Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bugun günüm geçeli 1 hafta oluyor aynı günümdeki gibi sıkıtılı hafif ağrılı ve miğde bulantılıyım hala gelen giden yok akıntım var o kadar allah hayır etsin yarın sabah evdeki hassas testi yapmayı düşünüyorum (zahmet olucak artık yap diceksiniz ama dr gitseydim bile oda bekletecekti die düşünüyorum haftasonu gidicem inşallahh gelen giden olmazsa)

sen demiştin ya 1 hafta sonra belli oluyo diye o zaman yarın sabahki idrarla yap bakalım

günaydınnn hatunlarrr nasılsınız bugun güneş ucundan yüzünü gösterdi gününüz aydınlık ve huzurlu olsun... :16::16::16::16:

beni soracak olursanız gelen giden yok ama suan hafifi bi ağrı yasıyorum Allah hayır etsin

Günaydınnn.... Gelen giden olmaması güzel canım bebişin yerleşiyodurr onun ağrısıdır :))

günaydın kuzum bende bilmiyorum iyimi kötümü ama gelen giden yok:52::52:

canım senden de ümitlenmeye başladık hadi hayırlısı.. hangi marka testle yapmıştın testi canım? Bak ben al-bi diye bi markayla geçen cuma yapmıştım negatifi. fortune mi forever mi böyle değişik bi isimli markayla yaptım bat günü hayali çizgi vardı ertesi gün yaptığımda da çokk silikti. Aslında değerim 96 olduğuna göre o siliğin daha belirgin olması gerekirdi diye düşünüyorum . Kısacası o markaları sevmedim ve hassas değiller.

yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti iremcim :18::31:

rahme yerleşme süreci 10 gün diye bilyiorum ben.10 günden sonra bhcg kanda artmaya başlıyomuş.

günaydınnn.... Gelen giden olmaması güzel canım bebişin yerleşiyodurr onun ağrısıdır :))

canım senden de ümitlenmeye başladık hadi hayırlısı.. Hangi marka testle yapmıştın testi canım? Bak ben al-bi diye bi markayla geçen cuma yapmıştım negatifi. Fortune mi forever mi böyle değişik bi isimli markayla yaptım bat günü hayali çizgi vardı ertesi gün yaptığımda da çokk silikti. Aslında değerim 96 olduğuna göre o siliğin daha belirgin olması gerekirdi diye düşünüyorum . Kısacası o markaları sevmedim ve hassas değiller.

Rahme yerleşme süreci 10 gün diye bilyiorum ben.10 günden sonra bhcg kanda artmaya başlıyomuş.

ay adı neydi hatırlamadım ki 1 liraya aldım dün eczanaden hiç bi çizgi yoktu eşim almış gözünün içine sokuyodu var mı silik bişi diye şimdi ben hangi marka ile bakıyım

ay adı neydi hatırlamadım ki 1 liraya aldım dün eczanaden hiç bi çizgi yoktu eşim almış gözünün içine sokuyodu var mı silik bişi diye şimdi ben hangi marka ile bakıyım

hangisi iyi tam bilmiyorum ama forumdan okuduğm kadarıyla laboquick i çok öneren var. Bence sen bugün de olmazsan regl yarın kan a git.en doğru sonuç o.

Günaydın kızlar. Maşallah kırmızılar gelmemiş sizlerde yine. Aman gelmesinler hayırlısıyla.

kızlar bugun günüm geçeli 1 hafta oluyor aynı günümdeki gibi sıkıtılı hafif ağrılı ve miğde bulantılıyım hala gelen giden yok akıntım var o kadar allah hayır etsin yarın sabah evdeki hassas testi yapmayı düşünüyorum (zahmet olucak artık yap diceksiniz ama dr gitseydim bile oda bekletecekti die düşünüyorum haftasonu gidicem inşallahh gelen giden olmazsa)

Fulyacım, bence sen çok geç yumurtladığın için adet gecikmesi yaşıyorsun. Belki günün bugün ya da yarındır. Geç yumurtlayanlarda oluyor bu. O zaman diğer yaptığın testler erken sayılır. Akşam yapacağın testte herşey belli olur artık. Allah yüzüne gülsün inşallah.

Fatmacım,idrar testlerine takılma bence. Onlar sapıtmış:)) Az önce bir tane yaptım, C çizgisi bile 5 dakika sonra belirdi:)))

Tubiş, lekelenmemi var akıntı mı? Ve daha önce böyle mi oluyordu adetlerin canım. İnşallah seninki de bebektir.

Aklınızı karıştırmak istemem ama labguick testlerini kesinlikle kullanmayın. Hep silik çizgi görürsünüz. Ovulasyon testleri bile sürekli çift koyu çizgi veriyordu. Çok kullandım, tecrübeyle sabit. Ayıca bizim kurumun deposu bu testle doluydu. Halka dağıtıyorduk.

Kızlar az önce test yaptım. Varla yok arası bir gölge çıktı. Daha öncekilerde o gölgei görememiştim hiç. İster istemez heyecanlandım ya. Keşke yapmasaydım

Sudemervemmmmmmmmm canıııımmmmmmmmmm ne güzel bir haber bu!.....
Dualarım seninle inşallah çizgi koyulaşacak bi kaç gün sonra yaptığında, kanda da yüksek Bhcg çıkacak...
Çoooooooooooooooooooooooooook sevindimmmmmm......:52::52::52::52::21::21::21::21::21::21::71::71::71::71::71:

Kızlar sultan lokumu nasıl yapılıyor bileniniz var mı?

Cipcilek ve zizag, teiekkür ederim canlarım ne güzel kalbiniz var sizin. Hepinizin öyle. Gün geçtikçe bağlanıyor insan varlığınıza. Aslında ben sanala meyil vermezdim. Ama yarası yarasına denk insanlar, ve kalbi bu kadar temiz kızlar görebildiğim için ne çok şanslıyım. Bebek olmasa da olmasın. Kendi adıma sizi tanıdığım için çok mutluyum. İnşallah erhamer rahimi Allah, hepinizin gülünü gönderecek.

Şimdi hepiniz yataklarınızdasınız. Kimbilir ne duygularla gözlerinizi kapadınız. Heyecan korku, üzüntü geçip gitti üzerinizden ve uykuya daldınız. Allahım her birinize hayırlı ve gerçek olacak rüyalar göstersin bugün. Öyle şeyler görün ki, sabaha apaydınlık uyanın dilerim. Kaybettiklerinizi unutup, hiç elde edemediklerinize kavuştuğunuz bir ay olsun bu ay. Allahın sevgisi ve kudretli eli kalbinizin üzerinde olsun. Yuvalarınız bereket ve aşkla dolup taşsın. Bebek sesleri, ninni seslerine karışsın. Varsa günahlarınız affolsun.

Biri bu gece sizin için can-ı gönülden dua etti canlarım. Siz görmediniz Allah gördü ve duydu. İnşallah kabul eder.

İyi uykular güzel anneler.

(Korkmayın, intihar falan etmiyorum, dönülmez yola da çıkmıyorum, kk dan ayrılmıyorum, seçimlere de aday değilim:))) Seviyorum sizi. Hoşçakalın.

Dün gece uyumadan okumuştum bu mesajını... ama yatakta telefondan girmiştim uyku arefesi cevap yazamadım...
Çok içten bir dua etmişin canım benim Allah razı olsun...
Demişsin ya "Allahım her birinize hayırlı ve gerçek olacak rüyalar göstersin bugün. Öyle şeyler görün ki, sabaha apaydınlık uyanın dilerim." diye inşallaaaaaah duan tuttar canım... Allah kabul eder.
Rüyamda sabaha kadar test yapıyordum ve hep çift çizgi görüyordum... Sabah da gerçekten apaydınlık uyandım...
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaah..

Kızlaaaaaar herkeslere Günaydınnnnnn....
Ay ne bereketli bir ay oldu bu böyle maşallah...
İnşallah tek tek alacağız güzel haberleri,,,, bu ay çok verimli olmuş ne güzeeeeeeeel!.......
yarın patlatın birer birer haberleri göbekler atalım, halaylar çekelimmmmm :)

Dualarım seninle inşallah çizgi koyulaşacak bi kaç gün sonra yaptığında, kanda da yüksek Bhcg çıkacak...
Çoooooooooooooooooooooooooook sevindimmmmmm......:52::52::52::52::21::21::21::21::21::21::71::71::71::71::71:

Dün gece uyumadan okumuştum bu mesajını... ama yatakta telefondan girmiştim uyku arefesi cevap yazamadım...
Demişsin ya "Allahım her birinize hayırlı ve gerçek olacak rüyalar göstersin bugün. Öyle şeyler görün ki, sabaha apaydınlık uyanın dilerim." diye inşallaaaaaah duan tuttar canım... Allah kabul eder.
Rüyamda sabaha kadar test yapıyordum ve hep çift çizgi görüyordum... Sabah da gerçekten apaydınlık uyandım...

İnşallah tek tek alacağız güzel haberleri,,,, bu ay çok verimli olmuş ne güzeeeeeeeel!.......

Günaydın canım. Dün gece ders çalışırken ara verip foruma girdim. Yazılanları okudum, içime birşey oldu inan. Yemin ederim öyle içten dualar ettim ki, iki gözümün yaşıyla, ki belki de çok az bu kadar içten birşey istemişimdir Rabbimden. İnşallah Allah hepinize sağlık sıhhatli kundaklar nasip edecek. Buna inanıyorum.

Güzel rüyalar görmene ve aydınlık uyanmana çok sevindim. Sahi sen ne zaman test yapıyorsun canım. Hadi inşallah bir güzel haber de senden....

Kızlar sultan lokumu nasıl yapılıyor bileniniz var mı?

Cipcilek ve zizag, teiekkür ederim canlarım ne güzel kalbiniz var sizin. Hepinizin öyle. Gün geçtikçe bağlanıyor insan varlığınıza. Aslında ben sanala meyil vermezdim. Ama yarası yarasına denk insanlar, ve kalbi bu kadar temiz kızlar görebildiğim için ne çok şanslıyım. Bebek olmasa da olmasın. Kendi adıma sizi tanıdığım için çok mutluyum. İnşallah erhamer rahimi Allah, hepinizin gülünü gönderecek.

Şimdi hepiniz yataklarınızdasınız. Kimbilir ne duygularla gözlerinizi kapadınız. Heyecan korku, üzüntü geçip gitti üzerinizden ve uykuya daldınız. Allahım her birinize hayırlı ve gerçek olacak rüyalar göstersin bugün. Öyle şeyler görün ki, sabaha apaydınlık uyanın dilerim. Kaybettiklerinizi unutup, hiç elde edemediklerinize kavuştuğunuz bir ay olsun bu ay. Allahın sevgisi ve kudretli eli kalbinizin üzerinde olsun. Yuvalarınız bereket ve aşkla dolup taşsın. Bebek sesleri, ninni seslerine karışsın. Varsa günahlarınız affolsun.

Biri bu gece sizin için can-ı gönülden dua etti canlarım. Siz görmediniz Allah gördü ve duydu. İnşallah kabul eder.

İyi uykular güzel anneler.

(Korkmayın, intihar falan etmiyorum, dönülmez yola da çıkmıyorum, kk dan ayrılmıyorum, seçimlere de aday değilim:))) Seviyorum sizi. Hoşçakalın.

amiinnnn....ne de güzel yazmışsın :)

Günaydın canım. Dün gece ders çalışırken ara verip foruma girdim. Yazılanları okudum, içime birşey oldu inan. Yemin ederim öyle içten dualar ettim ki, iki gözümün yaşıyla, ki belki de çok az bu kadar içten birşey istemişimdir Rabbimden. İnşallah Allah hepinize sağlık sıhhatli kundaklar nasip edecek. Buna inanıyorum.

Güzel rüyalar görmene ve aydınlık uyanmana çok sevindim. Sahi sen ne zaman test yapıyorsun canım. Hadi inşallah bir güzel haber de senden....

ya işte burası böyle bir yer oldu benim için de... hiç tanımadığım insanlara çok yakın hissediyorum kendimi...
ben de inan ki her gece önce burdaki bütün arkadaşlarıma sonra tüm isteyenlere aralarında kendime de dua ediyorum...

benim daha 8 günüm var batıma...
daha önce iki kez öncesinde test yaptım,, kendimi çok kötü hisettim tek çizgi görünce...
karar aldım tarih gelmeden yapmayacağım testi bu ay... ancak batım geçerse yaparım...

bu ay da düzenli çalışmalar yaptık ama nedense pek umudum yok... bu ay kendimi yokmuş gibi alıştırıyorum,,,
diğer türlü regl olduğumda çok moralim bozuluyor....

canım günaydın hoşgeldin umarım hepimizden güzel haberler gelir

yardım edin lütfen dün adetimin ilk günüydü olmayınca akşam test yaptım 2 çizgi çıktı acile gttm değer 299 çıktı doktor dğru dzgn bişi demedi acil ya kadın doğuma gt dedi sizce durum ne?

yardım edin lütfen dün adetimin ilk günüydü olmayınca akşam test yaptım 2 çizgi çıktı acile gttm değer 299 çıktı doktor dğru dzgn bişi demedi acil ya kadın doğuma gt dedi sizce durum ne?

canım ne güzel işte hamişsin.... hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım...
test sonucunla git bi kadın dpğumcuya...

canım ne güzel işte hamişsin.... hayırlı uğurlu olsun... sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım...
test sonucunla git bi kadın dpğumcuya...

çoookk teşekkür ederim daha çok yeni galiba istediğim doktora randevu salı gününe alabildim inşallah o gne kadar değer yükselir nasıl beklicem bilmyorum

Back
X