Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

$boyoz-tarifi.webp

günaydın kızlar hadi hep beraber izmirimizin meşhur
boyozunla kahvaltı yapalım

afiyet olsun herkese

dil altı canım ağızdan ölçcen , ben koltuk altı mı der diye merak edip sormuştum siz nereleri karıştırmışsınız , susunnnnnnn duymak istemiyommm :36::36::36::36:

hhehehehe ben demedim o dedi ahahahahaha onada dercenin içindeki kağıt demiş kızma çıtırımmm kızmaaaa ben koltuklaından ölçüyordum farklımı sonuç verir gerçi ben aklıma estikçe ölçüyorum :27::27::27:

valla bende aldım bi kaç kilo ama dikkat etmeye çalışıyorum

nasıl dikkat ediyim tatlım yaaaa benim kociş sabah işe gider gitmez bi bardak süt
tutuşturuyo elime kızım habire bişeyler yediriyo akşamları annem evde sen otur kız getirir
sen otur oğlan yapar habire meyve falan yediriyo bide benim işyerinin bi kısmı pastane gibi
boyozlar börekler gelde yeme valla ortada bebiş yok ben şiştim allahtan boy var kaldırıyo

hhehehehe ben demedim o dedi ahahahahaha onada dercenin içindeki kağıt demiş kızma çıtırımmm kızmaaaa ben koltuklaından ölçüyordum farklımı sonuç verir gerçi ben aklıma estikçe ölçüyorum :27::27::27:

koltuk altı dil altına göre ateşi daha düşük veriyormuş , hergün aynı saatte ölçcen canım kimya derslerinde vardı ya normal şartlar altında , aynı şartlarda ölçcenki karşılaştırma olsun :34: Ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında bütün bilgiler var kızlar bakabilirsiniz,

kız sen hamiş ol vallahi ne istersen gönderirim ben
olmadı atlar ben getiririm yeterki bebişler gelsin

sağol canım benimmm :29:sorunum ben hamiş değilken canım bu kadar çekiyo olsa nolurum bilmem , ya hiç bişey yemeden aç aç oturcam yada herif totosunu yere koyamayacak hep siparişte olcam :60::60::60:

koltuk altı dil altına göre ateşi daha düşük veriyormuş , hergün aynı saatte ölçcen canım kimya derslerinde vardı ya normal şartlar altında , aynı şartlarda ölçcenki karşılaştırma olsun :34: Ateş ölçme topiğinin ilk sayfasında bütün bilgiler var kızlar bakabilirsiniz,

saol kuzum bakarım ben ona
:29:

kızlar bugun günüm geçeli 1 hafta oluyor aynı günümdeki gibi sıkıtılı hafif ağrılı ve miğde bulantılıyım hala gelen giden yok akıntım var o kadar allah hayır etsin yarın sabah evdeki hassas testi yapmayı düşünüyorum (zahmet olucak artık yap diceksiniz ama dr gitseydim bile oda bekletecekti die düşünüyorum haftasonu gidicem inşallahh gelen giden olmazsa)

nasıl dikkat ediyim tatlım yaaaa benim kociş sabah işe gider gitmez bi bardak süt
tutuşturuyo elime kızım habire bişeyler yediriyo akşamları annem evde sen otur kız getirir
sen otur oğlan yapar habire meyve falan yediriyo bide benim işyerinin bi kısmı pastane gibi
boyozlar börekler gelde yeme valla ortada bebiş yok ben şiştim allahtan boy var kaldırıyo

valla kocamda yemiyim diye gözüme bakıyorrr

ya ben topiği bulamadım sen bana bi link atsana kuzum özelden

Back
X