Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

of sabah sabah annem mail atmış,,, daha doğrusu forward etmiş...
Bir arkadaşının ona yolladığı bir mail "torun için darısı başına" başlıklı
içinde bir sürü güzel bebk fotosu var...

yani şimdi ben ne diyim :( sanki istediğin anda oluyo....
kendi evlendiği gece bana hamile kalmış,,,
benden sonra spiral taktırmış çıkardığı gün de kardeşime hamile kalmış (bu arada yaş 37 iken oluyor bu)
heralde hamileliği öyle bişey zannediyor heralde.....

Yani şimdi ben ne diyim :( sanki istediğin anda oluyo....
Kendi evlendiği gece bana hamile kalmış,,,
benden sonra spiral taktırmış çıkardığı gün de kardeşime hamile kalmış (bu arada yaş 37 iken oluyor bu)

bitanem şimdi şartlar onların zamanındaki gibi değilki bizim aldığımız hava bile kimyasal neredeyse yediğmi içtiğimizi saymıyorum bile bence bunlarında çok etkisi var ayrıca eskiden stres denilen canavarda insanı bu kadar esir almamıştı annemize veya annanelerimize ve daha da geriye gidersek o zamanlar herşey daha kolay dı geçinmek bile :31::31::31:

bitanem şimdi şartlar onların zamanındaki gibi değilki bizim aldığımız hava bile kimyasal neredeyse yediğmi içtiğimizi saymıyorum bile bence bunlarında çok etkisi var ayrıca eskiden stres denilen canavarda insanı bu kadar esir almamıştı annemize veya annanelerimize ve daha da geriye gidersek o zamanlar herşey daha kolay dı geçinmek bile :31::31::31:

Tabi canım kesinlikle özellikle besinler ile kendimizi zehirliyoruz...
ne kadar yediklerimiz konusunda hassas davranırsak davranalım ne yediğimiz et ne içtiğimiz süt doğal değil ne yazık ki...

benim kızdığım sürekli bu konuyu çaktırmadan çaktırmadan gündem yapması...
sanki benim elimde olan bişey var....

bu cumartesi bi arkadaşımın bebek mevlüdü var kızlar. pufff kürtajdan sora butür organizasyonlara hiç gidesim yok ama anacım etrafımda herkes doğuruyo. bu apartmandaki 5. bebek yeni dünyaya giren. şimdi soruları dinle milletten. "senin daha yok mu" "neden bu zmana kadar kaldın" düşünmüyo musun" "darısı başına" "bak bak adetleri öğren başına gelince yaparsın sen de"
uyyyyy :52::52::52: dinle dur gariii

bu tür şeyleri bizde de kayınvalideciğimmm yapar. yanında bebek dahi sevemezdim laf sokardı. hamile görünce de hemide benim arkadaşlarımın yanında.
ah zamanında neler yaptı bana. seni köşe yastığı mı aldık, süs biberi mi aldık. tabi o dönemde bebek düşünmüyoduk daha. kayınpederim eşimin esnaf arkadaşlarına "çalı süpürgesini kundak yapıp ayağımızda sallıcaz artık" derdi. sinirime dokunuyodu. sora canımı da acıtmaya başladı. neyse kürtajdan sonra kapandı çeneleri.

eskidendi o yiğitler annem banada ilk gece hamile kalmış

bu tür şeyleri bizde de kayınvalideciğimmm yapar. yanında bebek dahi sevemezdim laf sokardı. hamile görünce de hemide benim arkadaşlarımın yanında.
ah zamanında neler yaptı bana. seni köşe yastığı mı aldık, süs biberi mi aldık. tabi o dönemde bebek düşünmüyoduk daha. kayınpederim eşimin esnaf arkadaşlarına "çalı süpürgesini kundak yapıp ayağımızda sallıcaz artık" derdi. sinirime dokunuyodu. sora canımı da acıtmaya başladı. neyse kürtajdan sonra kapandı çeneleri.

yuh artık ne biçim insanlarmış onlar.... aynı şehirde misiniz?
aman aynı apartman filan deme çok üzülürüm...

Back
X