- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.721
maşallahhh ablacımmm :nazar::nazar::nazar: çok yakışmışş. yawww fatmayla sana kızıcam amaaa. atın kafanızdan olumsuz düşünceleri. hayat bir gündür o da bugünn. keyfini çıkarınn:16:[/QUOTE .!.:Tatlıcığım doğru diyorsun tabi de, benden size tavsiye asla erken öğrenmeyin gebeliğinizi. Kızıyoruz ama doktorların bir bildiği var ki adet 10 gün geçsin diyorlar. Şimdi içimiz içimizi yiyor. Yok iki kat artıştı, yok acaba düşer mi, yok bu sancılar adet belirtsi mi. Valla hiç rahat değilim. Galiba Fatoş yarın yapacak testi bana pazartesi dedi doktor ben de mi gidip baktırsam, içim rahat ederdi belki. Dış gebelikten çok korkuyorum
kızlar merhabaaa. Aynurcum sevindim hamileliğine sen her ne kadar sevinmesendeHayırlı olsunn sağlıkla değerleirn artsın inşallah.
zizagcım sende umarım kendini üzmüyosundurr güzel bir bhcg değeri göreceksin inanıyorum ben.
Fulyacım sende rahatlamışsın okuduğum kadarıyla adet olabilmende güzel bir şey. Öbürkü aylarda bebeğin süpriz gelir sana sen zevkine çalış yok yumoşmuş filan takip edince insan geriliyo.
Hepinizi öpüyorumm görüşmek üzeree
Sudemerve ..... zizag .......
tebrik ederim kızlar, Rabbim sağ-salim kucağınıza da alabiliceğiniz günleri nasip eder insaAllah..
darısı bizlere insaAllah
nazasyacım sana yardımcı olması için şu tabloyu paylaşıyorum
Hamileliğin hayırlı olsun canım hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın inşallah :)
Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı -DEĞER
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
6. hafta 4.000 – 100.200
7/12. hafta 11.500 – 289.000
13/16.hafta 18.300 – 137.000
17/24.hafta 1.400 – 53.000
25/40.hafta 940 – 60.000
bu değerlere göre sen 5. haftanın başındasın canımdarısı tüm hamiş olmak isteyenlerin başına
biz de seniii seviyoruz fatmacımmm.
he hee hamişlik duygusallığı şeker. am ağlama deil gülme zamanı şidi. keyfini çıkar.
pazartesiye vericeğin güzel haberlere odaklan
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizzz burda çatlayalım meraktan sen kocanla gez oralardahe he
canım doktorun her ne kadar uyuz da olsa senin için güzel şeyler sölemiş. hamiş olmadığına üzüldüm ama sağlıklı olman da güzel canım.
valla ne stres yapmışız kuzum böle biz. ben de adet olunca bi rahatladım. üzerimdeki tüm siniri stresi yükü attım pamuk gibi oldum vallaaayok bi daha böle stres.
senle batlarımız satlarımız testlerimiz zaman olarak karışçak birbirimize. pazartesi 3. gün hormon testlerini yaptırcam ben de . inşallah hormon sonuçlarımızda tertemiz çıkar.
biz de seni çok seviyoruzzz fulyaaaaaaa
maşallahhh ablacımmmçok yakışmışş.
yawww fatmayla sana kızıcam amaaa. atın kafanızdan olumsuz düşünceleri. hayat bir gündür o da bugünn. keyfini çıkarınn
Fatmacım ne alemdesin, ağrı sızı bulantı baş dönmesi var mı? Testi yarın mı tekrarlayacaksın. Benim felaket başım dönüyor. Ve sağ kasığım acıtacak şekilde batıyor ara ara...
bugün pazar diye kimsecikler yok
yalnız kaldım buralarda[/QUO
herkes pazar sabahi kocasiyla khvalti ediyor demekki bende kocami bekliyorum sınavdan gelecek kahvalti edip teste gideceğiz
bugün pazar diye kimsecikler yok
yalnız kaldım buralarda[/QUO
herkes pazar sabahi kocasiyla khvalti ediyor demekki bende kocami bekliyorum sınavdan gelecek kahvalti edip teste gideceğiz
afiyet olsun canım inşallah testin sonuçları çok güzel olur
malesef ben kocişimle kahvaltı yapamıyorum o uyuyo şuanda bende çalışıyorum
hanımlar bende iki gündür kasığımın bir yerinde sancı gibi batma gibi birşey var, yüksek bir yere filan uzanınca geriliyo canım acıyo acaba gebelik olabilirmi...? ne dersiniz...
ovulasyon tarihimin üstünden tam bir hafta geçti ve bata bir hafta var tam ortasındayım yani. bende acaba rahmemi yerleşiyo dedim ama pek umutlanmakta istemedim ne dersiniz...??
Biliyorum çok erken gebelik belirtisi için ama oramda bişi var hissediyorum o tarafıma dönerken bile acıyo... İnşallah bebiştir(
Tatlım seni ümitlendirmek gibi olmasın da benim de yumurtlamadan sonra sürekli batmalarım oldu, son bir haftada bariz ağrıya döndü. Yani gebeliğin belirtilerinden biridir bu. Ama benim ayrıyetten çok yoğun beyaz akıntım da vardı ki, zaten hamile olduğumu bu sayede hissettim. Kasık ağrısı da eşlik edince ümitlenmştim. Sen de akıntı durumu ne. Akıntı ve kasık batması dışında göğüslerimde sancı vardı. Zaten bu üçü dışındaki belirtiler ilk haftalarda olmaz. Mide bulantısı baş dönmesi bende geçen ay da vardı ama bu ay bu belirtilere itibar etmedim hiç. İnşallah hamilesindir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?