- Konu Sahibi antidepresif
- #6.741
hayali bir ikinci çizgi var çoookkk silikkk (gözlerim beni yanıltıyo da olabilir)
zaten bugün de gelmezse kırmızılar sabah bi daha yapıcam ilk idrarla. Bu idrar biraz suluydu![]()
sulu idrarla olmaz kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayali bir ikinci çizgi var çoookkk silikkk (gözlerim beni yanıltıyo da olabilir)
zaten bugün de gelmezse kırmızılar sabah bi daha yapıcam ilk idrarla. Bu idrar biraz suluydu![]()
hadi hayırlısı kuzum yarın ki daha net olacaktır ilk idrarla yap yada git kan ver bugunden öğrenmiş oluruz![]()
sulu idrarla olmaz kuzumValla biz dün kocamla baka baka bi hal oldukkk ama tek ve sağlam cizgi
yarını bekleyeyim de ben bu gece olmazsa yarın hem idrar hem kan yaparım.
kızz napiym su içtim meyve yedimmm böyle olduu :))))))))))
yarını bekleyeyim de ben bu gece olmazsa yarın hem idrar hem kan yaparım.
Kızz napiym su içtim meyve yedimmm böyle olduu :))))))))))
meyveden olmuştur puhahahahah
ben yemeğe gidiyorum kuzular öptüm
ben de yemeğe gidiyorum şekerler. şu açılıp açılıp bir türlü kapanmayan iştahımı köreltiyim azcıkın![]()
tamam kuzum sen stres yapma günün yarınmış gibi rahat takıllll
meyveden olmuştur puhahahahah
ben yemeğe gidiyorum kuzular öptüm
ben de yemeğe gidiyorum şekerler. şu açılıp açılıp bir türlü kapanmayan iştahımı köreltiyim azcıkın![]()
kızlar benim de dündü bat henüz gelen giden yok ama test yapmıcam çünkü cuma günü doğum günüm eğer Allah nasip ederse o gün görmek istiyorum pozitif sonuç varsa :) yoksa da zaten cumaya kadar adet olurum diye düşünüyorum sonra da yolumuza bakarız :)...bolca dualarınızı bekliyorum kızlar ben de bu topikteki güzel yürekli insanlara dualarımı eksik etmiyorum inşallah hepimizz hamiş kalırız en kısa ve güzel zamanda...
kızlar benim de dündü bat henüz gelen giden yok ama test yapmıcam çünkü cuma günü doğum günüm eğer Allah nasip ederse o gün görmek istiyorum pozitif sonuç varsa :) yoksa da zaten cumaya kadar adet olurum diye düşünüyorum sonra da yolumuza bakarız :)...bolca dualarınızı bekliyorum kızlar ben de bu topikteki güzel yürekli insanlara dualarımı eksik etmiyorum inşallah hepimizz hamiş kalırız en kısa ve güzel zamanda...
canım inşallah bebişin seninledir ve d.günü süprizin olur rabbimden dileğim sağlıklı bebekler nasip etmesi yönünde kayıpşar çok üzücü rabbim kimsenin basına vermesin bende temmuzda dünümde öğrenmiştim süprizimi ama kaybettim dilerim rabbim cümle isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...
Merhaba kızlar.
Antiye çok üzüldüm. Azcık bir neşem varsa da yok oldu. Yeşilcik, inşallah hamilesindir canım.
Görüşürüz kızlar.
Merhaba kızlar.
Antiye çok üzüldüm. Azcık bir neşem varsa da yok oldu. Yeşilcik, inşallah hamilesindir canım.
Görüşürüz kızlar.
görüşürüz kuzucum yine gelll ben zaten demirbası gibi bütün gün acığım yine gitti kızlar kaldım buralardaaa![]()
fulya ne alemdesin canım hala yok dimi gelen giden inşş olmaz ama inş bebiş vardır da olmaz yoksa en kısa zamanda ol canım yaa doktor işini ne yaptın ?
görüşürüz kuzucum yine gelll ben zaten demirbası gibi bütün gün acığım yine gitti kızlar kaldım buralardaaa![]()
beni de al listeye karnımı doyurdum geldim![]()