- Konu Sahibi antidepresif
-
- #7.701
kızlar slm son adet tarıhım 1 aralık tı.. dun kan testı yaptırdım. beta hcg degerım 6512 cıktı siz normalmı bide kac haftalık oluor... doktora haftaya gıdecem
Sevin tabi bitanem. Bak senle kader arkadaşı çıktık. Benim de bugünki kan değerim 18,69 . Sevindim miüzüldüm mü anlamadm. Doktor ne hamilesin diyediyrbilirim ne de değilsin diyebilirim ded. Pazartesi tekrar test apmamı söledİ. Ama ben yalan söyledim onaGünün kaç gün geçti dedi 4 gün dedim. Halbuki daha iki günüm var adete.Geçmedi desem azarlayacak. Daha önce öyle olmuştu.
canim insallah doktordan iyi haberlerle gelirsin... kapali kutu gibi senin alt tesisler masallah bunca zaman tik haber yokk. allahim gonlundekini hakkinda hayirli olan etsin insallahhh.
canım gittin mi doktora? senden de güzel haberler duyarız inşaallah...
BİTANEMMMMM GELDİM GELDİMMMfulyam inşallah güzel haberlerle gelirsin balım
Canım kuzularım, tebrik eden yürekelrinizden öperim. Darısı ve daha parlak bir sonuç inşallah sizlerin başına canlarım. Reçelim, o senin güzel bakışın, güzel kalbin. Burda hep beraber olacağız, çocuklarımız yaşlanana kadar inşallah:)) En kısa zamanda sizlerin de güzel haberleri gelecek hatta Şubat sonu patlama olacak inşallah, dediydi dersiniz.
Acaba Fulya ne yaptı. İnşallah iyi sonuçlar alır.
İremcim, maşallah senin verdiğin pozitif enerji içimi ısıttı. Yelizim senin de öyle. O nazar boncukları saçınıza yağsın sizin güzeller.
Lilyum, bambi teşekkürler kızlar. En kısa zamanda sizinde haberlerinizi almak ümidiyle.
Anticim, seni anlıyoruz canım. Lütfen toparlan ve aramıza dön. Sensiz bir tadı yok.
Fatmacım merak etme, ikimizin de değeri pazartesi yükselmiş olacak Allahın izniyle. Sen sevin gülüm.
Canlarım benim hepinizi öpüyorum. Biraz uyuyayım gene gelirim.
Canım kendimde üzüldüğüm tek şey ben 3 hafta hamile olmama rağmen tadını çıkarmadım strestim üstüne birde hiç dinlenmedim çok yoruldum o sürede kendini stres etme ve bolca dinlennn ve tadını çıkar hamişliğinin sevin kızım sevinnnn:118::118::118: zilli fulyaaaaaa nerdesinnnn meraktan çatlaycammmmm çat deyuuuuuu .......
Fuliyi bende merak ettim ne oldu acaba??
Canım döngünü ne kadar sürüyor bilemiyorum ama bayağı yüksek çıkmış değerin ikiz olabilir mi diye düşünmedim değil hanihayırlı olsun sağlıcakla al kucağına ........ Günaydın kızlar fulya nerdesin canımmmmmmmm
fulya gittin mi doktora canım merak ettim seni:26::26::26:
GÜNAYDIN ARKADASLAR K.BAKMAYIN DÜN DRDAN SONRA BİR DAHA GİREMEDİM NETE KOCAMLA BİRAZ GEZDİK :16::16::16: BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ KURBAN OLURUM SİZE BEN :16::16::16::16: NE GÜZEL Bİ AİLE GİBİ OLDUK BENİMDE AKLIM SİZDEYDİ HBR VERMEK İÇİN AMA GİREMEDİM. GELELİM ÖZETE DR GİTTİM KAN TESTİ İSTEDİ 1.20 ÇIKTI NEGATİF SİNİR OLDUM AYRICA DR A İSTEDİĞİM GİBİ Bİ DR BULAMADIM BEN HALA İÇİME SİNMEDİ TATMİN ETMEDİ YANİ DR BENİ DİYORUM OVULASYON TESİ YAPTIM BU AY ÇATLAMADIM GÖZÜKÜYOR ONLARA İNAN MA DİO PEKİ DİYORUM ÇATLAMIŞMI YUMURTAM BEN ONA BAKMADIM DİYO SİNİR ETTİ BENİ NEYSE ÖZETLE VAJİNAL ULTR. MUAYNE ETTİ BEBEK OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE YUMURTALIKLARIM TERTEMİZ RAHİM İÇİ TERTEMİZ NE BİR KİST NE BAŞKA BİŞEY :nazar::nazar::nazar::nazar: SEN ŞİMDİ GİT 1 HAFTAYA KADAR HASTALANMAZSAN GEL SÖKTÜRÜCÜ VERİCEM DEDİ SONRADA HASTA OLUNCA 2 VEYA 3. GUNU GEL HORMON TESTİ YAPALIM DEDİ NEYSE ÇIKTIK BİZ DOLAŞTIK GEZDİK BİRAZ DERKEN BU SABAH UYANDIĞIMDA İLK DAMLAM GELDİ ŞUAN GÜRÜL GÜRÜLÜM HASTA OLDUĞUMA HİÇ BU KADAR SEVİNECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ:9::9::9::9::9: MORALİM ŞUAN ÇOK İYİ RABBİM DAHA BÜYÜK DERT VERMESİN AMA BANA BÜYÜK DERS OLDU ÇOK SIKMIŞIM Kİ KENDİMİ DR GİDİNCE SÖKÜLÜVERDİMMM OVUASYON TESTİ FLN YOK DAHA DA YAPMAM SALDIM KENDİMİ DE ÇAYIRAA ZATEN GFECİİİ BİR AĞRIM VAR AĞRIDIKÇA SÖKÜLÜYORUMMM OOHHHH RAHATLIYORUMMMMM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ÇOK SIKI HAZIRLANIYORUMMM BEBEKLERRRRR KORKSUN BENDEN SİPOŞLAR AVCI GİBİ AVLIYCAM ONLARIII :52::52::52::52::52: HEEE UNUTMADAN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMM:16::16::16::16:[/QUOTE .!.:Öncelikle biz de seni çooook seviyoruz ve çok merak ettik. Canım benim, muayene kötü bir şey çıkmadığına sevindim. Bir dahaki ay testlerini de yaptır doktordan yumurta takibi de iste.Aslında bu tavsiye hepinize. Yumoşları kendi keyiflerine bırakmayalım. Bakın ben geçen ay çatlatma iğnesi olmadım, bu ay oldum ve çatlama gününü bildiğim için sadece tek ilişkiyle hamile kaldım. Doktorun verdiği takvime bile uyamamıştık. Eşimin işi dolayısıla. Ona çok kızmıştım. Ama şimdi diyorki ben nokta atışı yaptım, o yüzden o kadar rahattım:))) Karnımı sevmeye çalıştı. Dett dedim. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış:)))) Fulyam, dediğim gibi gelecek ay doktordan yumurta takibi iste. İnşallah hakkında hayırlısı olur bitanem. Moralinin iyi olduğuna çok sevindim. Ne güçlü kadınlarız biz yaa dedim içimden:)))
Öncelikle biz de seni çooook seviyoruz ve çok merak ettik. Canım benim, muayene kötü bir şey çıkmadığına sevindim. Bir dahaki ay testlerini de yaptır doktordan yumurta takibi de iste.Aslında bu tavsiye hepinize. Yumoşları kendi keyiflerine bırakmayalım. Bakın ben geçen ay çatlatma iğnesi olmadım, bu ay oldum ve çatlama gününü bildiğim için sadece tek ilişkiyle hamile kaldım. Doktorun verdiği takvime bile uyamamıştık. Eşimin işi dolayısıla. Ona çok kızmıştım. Ama şimdi diyorki ben nokta atışı yaptım, o yüzden o kadar rahattım:))) Karnımı sevmeye çalıştı. Dett dedim. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış:)))) Fulyam, dediğim gibi gelecek ay doktordan yumurta takibi iste. İnşallah hakkında hayırlısı olur bitanem. Moralinin iyi olduğuna çok sevindim. Ne güçlü kadınlarız biz yaa dedim içimden:)))
canımmmm ablamm benimmmm moralim süper süperrr biz kadınlardan korkulur içimizde kocaman bir çocuk tasıyıp taş gibide güçlü olabiliyoruz.. seninde eniştemin çalışma saati yüzünden sinirli gününü hatırlıyorum ama dediğin gibi dr takibi ve zaman uyumuyla geldi susamınnn yerim onu bennn ne güzel bi sevinç vardır şimdi sizin evde
ama bizim evdede sevinç var ben dersimi aldım bir kaç ay rahat takılma kararı aldım bu sürede sadece spor yapmayı yediklerime dikkat etmeyi hedefliyorum zaten korunmuyoruz ev ödevi gibi değil de artık zevk için çalışmayı planlıyorum bu 1 hafta beni çok gerdi o yüzden sakin sularda yüzme kararı aldım bebişimizde ne zaman gelirse basımızın üstünde yeri var
:))) Maşallah sana kuzucum. Bizim evde çok bir değişiklik yok aslında. Çünkü daha sevinemedim bile. Sonra çok üzülmek istemiyorum.Dış gebelik işinden korkuyorum çok. Şu adet günüm gelip üç dört gün de geçse, ve değer iki günde bir yükselse ohh diyeceğim artık:)))
Relaks olman en iyisi. Ben de bu ay ovu testi yapmadım, seksen tane test yapmadım, ümidim de yoktu biliyorsun. Hatta mikro enjeksiyonu araştırmaya başlamıştım geçenlerde:)) Nasip.
İnşallah şu iki ay içinde sen anne olacaksın canım. Buna inanıyorum ve Allahımdan hepiniz için tez zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum inşallah. Hep dua ederdim ama şimdi adlarınızı zikrederek duaya devam edeceğim canım kardeşlerim, süper kızlar:)))
He he, durun bir gebelik takvimi yapayım da içimde kalmasın:))) Ne olur ne olmaz:))
Fulyacım negatife üzüldüm fakat en azından kırmızıların seni daha çok bekletip stres etmeden gelmesi iyi, ben sana demiştim demek istemiyorum ama demiştimdurumun olumlu veya olumsuz netleşmeside iyi bir şey rahatlıyo insan şekil -a da görüldüğü üzere hakkında hayırlısı olsun canım bu ay sen bebiş peşine koşmayınca inşallah o senin peşine koşar gelir
nazasyacım sana yardımcı olması için şu tabloyu paylaşıyorum
Hamileliğin hayırlı olsun canım hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın inşallah :)
Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı -DEĞER
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
6. hafta 4.000 – 100.200
7/12. hafta 11.500 – 289.000
13/16.hafta 18.300 – 137.000
17/24.hafta 1.400 – 53.000
25/40.hafta 940 – 60.000
bu değerlere göre sen 5. haftanın başındasın canımdarısı tüm hamiş olmak isteyenlerin başına
selam kızlar nasılsınız
Sudemerve ..... zizag .......
tebrik ederim kızlar, Rabbim sağ-salim kucağınıza da alabiliceğiniz günleri nasip eder insaAllah..
darısı bizlere insaAllah
biz de seniii seviyoruz fatmacımmm.Aynur ablm fulyam didemım yelizım iremım tubisim ve adini sayamadigim tum gzel kizceler sizi seviyorum
fulyam icinde yuzun gibi trtemizmis cok sevindimo temiz rahme bi bebek gerek artik biz kocisle gun saymadik yalniz kirmizi bitti basladik .maclara ve adetim gecene kdar devam ettik sizde oyle yapin bence:-
umrim benim susam rahmimdedir ve yrin guzel bir değer gorurum sonucu alinca size yazicam
bu arada bilgisayarim bi rkadasta ben telefona kaldim gebeli tkvimi yapamiyorum aglicam ama
ayrica nedense fulim senin yazdiklrini okurken aglayacaktim nrdesye ne oluyo bana
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar slm son adet tarıhım 1 aralık tı.. dun kan testı yaptırdım. beta hcg degerım 6512 cıktı siz normalmı bide kac haftalık oluor... doktora haftaya gıdecem
bizzz burda çatlayalım meraktan sen kocanla gez oralardaGÜNAYDIN ARKADASLAR K.BAKMAYIN DÜN DRDAN SONRA BİR DAHA GİREMEDİM NETE KOCAMLA BİRAZ GEZDİK
BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ KURBAN OLURUM SİZE BENNE GÜZEL Bİ AİLE GİBİ OLDUK BENİMDE AKLIM SİZDEYDİ HBR VERMEK İÇİN AMA GİREMEDİM. GELELİM ÖZETE DR GİTTİM KAN TESTİ İSTEDİ 1.20 ÇIKTI NEGATİF SİNİR OLDUM AYRICA DR A İSTEDİĞİM GİBİ Bİ DR BULAMADIM BEN HALA İÇİME SİNMEDİ TATMİN ETMEDİ YANİ DR BENİ DİYORUM OVULASYON TESİ YAPTIM BU AY ÇATLAMADIM GÖZÜKÜYOR ONLARA İNAN MA DİO PEKİ DİYORUM ÇATLAMIŞMI YUMURTAM BEN ONA BAKMADIM DİYO SİNİR ETTİ BENİ NEYSE ÖZETLE VAJİNAL ULTR. MUAYNE ETTİ BEBEK OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE YUMURTALIKLARIM TERTEMİZ RAHİM İÇİ TERTEMİZ NE BİR KİST NE BAŞKA BİŞEY SEN ŞİMDİ GİT 1 HAFTAYA KADAR HASTALANMAZSAN GEL SÖKTÜRÜCÜ VERİCEM DEDİ SONRADA HASTA OLUNCA 2 VEYA 3. GUNU GEL HORMON TESTİ YAPALIM DEDİ NEYSE ÇIKTIK BİZ DOLAŞTIK GEZDİK BİRAZ DERKEN BU SABAH UYANDIĞIMDA İLK DAMLAM GELDİ ŞUAN GÜRÜL GÜRÜLÜM HASTA OLDUĞUMA HİÇ BU KADAR SEVİNECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ MORALİM ŞUAN ÇOK İYİ RABBİM DAHA BÜYÜK DERT VERMESİN AMA BANA BÜYÜK DERS OLDU ÇOK SIKMIŞIM Kİ KENDİMİ DR GİDİNCE SÖKÜLÜVERDİMMM OVUASYON TESTİ FLN YOK DAHA DA YAPMAM SALDIM KENDİMİ DE ÇAYIRAA ZATEN GFECİİİ BİR AĞRIM VAR AĞRIDIKÇA SÖKÜLÜYORUMMM OOHHHH RAHATLIYORUMMMMM ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ÇOK SIKI HAZIRLANIYORUMMM BEBEKLERRRRR KORKSUN BENDEN SİPOŞLAR AVCI GİBİ AVLIYCAM ONLARIII
HEEE UNUTMADAN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMMMM
He he, durun bir gebelik takvimi yapayım da içimde kalmasın:))) Ne olur ne olmaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?