Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hadi hayırlısı kuzum yarın ki daha net olacaktır ilk idrarla yap yada git kan ver bugunden öğrenmiş oluruz :16::16::16:

yarını bekleyeyim de ben bu gece olmazsa yarın hem idrar hem kan yaparım.

sulu idrarla olmaz kuzum :37::37::37::37: Valla biz dün kocamla baka baka bi hal oldukkk ama tek ve sağlam cizgi

kızz napiym su içtim meyve yedimmm böyle olduu :))))))))))

$394960_325096687605750_403998757_n.webp

:52::52::52::52::52::52::52:

kızlar benim de dündü bat henüz gelen giden yok ama test yapmıcam çünkü cuma günü doğum günüm eğer Allah nasip ederse o gün görmek istiyorum pozitif sonuç varsa :) yoksa da zaten cumaya kadar adet olurum diye düşünüyorum sonra da yolumuza bakarız :)...bolca dualarınızı bekliyorum kızlar ben de bu topikteki güzel yürekli insanlara dualarımı eksik etmiyorum inşallah hepimizz hamiş kalırız en kısa ve güzel zamanda...

tamam kuzum sen stres yapma günün yarınmış gibi rahat takıllll

evet zaten benim günüm yarınn kim dedi 7 si diye:1::1::1::1::1:

meyveden olmuştur puhahahahah

ben yemeğe gidiyorum kuzular öptüm

afiyet olsunn kızlarrr :)

ben de yemeğe gidiyorum şekerler. şu açılıp açılıp bir türlü kapanmayan iştahımı köreltiyim azcıkın :9:

kızlar benim de dündü bat henüz gelen giden yok ama test yapmıcam çünkü cuma günü doğum günüm eğer Allah nasip ederse o gün görmek istiyorum pozitif sonuç varsa :) yoksa da zaten cumaya kadar adet olurum diye düşünüyorum sonra da yolumuza bakarız :)...bolca dualarınızı bekliyorum kızlar ben de bu topikteki güzel yürekli insanlara dualarımı eksik etmiyorum inşallah hepimizz hamiş kalırız en kısa ve güzel zamanda...

umarım güzel bir haber verirsin de topiğimiz şenlenir canımm

canım inşallah bebişin seninledir ve d.günü süprizin olur rabbimden dileğim sağlıklı bebekler nasip etmesi yönünde kayıpşar çok üzücü rabbim kimsenin basına vermesin bende temmuzda dünümde öğrenmiştim süprizimi ama kaybettim dilerim rabbim cümle isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...

umarım güzel bir haber verirsin de topiğimiz şenlenir canımm[/QUOTE]

umarımm topiğimizdeki herkesin güzell haberlerini alırız günden güne hiç boş kalmaz hamilelik haberleriyle dolar taşar bu topikkk rekor yaparızzz :)

canım inşallah bebişin seninledir ve d.günü süprizin olur rabbimden dileğim sağlıklı bebekler nasip etmesi yönünde kayıpşar çok üzücü rabbim kimsenin basına vermesin bende temmuzda dünümde öğrenmiştim süprizimi ama kaybettim dilerim rabbim cümle isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder...

inşallah canımm sen de üzülme hiç veren de Allah alan da bunu akıldan çıkarmadıkça üstesinden gelinmeyecek hiçbir zorluk yok tek tesellimiz tevekkül değil mi... bu haberi tekrar aldığın gün( en kısa zamanda alırsın inş. ) en az doğum günün kadar güzel bir gün olur zaten...

Merhaba kızlar.

Antiye çok üzüldüm. Azcık bir neşem varsa da yok oldu. Yeşilcik, inşallah hamilesindir canım.

Görüşürüz kızlar.

Back
X