- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.021
hadi bakalım öğretmen olmak vardı beeeşaka şaka dinlen kuzum bol bol
çok güzel olmuş kiiiii durumumuzun anlam ve önemi için bebeğimmm süper bi şiirrr
az önce çcuklarıma duygularla ilgili çizgi film açtım.Mutluluk duygusunu sçtim Ne çıksa beğnirsin. Duru teyzesine gidiyr çünkü tyzesi dğum yapmış .Teyze diyr ki "çk mutluyum artık anne oldumm"çizgi film de bile dua ettim bana da bu durunun teyzesi gibi mutluuk yaşat diye....
az önce çcuklarıma duygularla ilgili çizgi film açtım.Mutluluk duygusunu sçtim Ne çıksa beğnirsin. Duru teyzesine gidiyr çünkü tyzesi dğum yapmış .Teyze diyr ki "çk mutluyum artık anne oldumm"çizgi film de bile dua ettim bana da bu durunun teyzesi gibi mutluuk yaşat diye....
kizlar surekli acimm. sigarayi azalttim ya karnim surekli ac. dun siyah firin tepsileri var ya, onlarla yarim tepsi pizza yemisimm.arada yediklerim de cabasi.tatli, kuruyemis vs. agzim hic bos degil. birak bir de kabizlik cekiyorum son gunlerde. yiyorum ama tik yok
kizlar surekli acimm. sigarayi azalttim ya karnim surekli ac. dun siyah firin tepsileri var ya, onlarla yarim tepsi pizza yemisimm.arada yediklerim de cabasi.tatli, kuruyemis vs. agzim hic bos degil. birak bir de kabizlik cekiyorum son gunlerde. yiyorum ama tik yok
yawruşum sigaranında etkisi olabilir bıraktığın için bebişin de inşallah bebeiş yüzündendirr
canim sigaradandir diye dusundum ben. bikac denemem olmustu.ya uyuyordum o zamanda ya yiyordum. ayniyim yine
sağol kuzum sizler sağ olun..başınız sağolsun canım. allah geride kalanlara uzun ömürler versin. insan gözünün önünde kanlı canlı gördüğü sevdiği birine ölümü yakıştıramıyor ama elden ne gelir.
ellerine sağlık şimdiden canımkızlar ben yemeğe gidiyorum
iş yerinde fırsatım olmaz ama eve gidince falan okumaya çalışıcam geçmişi..
şimdilik öpüyom hepiniziii
bu arada akşamki mönümü yazayım (kardeşime özel) böle diyince eşim sinir oluyoo...
*süzme mercimek çorbası
*zeytinyağlı yaprak sarması
*fırında soslu tavuk
*bulgur pilavı
*köz patlıcan salatası
*kalburabastı
*yoğurt
*kola
yorumlarınızı okurum
gözün aydın tatlım bol bol dinlenirsin artık:26::26:günayyddıııııınn
ilk defa bu satte burdaım karne verdim tatilim artık
sağol kuzum sizler sağ olun..
ellerine sağlık şimdiden canım
gözün aydın tatlım bol bol dinlenirsin artık:26::26:
selamlar yavrular
geçen ortaköyde bi kızda mont beğendim nerden almış acaba bende istiyorumm sormadığıma pişman oldm
hoş buldum canım iyiyim şükür sen nasılsınhoşgeldin canımcımmm selamlar nasılsnnn
ahahahahaahahahahahahahahha iimişşş ya laaa bende dün kınada bi şarkı çaldı onu bulmaya çalısıyorum yok bende sormadığıma pişman oldum
geçen ortaköyde bi kızda mont beğendim nerden almış acaba bende istiyorumm sormadığıma pişman oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?