Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Teşekkürler canım. Şu bir kaç gün bir geçse, sevineceğim günler gelecek sanırım:)))Güzel dileklerin için teşekkürler canım.

Fatmacım ne alemdesin, ağrı sızı bulantı baş dönmesi var mı? Testi yarın mı tekrarlayacaksın. Benim felaket başım dönüyor. Ve sağ kasığım acıtacak şekilde batıyor ara ara...

cok tşkler canımcım....

canım cok tşkler allah olmayanların basına versın insss...

Fatmacım ne alemdesin, ağrı sızı bulantı baş dönmesi var mı? Testi yarın mı tekrarlayacaksın. Benim felaket başım dönüyor. Ve sağ kasığım acıtacak şekilde batıyor ara ara...

basdonemem yok ablcim ama kaskta batma var solda ozellikle karnimdada sancilar oluyor ödüm. Kopuyor ya adet sancisiysa diye yarın gidicem teste 2 gun gecmis oluyor ya. Pazartesi de doktora giderim dedim sabahtan tekrar test icin vakit kaybetmem diye düşündüm

Kızlar günaydın herkese
bir iki gündür giremedim nete çok sevindim hamişlerimiz var allahım hepsinin dualarını
kabul etsin tez zamanda kucaklarına almayı nasip etsin önce sağlıkla
sonra bizleride unutmasınlar bol bol dua etsinler hamilelerin duası kabul olur

Kızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.

hanımlar bende iki gündür kasığımın bir yerinde sancı gibi batma gibi birşey var, yüksek bir yere filan uzanınca geriliyo canım acıyo acaba gebelik olabilirmi...? ne dersiniz...
ovulasyon tarihimin üstünden tam bir hafta geçti ve bata bir hafta var tam ortasındayım yani. bende acaba rahmemi yerleşiyo dedim ama pek umutlanmakta istemedim ne dersiniz...??
Biliyorum çok erken gebelik belirtisi için ama oramda bişi var hissediyorum o tarafıma dönerken bile acıyo... İnşallah bebiştir (

Tatlım seni ümitlendirmek gibi olmasın da benim de yumurtlamadan sonra sürekli batmalarım oldu, son bir haftada bariz ağrıya döndü. Yani gebeliğin belirtilerinden biridir bu. Ama benim ayrıyetten çok yoğun beyaz akıntım da vardı ki, zaten hamile olduğumu bu sayede hissettim. Kasık ağrısı da eşlik edince ümitlenmştim. Sen de akıntı durumu ne. Akıntı ve kasık batması dışında göğüslerimde sancı vardı. Zaten bu üçü dışındaki belirtiler ilk haftalarda olmaz. Mide bulantısı baş dönmesi bende geçen ay da vardı ama bu ay bu belirtilere itibar etmedim hiç. İnşallah hamilesindir canım.

canım bende bulantı filan yok sadece aşırı uyuyorum eşim hayret ediyor halime günde 16 saat uyuduğum oluyor aşırı yorgun oluyorum ki ev hanımıyım çalışmıyorum bile... birde göğüs uçlarımda yanma ve hassasiyet aşırı şişkinlik var hatta koltuk altlarıma kadar sancıyo. akıntıya gelince bende daima yoğun bir akıntı var hatta bu sebeple aylar önce doktorada gittim normal böyle olması demişti...
çarşamba gününe doktordan randevu aldım... hamileysem kan testinde çıkarmı acaba yada doktora şüpheleniyorum desem bakarmı kan testi ile ben hiç gitmedim de bilmiyorum (
adetim cumartesi yani adetten 3 gün önce gitmiş oluyorum, kan testi ike çıkarmı gebelik...??? hamileysem müjde alıcam inşallah ama değilsemde vitamin desteği isticem olmak için (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…