- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.901
ayyy kuzumm yerim ben büyüyen mercimeğii :teyzesi kurban olsun onaaaa
bu arada dün benim yeğen geldi bize 2.5 yaşında öyle bilmişşş olmuşki balım famma teyze famma teyze diyip duruyoorr
FATMIŞIMM HAYIRLI OLSUN TELEFONUN BEBEĞİMMMMMGÜLE GÜLE KULLAN GÜZEL HBRLER AL GÜZEL HABERLER İLETTTTT İNŞALLAHHHHH
GÜNAYDIN BEBEKİM SEN YORMA İŞTE KENDİNİ SAKİN SAKİN TAKIL İLAÇLARINI İHMAL ETME YAWRUŞUMMMM
GÜNAYDINN TUBİŞİMMMMMMM NASSSINNNNNN YAWRUMMM
DEDİĞİN GİBİ İNŞALLAH BUGÜN MUHABBETİN İÇİNE TURP SIKILMAZZZZZ
GÜNAYDIN DİDOŞUMMMMM VE MİNNAK YİĞENİMMMM BULANTI DIŞINDA İYİSİNİZ DEĞİLMİİİ RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN BÜYÜYO MİNNAK YİĞENİM ANNESİİİ
TAMAM BEBEKİMMMM ÖZLETME KENDİNİİİ
GİDER TABİ ENİŞTENİN HOŞUNA BENİM BİLE HOŞUMA GİDİYOMİNNAK BÜYÜO İÇERİDE DİE OYYY YERİM ONUN TOTOSUNUUUUU
aahhh aahhhh sen bide şuan kiii halimi görsen bebişimmmmmmmaşk sarhoşu gibiyimmmmm
günaydın herkeseeeee
Senin gerçek yeğenin varmış ne güzell yaa ben de istiyorum yeğennnSanırım yeğenin kızz pek tatlıdırr tahmin edebiliyorm maşallah
iyiyiz fulya teyzesii bir sıkıntımız yok :) Doğsun bebeişim totosunun resmini yollayacam size
aşk sarhoşu hımmmmm gecelerr actionlu geçiyor demek kiii
günaydın kübracımmm
uuuwwwwww hepimiz sırayla ağırlıyoruz deseneeee mervişinde misafirleri gelicekti topiğede uğramıyor sanırım misafirlerden sebep
dün öyle denk geldi demek çoğumuz yoğunduk fatmişim hasta didoşum zaten iki canlı uyuyup uyanıp gelio yanımızaaa
Senin gerçek yeğenin varmış ne güzell yaa ben de istiyorum yeğennnSanırım yeğenin kızz pek tatlıdırr tahmin edebiliyorm maşallah
iyiyiz fulya teyzesii bir sıkıntımız yok :) Doğsun bebeişim totosunun resmini yollayacam size
aşk sarhoşu hımmmmm gecelerr actionlu geçiyor demek kiii
günaydın kübracımmm
evet bebeğim kaygana gitti yaaa ekşınmexe bağladık biz gecelerii
evet kız çok tatlıı bişi yaa nasıl kobnuşuyo bıcır bıcır öz değil aslında kuzenimin kızı ama kuzenim öz ablam gibi ilişkiler çok sıcak kızıda teyze diyo zaten bana babama dede diyorr
evt sıra bende bu hafta kaç haftadır eltimdeydi kayınvalidem gelsin başım üstünde yeri var da kızkardeşim ve kuzenlerim yatıya geleceklerdi 2-3 gün gezmeye gelemezler simdi kaynımda var hoş olmazz
Bende yoğundum ama dayanamayıp giriyodum bayağı bağımlı oldum iyi geldi
bende diyorum bu avizeler neden sallanıyorr meğer büyük deprem varmışşşş
Allah daha da tatlı boy boy bebişleri sana da nasip etsin canım. :)
Kızlar kaç çocuk düşünüyorsunuzz?? Aklıma geldi bir sorayım dedim.Biz 3 tane istiyoruz Allah nasip ederse.
Kızlar kaç çocuk düşünüyorsunuzz?? Aklıma geldi bir sorayım dedim.Biz 3 tane istiyoruz Allah nasip ederse.
bebişim biz ilk 9 aylık hedefi tutturalımdasonrası 2 kesin istiyorum ama dediğim gibi önce ilk 9 aylık hedefi tutturmam lazımmm
aminn canım aminnn
valla bende 3 tane isterim ama yaşım sanırım 2 taneye müsade eder malum daha 1 tanesini beceredikyaş geldi 29 oldu
hımm o kötü olmuş kuzum ama napıcaksın k.valide işte koca hatrı bişey diyemiyorsun
evet bağımlılık yapıyor
kihhhhkihhhhkihhhhhh
Canım gelecek o sıpalar ilk 9 aylık hedefin de tutacakbir kız bir erkek olursa güzel olur :)
Daha 7 aylık taze gelinsin senn 1. gelir 2 sene sonra 2. gelir bi 2 sene sonra da 3. gelireder sana 34 :)) Yaşın geçmiş olmuyor yani
Kızlar yaa bi ara bi arkdaş vardı 5. bebeğini istiyorduu ne oldu ki acaba ona uğramıyor galiba artık?
yani bi çözüm bulamadım henüz annem kızlar gelmesin boşver dedi ama kızlarda istanbulu gezmek istiyolar konuşacağızz bakalım eşimle bi çözüm buluruz belki
buldun kocişi gülersin böyle kih kihh
Kızlar yaa bi ara bi arkdaş vardı 5. bebeğini istiyorduu ne oldu ki acaba ona uğramıyor galiba artık?
Canım gelecek o sıpalar ilk 9 aylık hedefin de tutacakbir kız bir erkek olursa güzel olur :)
Daha 7 aylık taze gelinsin senn 1. gelir 2 sene sonra 2. gelir bi 2 sene sonra da 3. gelireder sana 34 :)) Yaşın geçmiş olmuyor yani
ayyy evet bende öyle isiyorummmmmm bi kız bi erkek rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhhh
valla bilmiyorum o yazıyı hatırlıyorum da kişiyi hatırlamıyorum :44::44::44::44:
Ben yeniyim topikte isimlerinizi bilmiyorum ama sen hamilesin onu biliyorum hayırlı uğurlu sağlık bir evlat olsun inş. Allah cümlemize nasip etsin inşallahNasıl bir duygu gebelik içinde canlı bişeyin olması rabbim çok merak ediyorum hayırlısyla
kız 5 yıllık kalkınma planı hazırladın ya bana süpersin
valla bekara karı boşamak kolaymış bizde 3 diyoz ama bakalım bi tanesi ne şekle sokacak bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?