Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar neden bilmiyorum ama ben bu ay pek ümitli değilim
aslında herşey normal eşiminde benimde bi sorunum yok çok şükür
ama bilmiyorum bi tuhafım bu ay
ben tam yılbaşı akşamı adet oldum aslında daha 9 günüm vardı
sonra ovülasyon testi aldım ve adetimin 5.günü yapmaya başladım
bugün 13. gün ama malesef hala çift çizgiyi göremedim aslında kicişimle çalışıyoruz ama
nedense olmıycak gibime geliyo sanki yumurtlamıycakmışım gibi
aslında kızlar ben yaşımdan dolayı korkuyorum sanki benim yumurta olayım bitmiş gibi geliyo
doktora gitmeye korkuyorum ya benim düşüncemi onaylarsa diye offfffff bilmiyorum böyle olmak beni
daha çok yıpratıyo tamam allahıma şükürler olsun iki tane yavrum var ama bir daha anne olmak istiyorum
rabbim sen duy ben haykırışlarımı sen benim dualarımı kabul eyle bana ve benim gibi çocuk isteyen
tüm kullarının kuçaklarını boş bırakma

AMİN

yaşınız kaç??? umutsuz olmamalısınız bence çünkü Rabbim dilerse olur inşallah neden olmasın benim bir yakınım 42 yaşında anne oldu hemde 5. çocuğunu dünyaya getirdi...
siz de 42 den fazla değilsinizdir sanırım... Olur inşallah ama olmazsa da iki evladınız var çok şükür... bu sitede hiç evladı olmayıpta 10 yıl 15 yıl sabırla bekleyenlerin yazılarını okudum ben ve onlara nazaran siz çoook mutlu olmalısınız çünkü iki kere anne olmussunuz... bence şükretmelisiniz...

kızlar yaaa ben depresyondamıyım neyim kavga çıkarıyorum ağlıyorum herşeye sinirleniyorum

strese girdim galba.

yumurtlama tarihim 29 aralık. göğüslerim belirgin dolgunlaştı ama adetmi olacam bilmiyorum adetten önce bazen dolgunlaşır bazen aynı kalır göğüslerim.

rüyamda test yapmıştım 4 çizgi vardı ikiz mi falan diyorum. Kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum

çok takıntı yaptım galiba kendimi hiç iyi hissetmiyorum

yumurtlama tarihine bakılırsa adet tarihin bugün canım... evet aşırı stres yapmışsın bilinçaltı dolmuş... bende bir dönem aşırı düşünüyodum her gece rüyamda bir tane doğuruyodum :))
İnsanlık hali olur öyle... günde iki fincan melis ve sarı kantoron çayı iç hem depresif halin ve ağlamaların geçer ki bana aşırı faydası oldu... hap kullanamadığımız için en güzeli doğal yolla sakinleşmek... ayrıca sen sağlıklı olmalısın ki bebeişinde sağlıklı olsun... diyelimki adet oldun.. olsun sonuçta adet olamayan insanlarda var olumlu yönden bak derim ben
demesi kolay deme bende bebiş için sabırla bekleyenlerdenim )

38 YAŞINDAYIM CANIM
haklısın çok şükür iki evladım var ama ben onları doğurduğumda çok küçüktüm
hiç bişey hatırlamıyorum şimdi artık yaşımda yerine oturdu çok istiyorum inan bana ortada bebiş falan yok ben herşeyini
aldım ördüm bir tek yatağı kaldı birde bebişimin gelmesi biliyorum abartıyorum
ama insan kendine hakim olamıyo işte kalbe söz geçmiyo

yalnız değilsin canım bende aynı durumdayım

adet olamayan insanlardan biri de benim. önceki ay ilaçla oldum geçen ay lekelenme ile geçti

saol cnm tavsiyelerin için

inşallah beşiğinde bebeişinde gelir canım sen dua et bol bol ) yaşında hamileliğe uygun hiç moralini bozma bence )

herkese merhaba
kızlar 6 aylık evliyim bebek istiyorum bende yumurtlama tarihim 4 ocaktı bugün 9, gün geçti üzerinden ve son 3 gündür baş dönmesi yaşıyorum sürekli göğüslerimde hassasiyet çok fazla bu adet olacağım zamanlarda da oluyordu fakat baş dönmesi hiç yaşamadım bugüne kadar özellikle sabahları oluyordu ama dün tam gün başım döndü sizce hamile miyim test yapsam mı 9, gün belli olur mu çok karmaşığım ???

ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin

ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
canım çok güzel yükselmiş ne güzell belki senin yavaş yavaş yükseliyo ben anlamam ama çok güzel bence rabbim tamamına erdirsin canım
darısı tüm bekleyenlerin başına

slm arkadaşlar dün kırmızılar gelmeseydi ümitliydim fakat kısmet değilmiş inşallah bir sonraki hamiş olurum

tebriklerrr....... sağlıkla doğar inşaallah

Canımmm inşallah senin evladında öyle olur Rabbim herşeyden önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat versin en önemlisi bu...
Hamileyken bol bol Kuranı Kerim okumak çocuğu çok güzel etkiliyor...

Canım amin inşallah hepimiz için. Ben ne yazık ki Kuran okumayı bilmiyorum Ama öğrendiğim andan beri abdestsiz gezmemeye ve bol bol Kuran dinlemeye özen gösteriyorum canım.

Darısı sizlerin başına inşallah canım.

Haydi bakalım maşallah canım. Çok güzel artmış değer. İnşallah bu kritik dönemleri geçeriz ve doya doya seviniriz. Doktora sonucu gösterdin mi, ne dedi. Benimki hala temkinli Bende de 3 kat artış oldu. Hayırlısı inşallah. Bak gördün mü sonuçta değerin yükseliyor ve hamilesin canım. Öperim gözlerinden.

Canım bu saydıkların gebelikte görülen belirtiler ama adetle aynı olduğu için birşey demek güç. İnşallah hamilesindir. Testi adete 3 kala yapsan çıkar. Ben de tam üç gün kala yaptım çıktı. Hatta ilk önce gebelik testinde bir gölge çizgi çıktı. Bence önce evde test yap, sonra kan tahlili. Ama bana sorarsan günün 5 gün geçmeden hiç test yapma. Benim gibi düşünür durursun sonra. Acaba değer yükselir mi acaba dış gebelik mi diye. Adetin beş gün geçince gebeysen kesen bile görünebilir. Hiç de bu bunalımlara girmemiş olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…