilon kaç kübüşşş zayıflıkta rekor sen ve iremde merak ediyoruz1 ayda 500 gr süperr bazılarımız 5 kilo alıyo
maşalah yağız bebiş e
Kuzular sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyomu :44::44::44::44::44::44:
bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızıiste böyle hatunlar
evet canım bazen kaşınıyor ve uçları kuruyorr akıntı geliyor gibi aslında krem sürsem düzelecek de üşeniyorum
tosun paşa rekoru kırıyoruzz oğlanlaraa kız bulamıycazz
Şu anki kilon kaç kübüşşş zayıflıkta rekor sen ve iremde merak ediyoruz1 ayda 500 gr süperr bazılarımız 5 kilo alıyo
maşalah yağız bebiş e
evet evet evet.....
benim çok kaşınıyo....
bi de banyoda suyun tanziği biraz fazla gelirse oraya acıyo
maşallah kuzuna cnm... bir paşa daha hiç şaşırmadım....
şimdilik bir kesin birde %90 kızla yol alıyoruz...
ama cnm,bence 12 haftalıkken pek güvenme,doğru çıkabilir belli olmaz,ama bana da 12 haftalıkken kız dedi,sonra 16 haftalıkken kesin erkek dediler...benimki pipilendi
bugün kontrolümz vardı bilindiğ gibi eşimle gittik..bebişimizi gördüük uzuun uzun izledik ellerini agzının içine doldurmus oburixim benmm
boyumuz kilomuz haftamızla tam uyumlu ilaçlarımıza multivitamin ekledi doktorumz ayrıca 1 ayda 500gr almışım
cinsiyetimizi de öğrendik bir tosun paşa da bize geliyor rabbimin izniyle yağızım yolda
bizde böyle haberler haa bide 2li testi yaptırmadm ya doktor kandırdı yine 3lü test için kan verdm haftaya alıcz sonuçlarımızıiste böyle hatunlar
evet kuzum eve geldiğim gibi netin basına otudm size haber vermek için kulaklarım çınladı zaten
fulimi alıntılıycaktım tubişi alıntılamışım fuli lafım sanaydı kurban olduğum
hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallahKız bir ayda 500 gr alırsan tabiki yağız oğlan alır elini ağzına kurban olduğum aç kalmış aççç erkekler zaten doymaz yedir uşağı
kızım kendimiz uymasakta boşuna teori sallamıyoz burda
Ben diğer çocuklarımda pompa kullanmadım. İlk gün mama verdim ikisine de. Sonra sütüm geldi. Sık sık emzirirsen pompaya gerek kalmıyor. Hem bebek biberona alışınca memeyi tutması çok zor oluyor. Pompanın çekişiyle bebeğin emişi aynı kuvvette değil. bebek daha kuvvetli emiyor. Pompayı işe başlayınca bir iki hafta sütümü sağıp bırakmak için kullanmıştım. Çok can yakıyor, inşallah kullanmak zorunda kalmayız. Sütler gelir bebekler de nazlanmadan emer inşallah. Ama yine de bir köşede bulunsun tabi.
odada yalniz kalinca fotoladim hemen bebisimi. bi tanesi ilk kiprasmadan onceki hali. bi tanesi de iki bacagi ve totosu. dr. bu resmi gorunce tahmin yapti cinsiyeti.Eki Görüntüle 723709 Eki Görüntüle 723710Kod:
ben çok kaptırmadım canım, hatta hala bebişim diyom. cinsiyet sölemiyom. dr. da gelecek aya netleşir dedi zaten.
sadece babamız heyecan yaptı hatta annelere sölemiş, vidasını da sıktıydım ama işe yaramamış. inşallah onlar da yaymazlar
tesekkür ederim bacım doktor dediki kendine az kilo aldıran bebeğe cok yarayan bir beslennme sekli uygulamışşsın aferin dedi pek havalara girdimya şimdi ilk aylar o yüzden böyle sonrakı aylarda görün siz beni
özlüyoruz yavrum seni bu kadar ara verme bize
Kızlar anamla konuşuyodumm netten beğendiğim bebek odasını gönderdim ona falan birden gözlerim doldu benimmm ne zaman büyüdümmm büyüdümde içimde canımdan bi tasıyorum yawrumun yolunu gözleyip ona hazırlık yapıyorum die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?