Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hadi bakalım öğretmen olmak vardı beee şaka şaka dinlen kuzum bol bol

az önce çcuklarıma duygularla ilgili çizgi film açtım.Mutluluk duygusunu sçtim Ne çıksa beğnirsin. Duru teyzesine gidiyr çünkü tyzesi dğum yapmış .Teyze diyr ki "çk mutluyum artık anne oldumm" çizgi film de bile dua ettim bana da bu durunun teyzesi gibi mutluuk yaşat diye....

bence cok guzl isabet olmus. cocuklarinin bu duruma alismasi icin

amin kuzum cuma vaktiii

kizlar surekli acimm. sigarayi azalttim ya karnim surekli ac. dun siyah firin tepsileri var ya, onlarla yarim tepsi pizza yemisimm.arada yediklerim de cabasi.tatli, kuruyemis vs. agzim hic bos degil. birak bir de kabizlik cekiyorum son gunlerde. yiyorum ama tik yok

hemen kuru kayısı bi bardak su üstüneee kabızlık çözülür ama çok yeme hamişim diye yedimm bende foss çıktı kilolar miras kaldı

yawruşum sigaranında etkisi olabilir bıraktığın için bebişin de inşallah bebeiş yüzündendirr

başınız sağolsun canım. allah geride kalanlara uzun ömürler versin. insan gözünün önünde kanlı canlı gördüğü sevdiği birine ölümü yakıştıramıyor ama elden ne gelir.
sağol kuzum sizler sağ olun..
ellerine sağlık şimdiden canım
günayyddıııııınn
ilk defa bu satte burdaım karne verdim tatilim artık
gözün aydın tatlım bol bol dinlenirsin artık:26::26:

selamlar yavrular

selamlar hanımlarr ben geldimmm

Fulyacım kına nasıl geçti?
fatmacım senden naber? kızın montunu çok mu beğendin ki aklından çıkmamış :)
tubiş de güzel bir menü yazmış beni de davet etse
yeliz ne yapıyr diş ağrısı geçti mi?
kübradan sanırım ses soluk yok

başka kim kaldı saymadığım bilemedimmm kısacası ne yapıyosunuz hatunlar keyifler yerinde mi?

geçen ortaköyde bi kızda mont beğendim nerden almış acaba bende istiyorumm sormadığıma pişman oldm

istanbulu çk özledim bennnn. marmarada ünv. okudum kocamla 2.sınıftan beri çıkıyruz çok gezdik istanbulda öğrenciyken ne güzel günlerdi.çTatilde geleccğim inşallah bekle beni istanbuuullll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…