- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.561
aynen öyle valla ama erkekler daha cok söylenirler yorgunluktan öldüm bittim diyeaynen canım gündüz işte mesai
akşam evde mesai nolcak bizim bu halimiz offf yaaa
günaydınnn kubrammm hoşgeldinnn
aynen öyle valla ama erkekler daha cok söylenirler yorgunluktan öldüm bittim diye
günaydın fatmacm yorgunsn sanırım bende halsizlik var biraz niye anlamadm ama
anaaaaam sende benim gibi çakışır mağduru oldun:))))
amaan o erkeklerin söylenmediği bişey varmı
nazlılar ondan bizler öyle değiliz
günaydın sekerm nasılsn
aynen canım gündüz işte mesai
akşam evde mesai nolcak bizim bu halimiz offf yaaa
bekliyolar seni hemen gel
ya beni mahveden dün akşamki maç oldu zaten neyimeydi bide maç yaptım yani
aynen öyle valla ama erkekler daha cok söylenirler yorgunluktan öldüm bittim diye
günaydın fatmacm yorgunsn sanırım bende halsizlik var biraz niye anlamadm ama
çakşır yedirmeden böyle oldu ama akşam ben kaşındım birazcıkbugün gidip alıcaz eminönünden o otları
hele benimki tam bir nazlı bebekbide azıcık hasta fln olsn aman amannnn
iyiyim babyyy sen nasııınnnnn iş güç ya ben sorcam sorcam unutuyom kızçeyi kime bırakıyosun işe gelirkene??? zor oluyodur minnakkk mervişime de yirim onu bennn eve gidicne gıdısından koklayarak öpppp
gündüz mesaisine oooffffffffff gece mesaisine
ya bende dün ayakta uyuyodum maç tek kale gibi oldu kendi çaldı kendi oynadı zuahahahahahaha
iyiyim babyyy sen nasııınnnnn iş güç ya ben sorcam sorcam unutuyom kızçeyi kime bırakıyosun işe gelirkene??? zor oluyodur minnakkk mervişime de yirim onu bennn eve gidicne gıdısından koklayarak öpppp
ya bende dün ayakta uyuyodum maç tek kale gibi oldu kendi çaldı kendi oynadı zuahahahahahaha
offff 10 bucukmuuevet kuzu akşam 10 buçuğa kadar çalıştım yorucuydu
kız benimki 42 yaşında hastalandımı bebek gibi
benim valide sultan bakıyo canım zaten acıık büyüyünce kreşe vericm bende annem calıstıgı için kreste büyüdm diyebılırm zor ayrı kalmak ama calısmakta sart bu devirde
benim valide sultan bakıyo canım zaten acıık büyüyünce kreşe vericm bende annem calıstıgı için kreste büyüdm diyebılırm zor ayrı kalmak ama calısmakta sart bu devirde
keşke bende öyle yapaydım uykusuz kaldım :44::44::44:
oda iyiyimiş en azından sen yorulmadın dur bende deniyim
abooooo akşama 7.8 deprem:)))))
kız gönder bana ben bakarım
evet haklısın kuzucum çalışmadan olmuyo
dene dene
bu gecede okul var bu gece zor ama siz çarşamba koruyun kendinizi
offff 10 bucukmuuvalla yorgun olmakta haklısn
erkek milletı ablacm hepsi aynıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?