Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Fulya ben sana söylemiştim ilk tereddüt ettim gerçekten yazıyorlarmıdır die Erkek olabilirmi diye eşimde dedi çünkü bana açık saçık yazma bişe rezil oluruz diye sende hatırlıyomusun erkek olmaz filan demiştim öle bişe olursa bir sürü şey konuştuk yaaa:26::26: Bide daha yeni kapmaya çalışıyorum karıştırıım iyice :18::18:

Deniz bende şirketten bi arkadaş hamile 4 aylık şuan kalp atışlarını filan duyuyomuş ama birşey hissetmiyorum diyo ne garip

haklısın bebeğim hemde çok haklısın o yüzden şu facebook grubumuzu biran önce oluşturmamız lazımmmmm

seni aile planlamacım olarak seçiyorum ve atıyorum ataman yapıldı
iyi bir evlat yetiştirmek hassas bir konu allah anasına babasına milletine hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinnn

o kadar panikleme erkekler yada fake olanlar cabuk ele veriyor kendini hissedersek ifşa ederiz zatenn

Ayyy kızz ben hiç öyle düşünmemiştim yaaa. Buralara giren erkek de psikopat olması lazım !!

Aslında benim de eşim istemiyor buraya girmemi de ben pek dinlemiyorum onu. :S

haklısın bebeğim hemde çok haklısın o yüzden şu facebook grubumuzu biran önce oluşturmamız lazımmmmm

Gizlilik açısından evet !

günaydın perikızı

günaydın kübrammm nabersin görüşemedik ne zamandırrr nasılsın bebekimmmm
anaaam bu hafta sıyırcktım çoook yogunduk tabı bugün evde olmanın verdiği rahatlıkla yayılıyorumsen nasılsın kuzum hastamıydn gecmişi okumam imkansız yıgılmıs sayfalar:26:

nasılsın güzel anne bulantı fln var mı

iyiyim kübracım bulantılar olmaz mı varr hem de artttıı ama şimdi biraz iyiyim gördüğün gibi topicte aktif olarak katılım sergiliyorum

Sen de kaç gündür yoktun yorulmuşsun da boşver birazcık keyif yap sonra çalışmaya devam ederisn

kuzular fake hesaplar oluyor evet erkeklerde malesef sahte hesaplarla giriş yapabiliyorlar..yapmasalar bile ziyaretci olarak okuyorlar genelde...yapck bişey yok bu konuda

hehee uzattım bacaklarımı aldm pc'yi yanıma ohh ne kadaaann güzelmiş ya

korkma güzel annem ben yakalarsam atarım onu burdan boşver biz burda kötü bişi yapmıyoruz endişelenme kötü bişi yazmıyoruz ki ilgilisi olmayan okumaz zaten o erkekler daha çok bi derdim var gibi yerlere giriyo yada cinsellikle ilgili olanlara bize yazanlar genelde kadındır ama abarttıklarını düşünüyorum bazı şeyleri korkmayın kızlar yaaa

evet kuzumm hastayım baya üşütmüşümmm dün evdeydim biraz dinlendim ama işte tam geçmedi

oojhhhh sende dinlennn bugün hızlı bir iş temposuna girdin yoruluyosunnn

evet kuzumm hastayım baya üşütmüşümmm dün evdeydim biraz dinlendim ama işte tam geçmedi

oojhhhh sende dinlennn bugün hızlı bir iş temposuna girdin yoruluyosunnn

ahhh ahh hemde nasıl yoruluyorum ama napalım o kadar insan iş kapısında beklerken ben halıme ancak şükredebilirim

evet cnm bana demiştin ama zaten biz bizim demirbaş grubu biliyoruz o yüzdende bir baska gzili grup kurmayı düşünüyoruz şuan bunun çalışması içindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…