Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hheeeyyyy benim aklıma ne geldiii nihahahahahahaha

bu çaksırı ben alımmmm akşamına da kocişe söyle yedireyim diyorum şimdi benim herifimin öksürüğü devam ediyo akşamları ben ona bal karabiber yapıyorum öksürüğü için nihahahahah karabiber yerine çaksırımı kakalasam kakalak olsaaa nihahahahah yaşasın kötülükkk

Kaşınırsan öyle olur durur mu adam kızzz fatma

İremcim inşallah eşinin sonuçları bu sefer iyi gelir

Kızlar ben hasta oluyorum yaa burnum boğazımm ...

hiiiii sende bendensin tatlım al al hemen yap

Fulya süpersin haaa :))) Sonra da senin adam unutcak öksürük hastalık filan dalacak mevzuyaa

canım dikkat et kendine ama
hemen c vitamini takviyesi yap
bebişede dikkat et boğazların içinde sıcak ballı süt iç canım yumuşatır

acilen bişeyler yapmazsam zaten ilerleyecek bu hastalık ateşlenmekten korkuyorum bebeğime bi şey olmasın
C vitamini bol bol alıyorum da ılık su limon bal bişeyler yapayımm

sadece aşağıya yaramıyomuş ki bı çakışır astım bronşitede iyiymiş, demekki öksürüğe haydi haydi iyidir

süperr fikirr bence dene öksürüğe ii geliyor dersinnn

Kaşınırsan öyle olur durur mu adam kızzz fatma

İremcim inşallah eşinin sonuçları bu sefer iyi gelir

Kızlar ben hasta oluyorum yaa burnum boğazımm ...

aynen kuzum adamı gaza getirdim sonra başım ağrıyo dedim bırakırmı peşimi

hiiiii sende bendensin tatlım al al hemen yap

Fulya süpersin haaa :))) Sonra da senin adam unutcak öksürük hastalık filan dalacak mevzuyaa

hihihihihhahahahaahhohohohho eşim hep der senin içindeki piç çok fena die bakışlarımdan bile okurnurmuş ona göreeee

o zaman ne diyoruz içimdeki piç terketme beni hiçççç

yaşasınnnnnnnnnnnnnn nihahahahah

sadece aşağıya yaramıyomuş ki bı çakışır astım bronşitede iyiymiş, demekki öksürüğe haydi haydi iyidir

aynen kuzummm bi taşla iki kuşşşş zatii yımırttt dönemimm ben bunu aldırıyımmm akşamınada kakalayayımmmmm belkim yetişir metişir bellimi olurrrr anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm ne fenayımmmmm

Kızlar bana müsadeee size iyi sohbetler bol çekiştirmeler

Çıkayım dinleneyim birazz kendimi toparlayayımm

günaydın canım

sen nasılsın

iyiyim canımı, msfirlerim vardı benim de, kayınvalde ve kayınpeder, dün aksam onları bska bi eve götürdük, ordalar simdi, 2gün snra yine alıcaz galiba ..
öyle iste sizler napıyonuz, ne zamandır takip edemedim topiği, bazı nedenlerden dolayı .. var mı güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…