- Konu Sahibi antidepresif
- #7.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden ölçmemiz gereki o kızzzz
yok anam yok bu kk karıları beni çatlatcak orta yerimden açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tok açıyım hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 600666
günaydın kızlar hadi hep beraber izmirimizin meşhur
boyozunla kahvaltı yapalım
afiyet olsun herkese
yok anam yok bu kk karıları beni çatlatcak orta yerimden açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tok açıyım hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Eki Görüntüle 600666
günaydın kızlar hadi hep beraber izmirimizin meşhur
boyozunla kahvaltı yapalım
afiyet olsun herkese
adresi ver hemen gönderiyorum tatlım sen iste yeter
yada gel beraber yiyelim:))
dil altı canım ağızdan ölçcen , ben koltuk altı mı der diye merak edip sormuştum siz nereleri karıştırmışsınız , susunnnnnnn duymak istemiyommm![]()
günaydın canımcım bende çok severim boyozu ama çok yağlı bişi hergün yenmez![]()
dil altı canım ağızdan ölçcen , ben koltuk altı mı der diye merak edip sormuştum siz nereleri karıştırmışsınız , susunnnnnnn duymak istemiyommm![]()
yok canım göndermiş kadar oldun, imdi sen onu gönderene kadar yeliz zillisi gelir başka bişeye canımı çektirir , hamiş olursam kimlerle görüşmeyecem belli oldu![]()
yağsız boyoz yeriz bizde canım nolcak amaaaaaaaaan zaten bebiş uğruna
rejimlerden vazgeçtik yakında düzenli beslencez diye kapılardan geçemiycem valla
valla bende aldım bi kaç kilo ama dikkat etmeye çalışıyorum
hhehehehe ben demedim o dedi ahahahahaha onada dercenin içindeki kağıt demiş kızma çıtırımmm kızmaaaa ben koltuklaından ölçüyordum farklımı sonuç verir gerçi ben aklıma estikçe ölçüyorum![]()
kız sen hamiş ol vallahi ne istersen gönderirim ben
olmadı atlar ben getiririm yeterki bebişler gelsin
koltuk altı dil altına göre ateşi daha düşük veriyormuş , hergün aynı saatte ölçcen canım kimya derslerinde vardı ya normal şartlar altında , aynı şartlarda ölçcenki karşılaştırma olsunAteş ölçme topiğinin ilk sayfasında bütün bilgiler var kızlar bakabilirsiniz,
sağol canım benimmmsorunum ben hamiş değilken canım bu kadar çekiyo olsa nolurum bilmem , ya hiç bişey yemeden aç aç oturcam yada herif totosunu yere koyamayacak hep siparişte olcam
![]()
nasıl dikkat ediyim tatlım yaaaa benim kociş sabah işe gider gitmez bi bardak süt
tutuşturuyo elime kızım habire bişeyler yediriyo akşamları annem evde sen otur kız getirir
sen otur oğlan yapar habire meyve falan yediriyo bide benim işyerinin bi kısmı pastane gibi
boyozlar börekler gelde yeme valla ortada bebiş yok ben şiştim allahtan boy var kaldırıyo
koltuk altı dil altına göre ateşi daha düşük veriyormuş , hergün aynı saatte ölçcen canım kimya derslerinde vardı ya normal şartlar altında , aynı şartlarda ölçcenki karşılaştırma olsunAteş ölçme topiğinin ilk sayfasında bütün bilgiler var kızlar bakabilirsiniz,