Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

mercimek çorbasııı

mantı makarnası

birde biber kızartması

gel kuzum bizim abla çok güzel yemek yapar :27::27::27:

Nammm naammmm ben göbüşü doyurmaya gidiyorummm:56::56::56::56:

Hiyy, en sevdiklerim:)) Hem de hepsi:)) Saymayın kız şu yemekleri yiyen var yiyemeyen var:)) Ah ahhh. Afiyet olsun canım. Hepinize.

kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..

ayyy çok sevindim:49::49::49::49::49::36::36::36::32::32::32::16::16::16::16::1::1::1::40::40::21::21::21::21::21:

teşekkürederim bebeğimmm

sudemmmmerveeemmmmm gel bebeğim birlikte olsunnnn olmazsa sen gel ben kendi ellerimle yaparım sana :16::16::16:

Teşekkür ederim canım benim, İkram edenlerin, hizmet edenlerin hürmet edenlerin, gelinlerin damatların çok ve hayırlı olsun inşallahhhhh:))

önemli değil bebeim rabbim kimseye yaşatmasın ne düşük acısını ne çaresizlikten kürtaj acısını

arkadaşlar bende size kürtajımı anlatıyım :14:
eltim doğum yapmak için istanbula gelmişti en sonunda beklediğimiz an gelmişti doğuma almışlardı eltimi
bende daha yeni hamileyim 2 aylıktı 2 eltim onun yanında refakatçıydi ben eşim ve iki kaynım onların yanına hastaneye gittik
nerden bile bilirdim ki o hastanede bebeğimden ayrılacağımı o gün benim kontrolüm vardı kalp atışı için eşim akşam gideriz özele dedi bende tamam dedim
akşam o hastaneden ayrıldık kontrol için diğer hastaneye gittik eşim de yanımdaydı ekrana öyle bir bakıyoruz ki kalp atışı görcez yıldız gibi yanıp söncek diye
doktor öyle cinsti ki pat diye bu bebek ölmüş demez mi :47::47::47:neye uğradığımı şaşırdım gözlerim doldu hazırlan alttan bakıcaz dedi apar topar eşimi dışarı çıkardılar
insan önce alıştıra alıştıra söyler dimi ama ben alttan bakılma nedir onu bile bilmiyorum korkuyorum dokundurmuyorum adam demez mi kalk kalk başka hastanede baktır
ben senle uğraşamam diye kocanla o işi nasıl yapıyorsun demez mi:53::53::53: böyle kaldım ve alttan baktırdım ölmüştü bir hafta atmış kuzumun kalbi ben duyamadan da ölmüş
ve ben bir hafta onu ölü taşımışım:14::14::14:eşimi çağırdılar içeri hemen alınması lazım anneyi zehirliycek diye ben adamı dinlemiyorum bile
neyse ordan çıktık eşime içerde geçenleri anlattım o kadar kızdı ki geri dönüyordu zor ikna ettim ordan annemlere gittim hastane çok yakındı
ama nasıl ağlıyorum beni durduramıyorlar eşim dedi ben o adama inanmadım başka hastaneye gidiyoruz dedi hala umudu vardı garibimin annemi de aldıık diğerine gittik
orda ki doktor da bana değil de eşime anlatmış durumu bizi Kanuni Sultan Süleyman hastanesine sevk etti ordan da harap şekilde çıktık ama kendimde değildim sürekli ağlıyordum
sabah söylenilen aynı zamanda eltimin yattığı hastaneye geldik kız kardeşim kaynım diğer eltim eşim hepsi yanımdalardı ilk defa o çatala çıktım çıkar çıkmaz da azar yedim ayakkabılarımla çıkmıştım:17::17::17:
neyse bayan doktor da alttan iyice baktı 15 dakika falan sürdü evet doğruydu bir hafta önce gitmişti meleğim :14::14::14: hemen kürtaj için gün verdiler
beni bir odaya alıp anlattılar anesteziyi özellikle istedim ama zaten yapıyorlarmış kürtaj günü istenilen saatte ordaydık hemen yine o çatala çıkardılar
ama yanımda yatan baygın kadını görünce şok oldum:53::53::53: kadının baygın altta çalışma yapıyorlar arada da perde vardı neyse ebeler falan çok iyiydi ama yardımcı oldular bana
bebeğim düşmemişti sıkı sıkı tutunmuştu bana ama kalbi atmıyordu bir ilaç koydular alttan ben çataldayken meğersem bebeğim onla düşücekmiş
2 saat o ilacın sancısını çektim ama artık dayanamıyordum sancılara ve kanamam başladı bebeğim gidiyordu artık hemen kürtaj odasına aldılar yine anestezici geldi hemen iğne yaptı
5 10 saniyeye gitmiştim uyandığımda herşey bitmişti rahim iyice temizlenmişti 6 ay gün verdi bana ama ben o kadar korkmuştum ki bu 8 aya çıktı Rabbim kimseye yaşatmasın bunu
kalp atışı yerine kuzumun öldüğünü öğrenince o psikolojiyi tahmin edersiniz artıkk.....

kızlar kusura bakmayın başınızı şişirdim ama niyeyse anlatmak istedim kusura bakmayın:17:

Bırakın şu istismarcı kadını yahu. O sansasyon yaratacak konularda uzmandır. Emin olun umurunda bile değildir kimin ne yaşadığı. Kürtaj hakkı için çıplak poz vermeyle olmuyor bu işler. yani o arada bile kendi reklamını yapmıştı. Ayrıca benim arkadaşım özelde kürtaj oldu. 10 haftalık bebeği 8 haftalık diye gösterip aldılar. Kim aksini ispat edebilir ki. Kadın mecbur kalmıştı. Sevgilisi bebeği istemiyordu. Diyeceğim o ki, işleri kitabına uyduran işini yürütüyor bu memlekette. Yasak olsa ne olacak...Ha, arkadaşıma narkoz vermişlerdi. Ama devlette de narkozlu yapıyorlar diye biliyorum.

ben devlette oldum narkozluydu:44::44::44:

kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..

ayyy çok sevindim:49::49::49::49::49::36::36::36::32::32::32::16::16::16::16::1::1::1::40::40::21::21::21::21::21:

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::118::118::118::118::118::118::118::118::64::64::64::64::64::64::64::64::64: TEBRİK EDERİM CNMMM SEN OYNAMA BİZ OYNARIZZZZZ SENİN YERİNE

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim canım benim, İkram edenlerin, hizmet edenlerin hürmet edenlerin, gelinlerin damatların çok ve hayırlı olsun inşallahhhhh:))

AAAYYY AMİNNNN AMİİNNNNNN GÜZEL DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAHHH CANIM BENİMM AĞZINA SAĞLIKKK:16::16:

eltim doğum yapmak için istanbula gelmişti en sonunda beklediğimiz an gelmişti doğuma almışlardı eltimi
bende daha yeni hamileyim 2 aylıktı 2 eltim onun yanında refakatçıydi ben eşim ve iki kaynım onların yanına hastaneye gittik
nerden bile bilirdim ki o hastanede bebeğimden ayrılacağımı o gün benim kontrolüm vardı kalp atışı için eşim akşam gideriz özele dedi bende tamam dedim
akşam o hastaneden ayrıldık kontrol için diğer hastaneye gittik eşim de yanımdaydı ekrana öyle bir bakıyoruz ki kalp atışı görcez yıldız gibi yanıp söncek diye
doktor öyle cinsti ki pat diye bu bebek ölmüş demez mi :47::47::47:neye uğradığımı şaşırdım gözlerim doldu hazırlan alttan bakıcaz dedi apar topar eşimi dışarı çıkardılar
insan önce alıştıra alıştıra söyler dimi ama ben alttan bakılma nedir onu bile bilmiyorum korkuyorum dokundurmuyorum adam demez mi kalk kalk başka hastanede baktır
ben senle uğraşamam diye kocanla o işi nasıl yapıyorsun demez mi:53::53::53: böyle kaldım ve alttan baktırdım ölmüştü bir hafta atmış kuzumun kalbi ben duyamadan da ölmüş
ve ben bir hafta onu ölü taşımışım:14::14::14:eşimi çağırdılar içeri hemen alınması lazım anneyi zehirliycek diye ben adamı dinlemiyorum bile
neyse ordan çıktık eşime içerde geçenleri anlattım o kadar kızdı ki geri dönüyordu zor ikna ettim ordan annemlere gittim hastane çok yakındı
ama nasıl ağlıyorum beni durduramıyorlar eşim dedi ben o adama inanmadım başka hastaneye gidiyoruz dedi hala umudu vardı garibimin annemi de aldıık diğerine gittik
orda ki doktor da bana değil de eşime anlatmış durumu bizi Kanuni Sultan Süleyman hastanesine sevk etti ordan da harap şekilde çıktık ama kendimde değildim sürekli ağlıyordum
sabah söylenilen aynı zamanda eltimin yattığı hastaneye geldik kız kardeşim kaynım diğer eltim eşim hepsi yanımdalardı ilk defa o çatala çıktım çıkar çıkmaz da azar yedim ayakkabılarımla çıkmıştım:17::17::17:
neyse bayan doktor da alttan iyice baktı 15 dakika falan sürdü evet doğruydu bir hafta önce gitmişti meleğim :14::14::14: hemen kürtaj için gün verdiler
beni bir odaya alıp anlattılar anesteziyi özellikle istedim ama zaten yapıyorlarmış kürtaj günü istenilen saatte ordaydık hemen yine o çatala çıkardılar
ama yanımda yatan baygın kadını görünce şok oldum:53::53::53: kadının baygın altta çalışma yapıyorlar arada da perde vardı neyse ebeler falan çok iyiydi ama yardımcı oldular bana
bebeğim düşmemişti sıkı sıkı tutunmuştu bana ama kalbi atmıyordu bir ilaç koydular alttan ben çataldayken meğersem bebeğim onla düşücekmiş
2 saat o ilacın sancısını çektim ama artık dayanamıyordum sancılara ve kanamam başladı bebeğim gidiyordu artık hemen kürtaj odasına aldılar yine anestezici geldi hemen iğne yaptı
5 10 saniyeye gitmiştim uyandığımda herşey bitmişti rahim iyice temizlenmişti 6 ay gün verdi bana ama ben o kadar korkmuştum ki bu 8 aya çıktı Rabbim kimseye yaşatmasın bunu
kalp atışı yerine kuzumun öldüğünü öğrenince o psikolojiyi tahmin edersiniz artıkk.....

kızlar kusura bakmayın başınızı şişirdim ama niyeyse anlatmak istedim kusura bakmayın:17:

yelizim ben psikolojim biraz daha düzgnken okucam şimdi okumuyorum kusura bakma ama çok geçmiş olsun canımmm:43::43::43:

Eltim doğum yapmak için istanbula gelmişti en sonunda beklediğimiz an gelmişti doğuma almışlardı eltimi
ben senle uğraşamam diye kocanla o işi nasıl yapıyorsun demez mi:53::53::53: Böyle kaldım ve alttan baktırdım ölmüştü bir hafta atmış kuzumun kalbi ben duyamadan da ölmüş
orda ki doktor da bana değil de eşime anlatmış durumu bizi kanuni sultan süleyman hastanesine sevk etti ordan da harap şekilde çıktık ama kendimde değildim sürekli ağlıyordum
Neyse bayan doktor da alttan iyice baktı 15 dakika falan sürdü evet doğruydu bir hafta önce gitmişti meleğim :14::14::14: Hemen kürtaj için gün verdiler
ama yanımda yatan baygın kadını görünce şok oldum:53::53::53: Kadının baygın altta çalışma yapıyorlar arada da perde vardı neyse ebeler falan çok iyiydi ama yardımcı oldular bana
5 10 saniyeye gitmiştim uyandığımda herşey bitmişti rahim iyice temizlenmişti 6 ay gün verdi bana ama ben o kadar korkmuştum ki bu 8 aya çıktı rabbim kimseye yaşatmasın bunu

[sıze=3]kızlar kusura bakmayın başınızı şişirdim ama niyeyse anlatmak istedim kusura bakmayın[/sıze]:17:

tam diycektim ki baska dr gittiniz mi gitmişsiniz :43::43::43::43::43:

Cenente meleklerimiz biiz bekliyo bitanemmm ben kanamam olup ilk gittim gün kalp atısını gördüm öyle güzeldi ki hatta dr kalp atısı var bebeğin yeri ve çevresi temiz hiç korkma demişti ama öyle olmadı :14::14::14::14::14::14: Banada meleğimin kap atışı görmek nasipmiş :43::43::43::43: Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı :14::14::14:

tam diycektim ki baska dr gittiniz mi gitmişsiniz :43::43::43::43::43:

Cenente meleklerimiz biiz bekliyo bitanemmm ben kanamam olup ilk gittim gün kalp atısını gördüm öyle güzeldi ki hatta dr kalp atısı var bebeğin yeri ve çevresi temiz hiç korkma demişti ama öyle olmadı :14::14::14::14::14::14: Banada meleğimin kap atışı görmek nasipmiş :43::43::43::43: Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı :14::14::14:

amin :nazar::nazar::nazar:ahh fulyam tam 3 doktora gittim o kadar çok duymayı istiyordum ki ama nasip değilmiş duyamadım

evet ama kurtaj olmama gerek kalmadan terk etti drlar kromozon bozukluğu dedi zaten 45. Gunde hasta oldum üstüne ama kist oluşmuştu medicana çok dikkatsizdi onlar yüzünden 2 ay d.kontrol hapı kullandım kendiliğinden düşük bile olsa bana bi antibiyotik bişeyler vermesi gerekiyomuş önlem amaçlı vermemişlerdi neyse geçti gitti bugun bunları çok konuştuk az daha konuşursam salya sümük bağlıycak buraları

amin :nazar::nazar::nazar:ahh fulyam tam 3 doktora gittim o kadar çok duymayı istiyordum ki ama nasip değilmiş duyamadım

yinede rabbimin sevilen kullarıymışız öyle düşün daha ileriki zamanlarında daha kötü şeyler olabilrdi daha acı olabilirdi veya allah korusun evlerden ırak kusurlu doğabilirlerdi rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ... (aminn)

bizler pirinç tanesi kadar yawrularımıza yanıyoruz ne analar var kanlı canlı kaybediyolar evlatlarını rabbim sen kimseyi evladı ile sınama (aminn)

Back
X