Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti:14::14::14::14::14:

canım benimmm üzüldüm yaaa bizim de sevincimiz kursağımızda kaldı ama arkdaşlar bir sürü güzel şey yazmışlar onlar tecrübeli bak inşallah bundan sonrası için her şey daha güzel olurrr

kızlar benım kanamam basladı sabaha karsı kimyasalmıs gebeliğim..zaten cok silikti çizgi tek günlük sevinç yasattı ve gitti:14::14::14::14::14:

tatlım hiç üzülme kadınların yüzde 50 si bu durumu farkında olmadan yaşar normal adet döngüsünde yani sen sadece gebe olduğunu farkettin farketmeden yaşayan çokmuş. şimdi hiç farketmemiş gibi devam et canım üzme kendini devamm...

zizagçım ben de folbiol kullanıyorum. Ilk 15-20 gün mide bulantısından öldürmüştü beni. Ben gece yatarken içiyorum. Hem midem yarı boşalmış oluyo hem de hemen uyuyunca bulantı hissetmiyorum.

evet canım bende gece alıcam artık bide öyle deneyeyim

nereye gidiyon kız ???

kırmızılar geliyor demekki:18::18::18:

antiiii. şaka yapıyosun bi tanemmmm :14::14::14::14:
canım geçmiş olsun. ne desek sana teselli edemeyiz tabi. ama ne olur çok üzülüp yıpratma kendini. vardır bunda da bir hayır. sağlıklı bi bebiş deildi. sonra daha çok üzer ve zarar verirdi sana.
bölesi daha iyi belki. bak benim geçen hamişliğim 8 hafta mutluluk yaşattı ve gitti.
ama bence mutlaka bi doktora görün yine.
çok çok öpüyorum bi tanem seniii :54::54::54:

evet canım bende gece alıcam artık bide öyle deneyeyim

kırmızılar geliyor demekki:18::18::18:

ben unutuyorum ara ara ya ama akşam yatarken almaya basladım bende

fatmacım dur daha kırmızıyı görmeden umut kesilmez iyi düşün güzel düşün arkadasım

ben unutuyorum ara ara ya ama akşam yatarken almaya basladım bende

fatmacım dur daha kırmızıyı görmeden umut kesilmez iyi düşün güzel düşün arkadasım

düzenli içmeye çalış belki bi faydası olur kuzucum

tuvalate taşınamaya başladım kontrol başladı yani:53::53::53::53:

düzenli içmeye çalış belki bi faydası olur kuzucum

tuvalate taşınamaya başladım kontrol başladı yani:53::53::53::53:

işte çalışıyorum unuttuğumu hatırlayınca sabahta içiyorum ama net bir düzeni yok birde ben folicplus kullanıyorum 1 tane yatarken işte

hayrlısı olsun bebeğim gelicek gibi yapıp gelmeyede bilir bende hala bekliyorum neyim var bilmiyorumda :31::31::31:

yawww ben sizin nick dışındaki isimlerinizi bilmiyorum. fatma didem falan derken hatlar karıştı bende. :9::9:

bebeğim ben fulya
d_yeşilcik didemm
gamyoncu yeliz
zizag fatma
iremnvea iremmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

daha adını hatırlayamadığım varsa k.bkamasın ayrıca artık isimleriniz döktürsenizzzz nick le kalmasak gacılar?

işte çalışıyorum unuttuğumu hatırlayınca sabahta içiyorum ama net bir düzeni yok birde ben folicplus kullanıyorum 1 tane yatarken işte

hayrlısı olsun bebeğim gelicek gibi yapıp gelmeyede bilir bende hala bekliyorum neyim var bilmiyorumda :31::31::31:

ne zaman gidiceksin doktora bebeğim

hadi hayırlısı inşallah bitanemmm çıkmazsada üzülme daha belli olmayabilir tamammı kırmıızlar gelene kadar moral bozmak yok :45::45:

hayali bir ikinci çizgi var çoookkk silikkk (gözlerim beni yanıltıyo da olabilir)

hayyy heyecan yaptım yaz yaz hemen..

zaten bugün de gelmezse kırmızılar sabah bi daha yapıcam ilk idrarla. bu idrar biraz suluydu:37::37::37::9::9::9::9::9::9:

hayali bir ikinci çizgi var çoookkk silikkk (gözlerim beni yanıltıyo da olabilir)

zaten bugün de gelmezse kırmızılar sabah bi daha yapıcam ilk idrarla. bu idrar biraz suluydu:37::37::37::9::9::9::9::9::9:

hadi hayırlısı kuzum yarın ki daha net olacaktır ilk idrarla yap yada git kan ver bugunden öğrenmiş oluruz :16::16::16:

Back
X