- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.921
evet sakincene konuşursunda bulursunuz bi orta yolu yawrummmmm
gülerim dabiiiiiiiiiiiiiiii
valla kızlar burdan yazıyorum hepimize uzun zamandır düşünüyorum çünkü bazı arkadaşların fake (sahte) olduğunu düşünüyorum bazıları samimiyetsiz yazıyo tutarsız yazıyor bazılarıda abartıyor gibi geliyor kimseyi zan altında bırakmak istemem ama burası herkese açık ya erkekler bile üye oluyor biliyosunuz
o arkadaş sahteydi diyemem ama içimden geldi yazdım bende
Ben didem memnun oldum :) Sağol canım peşpeşe Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin. O içindeki canlı bir şey kısmını ben henüz anlayamadım ama onun orda olduğunu bile bilmek güzel bir duygu :)
Evet canım çok güzel aile planlaması yaparım
Aslında dediğin doğru bebekken yine iyidir de büyüyünce nasıl ilgileneceğiz orasını düşünmemek elde değil :) Ama gurbette olan biri için kalabalık bir aile güzel olsa gerek
valla kızlar burdan yazıyorum hepimize uzun zamandır düşünüyorum çünkü bazı arkadaşların fake (sahte) olduğunu düşünüyorum bazıları samimiyetsiz yazıyo tutarsız yazıyor bazılarıda abartıyor gibi geliyor kimseyi zan altında bırakmak istemem ama burası herkese açık ya erkekler bile üye oluyor biliyosunuz
Ben didem memnun oldum :) Sağol canım peşpeşe Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin. O içindeki canlı bir şey kısmını ben henüz anlayamadım ama onun orda olduğunu bile bilmek güzel bir duygu :)
Evet canım çok güzel aile planlaması yaparım
Aslında dediğin doğru bebekken yine iyidir de büyüyünce nasıl ilgileneceğiz orasını düşünmemek elde değil :) Ama gurbette olan biri için kalabalık bir aile güzel olsa gerek
Fulya ben sana söylemiştim ilk tereddüt ettim gerçekten yazıyorlarmıdır die Erkek olabilirmi diye eşimde dedi çünkü bana açık saçık yazma bişe rezil oluruz diye sende hatırlıyomusun erkek olmaz filan demiştim öle bişe olursa bir sürü şey konuştuk yaaa:26::26: Bide daha yeni kapmaya çalışıyorum karıştırıım iyice :18::18:
Fulya ben sana söylemiştim ilk tereddüt ettim gerçekten yazıyorlarmıdır die Erkek olabilirmi diye eşimde dedi çünkü bana açık saçık yazma bişe rezil oluruz diye sende hatırlıyomusun erkek olmaz filan demiştim öle bişe olursa bir sürü şey konuştuk yaaa:26::26: Bide daha yeni kapmaya çalışıyorum karıştırıım iyice :18::18:
haklısın bebeğim hemde çok haklısın o yüzden şu facebook grubumuzu biran önce oluşturmamız lazımmmmm
anaaam bu hafta sıyırcktım çoook yogunduk tabı bugün evde olmanın verdiği rahatlıkla yayılıyorumgünaydın perikızı
günaydın kübrammm nabersin görüşemedik ne zamandırrr nasılsın bebekimmmm
nasılsın güzel anne bulantı fln var mıSenin gerçek yeğenin varmış ne güzell yaa ben de istiyorum yeğennnSanırım yeğenin kızz pek tatlıdırr tahmin edebiliyorm maşallah
iyiyiz fulya teyzesii bir sıkıntımız yok :) Doğsun bebeişim totosunun resmini yollayacam size
aşk sarhoşu hımmmmm gecelerr actionlu geçiyor demek kiii
günaydın kübracımmm
haklısın bebeğim hemde çok haklısın o yüzden şu facebook grubumuzu biran önce oluşturmamız lazımmmmm
anaaam bu hafta sıyırcktım çoook yogunduk tabı bugün evde olmanın verdiği rahatlıkla yayılıyorumsen nasılsın kuzum hastamıydn gecmişi okumam imkansız yıgılmıs sayfalar:26:
nasılsın güzel anne bulantı fln var mı
iyiyim kübracım bulantılar olmaz mı varr hem de artttıı ama şimdi biraz iyiyim gördüğün gibi topicte aktif olarak katılım sergiliyorum
Sen de kaç gündür yoktun yorulmuşsun da boşver birazcık keyif yap sonra çalışmaya devam ederisn
Ayyy kızz ben hiç öyle düşünmemiştim yaaa. Buralara giren erkek de psikopat olması lazım !!
Aslında benim de eşim istemiyor buraya girmemi de ben pek dinlemiyorum onu. :S
Gizlilik açısından evet !
evet bi el atıp çözmek lazım bu olayı
anaaam bu hafta sıyırcktım çoook yogunduk tabı bugün evde olmanın verdiği rahatlıkla yayılıyorumsen nasılsın kuzum hastamıydn gecmişi okumam imkansız yıgılmıs sayfalar:26:
nasılsın güzel anne bulantı fln var mı
kızlar ben grubu kurmasına kurarım da facebook hesabım sadece bana ait olsa da yapsam hemencik keşke ama maleseff grubunuza da katılamam zaten( Yoksa gerçekten bir erkek yazılanları okuyacak
evet kuzumm hastayım baya üşütmüşümmm dün evdeydim biraz dinlendim ama işte tam geçmedi
oojhhhh sende dinlennn bugün hızlı bir iş temposuna girdin yoruluyosunnn
kocanla ortak mı kullanıyosunuzz o da kötü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?