- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.741
kızlar neden bilmiyorum ama ben bu ay pek ümitli değilim
aslında herşey normal eşiminde benimde bi sorunum yok çok şükür
ama bilmiyorum bi tuhafım bu ay
ben tam yılbaşı akşamı adet oldum aslında daha 9 günüm vardı
sonra ovülasyon testi aldım ve adetimin 5.günü yapmaya başladım
bugün 13. gün ama malesef hala çift çizgiyi göremedim aslında kicişimle çalışıyoruz ama
nedense olmıycak gibime geliyo sanki yumurtlamıycakmışım gibi
aslında kızlar ben yaşımdan dolayı korkuyorum sanki benim yumurta olayım bitmiş gibi geliyo
doktora gitmeye korkuyorum ya benim düşüncemi onaylarsa diye offfffff bilmiyorum böyle olmak beni
daha çok yıpratıyo tamam allahıma şükürler olsun iki tane yavrum var ama bir daha anne olmak istiyorum
rabbim sen duy ben haykırışlarımı sen benim dualarımı kabul eyle bana ve benim gibi çocuk isteyen
tüm kullarının kuçaklarını boş bırakma
AMİN
kızlar yaaa ben depresyondamıyım neyim kavga çıkarıyorum ağlıyorum herşeye sinirleniyorum
strese girdim galba.
yumurtlama tarihim 29 aralık. göğüslerim belirgin dolgunlaştı ama adetmi olacam bilmiyorum adetten önce bazen dolgunlaşır bazen aynı kalır göğüslerim.
rüyamda test yapmıştım 4 çizgi vardı ikiz mi falan diyorum. Kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum
çok takıntı yaptım galiba kendimi hiç iyi hissetmiyorum
yaşınız kaç??? umutsuz olmamalısınız bence çünkü Rabbim dilerse olur inşallah neden olmasın benim bir yakınım 42 yaşında anne oldu hemde 5. çocuğunu dünyaya getirdi...
siz de 42 den fazla değilsinizdir sanırım... Olur inşallah ama olmazsa da iki evladınız var çok şükür... bu sitede hiç evladı olmayıpta 10 yıl 15 yıl sabırla bekleyenlerin yazılarını okudum ben ve onlara nazaran siz çoook mutlu olmalısınız çünkü iki kere anne olmussunuz... bence şükretmelisiniz...
yalnız değilsin canım bende aynı durumdayımkızlar yaaa ben depresyondamıyım neyim kavga çıkarıyorum ağlıyorum herşeye sinirleniyorum
strese girdim galba.
yumurtlama tarihim 29 aralık. göğüslerim belirgin dolgunlaştı ama adetmi olacam bilmiyorum adetten önce bazen dolgunlaşır bazen aynı kalır göğüslerim.
rüyamda test yapmıştım 4 çizgi vardı ikiz mi falan diyorum. Kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum
çok takıntı yaptım galiba kendimi hiç iyi hissetmiyorum
yumurtlama tarihine bakılırsa adet tarihin bugün canım... evet aşırı stres yapmışsın bilinçaltı dolmuş... bende bir dönem aşırı düşünüyodum her gece rüyamda bir tane doğuruyodum :))
İnsanlık hali olur öyle... günde iki fincan melis ve sarı kantoron çayı iç hem depresif halin ve ağlamaların geçer ki bana aşırı faydası oldu... hap kullanamadığımız için en güzeli doğal yolla sakinleşmek... ayrıca sen sağlıklı olmalısın ki bebeişinde sağlıklı olsun... diyelimki adet oldun.. olsun sonuçta adet olamayan insanlarda var olumlu yönden bak derim ben
demesi kolay deme bende bebiş için sabırla bekleyenlerdenim)
38 YAŞINDAYIM CANIM
haklısın çok şükür iki evladım var ama ben onları doğurduğumda çok küçüktüm
hiç bişey hatırlamıyorum şimdi artık yaşımda yerine oturdu çok istiyorum inan bana ortada bebiş falan yok ben herşeyini
aldım ördüm bir tek yatağı kaldı birde bebişimin gelmesi biliyorum abartıyorum
ama insan kendine hakim olamıyo işte kalbe söz geçmiyo
inşallah beşiğinde bebeişinde gelir canım sen dua et bol bol) yaşında hamileliğe uygun hiç moralini bozma bence )
Kızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.
ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
kızlar bugün ovülasyon testimin 13.günü veeeeee ben
iki tane kalın çizgiyi gördüm yandı benim kociş:)))
ablam sana haber vermek icin hemen kostum evebeım degerimde 18 olmus tam 3e katlamis 2 gunde abla adetim 4 gun gecti ama hala dusuk degil mi ne dersin
Kızlar az önce hastaneden geldim. Değerim 18.64 ten 60 yükselmiş maşallah. Biraz olsun içim rahatladı. Fatmacım seni merak ettiğim için girdim ama hala dönmedin sanırım. İnşallah sen de güzel bir sonuç alırsın bebeğim.
Canımmm inşallah senin evladında öyle olurRabbim herşeyden önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat versin en önemlisi bu...
Hamileyken bol bol Kuranı Kerim okumak çocuğu çok güzel etkiliyor...
canım bende bulantı filan yok sadece aşırı uyuyorum eşim hayret ediyor halime günde 16 saat uyuduğum oluyor aşırı yorgun oluyorum ki ev hanımıyım çalışmıyorum bile... birde göğüs uçlarımda yanma ve hassasiyet aşırı şişkinlik var hatta koltuk altlarıma kadar sancıyo. akıntıya gelince bende daima yoğun bir akıntı var hatta bu sebeple aylar önce doktorada gittim normal böyle olması demişti...
çarşamba gününe doktordan randevu aldım... hamileysem kan testinde çıkarmı acaba yada doktora şüpheleniyorum desem bakarmı kan testi ile ben hiç gitmedim de bilmiyorum(
adetim cumartesi yani adetten 3 gün önce gitmiş oluyorum, kan testi ike çıkarmı gebelik...??? hamileysem müjde alıcam inşallah ama değilsemde vitamin desteği isticem olmak için(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?