Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine :56::56::56::56:

yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine :56::56::56::56:

bebeği kutlayalımmmmm dideminnnnnn :118::118:

yaaaaa kutluyoruz zatennnn

hem belki haftaya benimkini kutlarız :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

evet ama kurtaj olmama gerek kalmadan terk etti drlar kromozon bozukluğu dedi zaten 45. Gunde hasta oldum üstüne ama kist oluşmuştu medicana çok dikkatsizdi onlar yüzünden 2 ay d.kontrol hapı kullandım kendiliğinden düşük bile olsa bana bi antibiyotik bişeyler vermesi gerekiyomuş önlem amaçlı vermemişlerdi neyse geçti gitti bugun bunları çok konuştuk az daha konuşursam salya sümük bağlıycak buraları

benimkide anormalmiş öyle dedi bencede bu konuları konuşmayalım irem de sende haklısınız :16::16::16::16:

Baklava+Nas%C4%B1l+Yap%C4%B1l%C4%B1r.jpg

Narkoz vermeden krtaj yaptlar - Aye ARMAN - Hrriyet

LİNKİNİ ATTIM YAZIYI KOPYALAMAM MÜSADE ETMİYO

korkunç bi olay gerçekten ama devlet hastanelerinde tavır hep böyle zaten muayene için bile gittiğinde geç yat kalk gibi hep emrivaki konuşuyolar hatta bu yüzden hemşirenin biriyle tartışmıştım çocuk gibi azarlıyodu sen kimsinde benimle bu şekilde konuşuyosun diye açtım azımı yumdum gözümü güvenlik bile gelmişti hiç tahammülüm yok bu tarz şeylere allah kimseyi düşürmesin devlet hastanelerine

yinede rabbimin sevilen kullarıymışız öyle düşün daha ileriki zamanlarında daha kötü şeyler olabilrdi daha acı olabilirdi veya allah korusun evlerden ırak kusurlu doğabilirlerdi rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ... (aminn)

bizler pirinç tanesi kadar yawrularımıza yanıyoruz ne analar var kanlı canlı kaybediyolar evlatlarını rabbim sen kimseyi evladı ile sınama (aminn)

amin:nazar::nazar::nazar:

Yelizm fulyam yanlış anlamayın da bence konuştukça üzülürüz be canlarım didoşa sevinelim :118::118::118::118:, yok mu güzel bir tatlın ikram et bakıyım yelloz yeliz acıktım ben yine :56::56::56::56:

kızzz okuldan beri lakabım yellozdur ve ben hiç sevmiyorum bare burda bunu kullanmayın yaww:19::19::19:

yaaaaa kutluyoruz zatennnn

hem belki haftaya benimkini kutlarız :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

inşallah kuzum:nazar::nazar::nazar:

korkunç bi olay gerçekten ama devlet hastanelerinde tavır hep böyle zaten muayene için bile gittiğinde geç yat kalk gibi hep emrivaki konuşuyolar hatta bu yüzden hemşirenin biriyle tartışmıştım çocuk gibi azarlıyodu sen kimsinde benimle bu şekilde konuşuyosun diye açtım azımı yumdum gözümü güvenlik bile gelmişti hiç tahammülüm yok bu tarz şeylere allah kimseyi düşürmesin devlet hastanelerine

iyi yapmışsın kuzummmm :47::47::47::47:

ama ben sütlü tatlı istiyorummmm :19:

[FONT=comic sans ms .!.:
kızlar kusura bakmayın başınızı şişirdim ama niyeyse anlatmak istedim kusura bakmayın[/FONT]:17:

Canım, Allah bir daha yaşatmasın o acıyı hiçbirinize...Ne biçim doktormuş o öyle. Bir de özel doktor yani.

Back
X