Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya benimde 3-4 gecedir yatarken başlıyodu şimdi şuanda ofistede kaşınıyo tam ucu kasıyamıyomda tatlı tatlı kasınıyooo

valla bence de bu etoburluk bişeylere işaret istatisliklere girmesi lazım

evet yaniii

Ben diğer çocuklarımda pompa kullanmadım. İlk gün mama verdim ikisine de. Sonra sütüm geldi. Sık sık emzirirsen pompaya gerek kalmıyor. Hem bebek biberona alışınca memeyi tutması çok zor oluyor. Pompanın çekişiyle bebeğin emişi aynı kuvvette değil. bebek daha kuvvetli emiyor. Pompayı işe başlayınca bir iki hafta sütümü sağıp bırakmak için kullanmıştım. Çok can yakıyor, inşallah kullanmak zorunda kalmayız. Sütler gelir bebekler de nazlanmadan emer inşallah. Ama yine de bir köşede bulunsun tabi.

hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah Kız bir ayda 500 gr alırsan tabiki yağız oğlan alır elini ağzına kurban olduğum aç kalmış aççç erkekler zaten doymaz yedir uşağı

teşekkürler canım. Geçmişte yazdım geç gelince kaçırdın haberi Dr. Aramızda kalsın büyük ihtimal erkek dedi. önümüzdeki ay netleşcek

kızım kendimiz uymasakta boşuna teori sallamıyoz burda

saolasın cnm şu anki kilom 53kg700gr bakalım vitamin kullanmaya baslıcm kesin güzel bi şişerim önümüzdeki ay

Kuzular sizinde göğüs uçlarınız kaşınıyomu :44::44::44::44::44::44:

kaşınıyo canım bazen gidip lavaboda kaşıyıp geliyom

oh maşallah tosunaa demekki bu yıl hakkaten erkek yılı 2 kızla gidiyo koca topik bi tubim kaldı onunki ne olacak bakalım merveyi alıyorum bende oğluma ne yapıyım yeni bebekten bana hayır yok

cnm dr. bana göğüslerine krem kullanma dedi,süt üretimi olduğu için iyi olmazmış...akıntı dediğinde süt cnm benim... ama sakın sıkma o da zararlı...

evet bazıları 5 kilo alıyo kim acaba?????

ben çok kaptırmadım canım, hatta hala bebişim diyom. cinsiyet sölemiyom. dr. da gelecek aya netleşir dedi zaten.
sadece babamız heyecan yaptı hatta annelere sölemiş, vidasını da sıktıydım ama işe yaramamış. inşallah onlar da yaymazlar

Daha bir saat olmadı kübranın oğlu olacak dedim fatmike:)) O da merveyi alırım olmasa dedi:))) Senin adına sevindim canım. Bir kız bir oğlan ohh ne güzel:)) Yağız paşa da hoş gelmiş.

tesekkür ederim bacım doktor dediki kendine az kilo aldıran bebeğe cok yarayan bir beslennme sekli uygulamışşsın aferin dedi pek havalara girdimya şimdi ilk aylar o yüzden böyle sonrakı aylarda görün siz beni

Aynur ablaa yaa bana bir ihtiyaç listesi yazsan ayrıntılı bebek doğunca ne giydirilir ne lazım oluyor? zıbın mı alayım atlet kilot mu alayım? doğumda bana ne lazım olacak vs vss ayrıntılı bir liste istesem senden de ona göre hazırlasak şu oğlanın çeyizini olmaz mııı

biz herkese söylemiştik.. sonra pipi çıktı ortaya....

Kızlar anamla konuşuyodumm netten beğendiğim bebek odasını gönderdim ona falan birden gözlerim doldu benimmm ne zaman büyüdümmm büyüdümde içimde canımdan bi tasıyorum yawrumun yolunu gözleyip ona hazırlık yapıyorum die

tesekkür ederim bacım doktor dediki kendine az kilo aldıran bebeğe cok yarayan bir beslennme sekli uygulamışşsın aferin dedi pek havalara girdimya şimdi ilk aylar o yüzden böyle sonrakı aylarda görün siz beni

takılyom gir hava ya yoksa bu kızlar hava basıyo Ben bu ay 3 kilo almışım seni geçtim hiç şiştim ayakları çekme bize en solucan sen çıktın bu durumda

KIZ BU CÜMLEYİ ANANIN KURUP AĞLAMASI GEREKMİYO MU AH BU HORMONLAR AHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…