- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.061
o zaman sana en pratik sütlü irmik tatlısı diyecegim canım
valla sorma canım kaç gün kaldı diye sayıp duruyoruz zaten felaket bir patmala yaşıcaz ama bakalım ne olacak sonumuz
canım benim olsun tahlillerinizi bitirdikten sonra öbür ay güze güzel çalışırsınız..
senin isim hazır ne güzel. Kız olursa esen düşünüyoruz ama erkek olursa isim bulamadık ben ege istiyorum eşim istemiyo
kızlar bu arada bu ay benden bir kök olmaz hamilelik insallah bidaki aya kalır bu ay hep rötarlıyız adetliydim 6 gün öyle film çekildim 10 gün yasak kondu bir gün ilişki yaşıcazz sonra eşimin tahlili var 3 günde ordan yasak bu ay boş geçirdik yani :2::2:
tebi delip gececek bir yumurtam oluşursamalum pkos var
biz ares istiyoruz erkek olursa
cevap 1 : beim adetim kafasına göre takılıyor belli bir günü yok bu aralar ,soru 1 : Kaç günde bir adet oluyosun , kaçıncı gün yımırtluyon eğer 28 den fazlaysa kaçmaz
soru 2: Eşinin perhizi seni niye bağlıyo o 10 gün içinde gitsin versin tahlili
cevap 1 : Beim adetim kafasına göre takılıyor belli bir günü yok bu aralar ,
cevap 2 : Gün verdiler eşime 5 şubatta gidicek canım o yüzden mecbur benide baglıyor
iyi dedin canımda calıştıgı için zor oluyor o iş vardiyalı çalışıyor o yüzden öyle kaldık kısmet artık güzelim ne zaman olursa artık geç olsun güç olmasıneşinin tahlilini başka yerde yaptırın niye bir yere takılıp kaldınız eşin hazırlıklı gitsin özelde yaptırıverin 2 saate çıkıyo, eğer öyle yaparsanız kaçırmazsınız bence ..............
hayırlı olsun o zaman canım ne deyim geç yumurtlarsın inşallah , eşinin testleri için gittiğinizde bir yumoş durumuna baktır belki daha çatlamamış olur.............iyi dedin canımda calıştıgı için zor oluyor o iş vardiyalı çalışıyor o yüzden öyle kaldık kısmet artık güzelim ne zaman olursa artık geç olsun güç olmasın
geçmiş olsun cnm ne oldu hayırdırkolum kanadim kalkmiyor. suraya yazmaya bile useniyorum. isimler super hepinizin. benim de belli.insallah koymak nasip olur
didoş buldun mu kuzum tatlı
hımm iyi fikir canım sağolasınhayırlı olsun o zaman canım ne deyim geç yumurtlarsın inşallah , eşinin testleri için gittiğinizde bir yumoş durumuna baktır belki daha çatlamamış olur.............
geçmiş olsun cnm ne oldu hayırdır
bununla ugraşacagına bence
bi sikinti yok canim miskinlik var ustumdemervecim neyin varr geçmiş oolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?