Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyy kuzumm yerim ben büyüyen mercimeğii : teyzesi kurban olsun onaaaa
bu arada dün benim yeğen geldi bize 2.5 yaşında öyle bilmişşş olmuşki balım famma teyze famma teyze diyip duruyoorr

Senin gerçek yeğenin varmış ne güzell yaa ben de istiyorum yeğennn Sanırım yeğenin kızz pek tatlıdırr tahmin edebiliyorm maşallah

iyiyiz fulya teyzesii bir sıkıntımız yok :) Doğsun bebeişim totosunun resmini yollayacam size

aahhh aahhhh sen bide şuan kiii halimi görsen bebişimmmmmmm aşk sarhoşu gibiyimmmmm

aşk sarhoşu hımmmmm gecelerr actionlu geçiyor demek kiii

günaydın herkeseeeee

günaydın kübracımmm

evet bebeğim kaygana gitti yaaa ekşınmexe bağladık biz gecelerii

uuuwwwwww hepimiz sırayla ağırlıyoruz deseneeee mervişinde misafirleri gelicekti topiğede uğramıyor sanırım misafirlerden sebep

evt sıra bende bu hafta kaç haftadır eltimdeydi kayınvalidem gelsin başım üstünde yeri var da kızkardeşim ve kuzenlerim yatıya geleceklerdi 2-3 gün gezmeye gelemezler simdi kaynımda var hoş olmazz

evet kız çok tatlıı bişi yaa nasıl kobnuşuyo bıcır bıcır öz değil aslında kuzenimin kızı ama kuzenim öz ablam gibi ilişkiler çok sıcak kızıda teyze diyo zaten bana babama dede diyorr

evet kız çok tatlıı bişi yaa nasıl kobnuşuyo bıcır bıcır öz değil aslında kuzenimin kızı ama kuzenim öz ablam gibi ilişkiler çok sıcak kızıda teyze diyo zaten bana babama dede diyorr

Allah daha da tatlı boy boy bebişleri sana da nasip etsin canım. :)

Kızlar kaç çocuk düşünüyorsunuzz?? Aklıma geldi bir sorayım dedim.Biz 3 tane istiyoruz Allah nasip ederse.

evt sıra bende bu hafta kaç haftadır eltimdeydi kayınvalidem gelsin başım üstünde yeri var da kızkardeşim ve kuzenlerim yatıya geleceklerdi 2-3 gün gezmeye gelemezler simdi kaynımda var hoş olmazz

hımm o kötü olmuş kuzum ama napıcaksın k.valide işte koca hatrı bişey diyemiyorsun

Bende yoğundum ama dayanamayıp giriyodum bayağı bağımlı oldum iyi geldi

evet bağımlılık yapıyor

bende diyorum bu avizeler neden sallanıyorr meğer büyük deprem varmışşşş

kihhhhkihhhhkihhhhhh

Kızlar kaç çocuk düşünüyorsunuzz?? Aklıma geldi bir sorayım dedim.Biz 3 tane istiyoruz Allah nasip ederse.

bebişim biz ilk 9 aylık hedefi tutturalımda sonrası 2 kesin istiyorum ama dediğim gibi önce ilk 9 aylık hedefi tutturmam lazımmm

aminn canım aminnn

valla bende 3 tane isterim ama yaşım sanırım 2 taneye müsade eder malum daha 1 tanesini beceredik yaş geldi 29 oldu

Ben bir tane Allah'ın izniyle bir tuturabilsem gerisi düşünücem dee:2:

bebişim biz ilk 9 aylık hedefi tutturalımda sonrası 2 kesin istiyorum ama dediğim gibi önce ilk 9 aylık hedefi tutturmam lazımmm

Canım gelecek o sıpalar ilk 9 aylık hedefin de tutacak bir kız bir erkek olursa güzel olur :)

aminn canım aminnn

valla bende 3 tane isterim ama yaşım sanırım 2 taneye müsade eder malum daha 1 tanesini beceredik yaş geldi 29 oldu

Daha 7 aylık taze gelinsin senn 1. gelir 2 sene sonra 2. gelir bi 2 sene sonra da 3. gelir eder sana 34 :)) Yaşın geçmiş olmuyor yani

Kızlar yaa bi ara bi arkdaş vardı 5. bebeğini istiyorduu ne oldu ki acaba ona uğramıyor galiba artık?

hımm o kötü olmuş kuzum ama napıcaksın k.valide işte koca hatrı bişey diyemiyorsun

evet bağımlılık yapıyor

kihhhhkihhhhkihhhhhh

yani bi çözüm bulamadım henüz annem kızlar gelmesin boşver dedi ama kızlarda istanbulu gezmek istiyolar konuşacağızz bakalım eşimle bi çözüm buluruz belki

buldun kocişi gülersin böyle kih kihh

ayyy evet bende öyle isiyorummmmmm bi kız bi erkek rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhhh

Kızlar yaa bi ara bi arkdaş vardı 5. bebeğini istiyorduu ne oldu ki acaba ona uğramıyor galiba artık?

valla bilmiyorum o yazıyı hatırlıyorum da kişiyi hatırlamıyorum :44::44::44::44:

evet sakincene konuşursunda bulursunuz bi orta yolu yawrummmmm

gülerim dabiiiiiiiiiiiiiiii

Ben yeniyim topikte isimlerinizi bilmiyorum ama sen hamilesin onu biliyorum hayırlı uğurlu sağlık bir evlat olsun inş. Allah cümlemize nasip etsin inşallah Nasıl bir duygu gebelik içinde canlı bişeyin olması rabbim çok merak ediyorum hayırlısyla

kız 5 yıllık kalkınma planı hazırladın ya bana süpersin
valla bekara karı boşamak kolaymış bizde 3 diyoz ama bakalım bi tanesi ne şekle sokacak bizi

ayyy evet bende öyle isiyorummmmmm bi kız bi erkek rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhhh

valla bilmiyorum o yazıyı hatırlıyorum da kişiyi hatırlamıyorum :44::44::44::44:

valla kızlar burdan yazıyorum hepimize uzun zamandır düşünüyorum çünkü bazı arkadaşların fake (sahte) olduğunu düşünüyorum bazıları samimiyetsiz yazıyo tutarsız yazıyor bazılarıda abartıyor gibi geliyor kimseyi zan altında bırakmak istemem ama burası herkese açık ya erkekler bile üye oluyor biliyosunuz
o arkadaş sahteydi diyemem ama içimden geldi yazdım bende

Ben didem memnun oldum :) Sağol canım peşpeşe Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin. O içindeki canlı bir şey kısmını ben henüz anlayamadım ama onun orda olduğunu bile bilmek güzel bir duygu :)

kız 5 yıllık kalkınma planı hazırladın ya bana süpersin
valla bekara karı boşamak kolaymış bizde 3 diyoz ama bakalım bi tanesi ne şekle sokacak bizi

Evet canım çok güzel aile planlaması yaparım

Aslında dediğin doğru bebekken yine iyidir de büyüyünce nasıl ilgileneceğiz orasını düşünmemek elde değil :) Ama gurbette olan biri için kalabalık bir aile güzel olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…