Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hoş geldin Kerim Eren ve güzel annesi

yerim seni tosbağa kerim

hoşgeldin oğluş demekki erkeksin sen ama ben çıkıcam şimdi sonra okucam annenin yazdıklarını

bu arada kerim eren gelmiş hoşgelmişşşşşşşşş....

annen iş mi yapıyo kuzum yoksa,alışveriş mi yapıyo doğruyu söyle....

teşekkürederiz annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkk

gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk

sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi
evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür

kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn

mantıklı canm bencede...

ben genelde ara renkler alırım ya her iki cinsinde kullanabileceği,ne bileyim öyle pembe mavi çok sevmem,tabi mavi de alırım ama herşeyini de mavi düzmem.... hoşuma giden mavileri alırım....
en başta,krem beyaz favorim...sarı yeşil...
ama bir de kırmızı almazsam içim rahat etmez... kırmızıyı çok seviyorum....çok özeniyorum... geçen şortlu keten bi bahçıvan tulum gördüm bayıldım,oğluşumu hayal ettim içinde.. içine beyaz tişört,ayağına beyaz converse....

hastane çıkışlarından birini de kırmızı beyaz bişey istiyorum yada denizci renkleri kırmızı beyaz lacivert...

maşallahhhhh kuzum ya allah nazarlardan saklasın.....

çok güzel olmuş kerim eren......
teyzeleri hammm yapar onu.....

bu arada senin de maşallahın var kuzu,o kadar yiyorum yiyorum diyosun kilo almamışsın... ben de tebrik ediyorum seni ve soruyorum nasıl başardın kuzu yaaaaaa?????
beni kimse tutamıyoooooo ağlıcam nerdeyse..... az yiyorum ama yine alıyorum yine alıyorummmmmneyseki bu ayı 2 kiloyla kapattım...sanırım topiğin rekoru bende 5 ayda 8 kilo

teşekkürederim gülücüküm fitoşummmm bende anlamadım nasıl almadım kg ama benim son 3 gündür iştahım açık bundan sonra lırım yani bende öncesinde hep iki lokma lıp midem bulandı bıraktım yemeği ondan lamadım sanırım

anladım cnmmmm yiyemiyodun yani....
hesap yapa yapa kafayı yicem...ben toplamda 20-25 alırım böyle giderse

bazen de diyorum amaaannnnn sağlıkla doğurayım da bebeğimi gerisini sonra düşünürüz.......

anladım cnmmmm yiyemiyodun yani....
hesap yapa yapa kafayı yicem...ben toplamda 20-25 alırım böyle giderse

bazen de diyorum amaaannnnn sağlıkla doğurayım da bebeğimi gerisini sonra düşünürüz.......

sık yiyodum ama bitiremiyodum bulanıyodum kesiyodum yemeği ama açıldı iştahım artık

sağlıklı olsunda kuzucuklarrr biz veririz sonra kgleri

bu indirimli bebe hakkaten indirimliymiş :)) ama kalitesi nasıl acaba yaaa ???

ben gelecek ay deniycem heyecanla bekliyom bilmem fena değildir gibi geldi , aynur abla magazayı biliyorsa yorum yapar kalite hakkında

bazı şeylerde ara renk güzel geliyo renkli cart , bazısındada yani renkli almalı dediğin gibi bende kırmızı çok beğeniyom gelecek ay bir olsun iş ciddiye binince ne renk alcağım ortaya çıkar

Fulim maşallah kerim eren paşaya , sanada hadi iyi kapatmışın ayı bu arada az bir gramla benim tosbağam seninkini geçmiş galiba onlarda yanakları cimcimemin

yerim o bal yanakları bennnnnn

ne kaynattınız çok merak ediyorum okuyamıyorumda geçmişi

sık yiyodum ama bitiremiyodum bulanıyodum kesiyodum yemeği ama açıldı iştahım artık

sağlıklı olsunda kuzucuklarrr biz veririz sonra kgleri
inşallah veririz cnm yoksa................

aynen canım.... kıyafete göre değişiyo,şimdi mavi almam derim ama giderim mağazada maviyi beğenirim hiç belli olmaz yani...

bugün bitsin neeee olurrrrrr.... çok yorulduk biz hala da dünya iş var...
Teyzeler ben kerim eren kocaman öpücükler getirdim size

Annemin ofiste işler karışmış onları toplayıp size detaylı bilgilerimi vericekmişşşş
ayyy gel bebekim gel kerim erenim, ananla işimiz yok zaten biz seni merak ettik pipini de bırakmamışsın sımsıkı tutmuşun
biz de seni kocaman öpüyozzzzz
neyse bu konuştuklarımız aramızda annene de bi öpücük gönderelim.. FULİMMMMMM

canım 2 yaş sendromu denen bi şey varmış. seninki de 1 yaş 9 ay görünüyo takviminde. muhtemel öle bi şeydir. bebeklikten çocukluğa geçiş zorlu oluyo demek ki oğluşunda...

ay ay yirim ben sizin fazlalıklarınızı, boyunuzu, posunuzuuu
fulimmm formunu korumuşun bacımdarısı diğer ayların ve bizim başımıza...

galiba öyle biey canım yaa yavrumun çocukluğu böyleyse ergenliğini düşünemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…