- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.881
Günaydın millet
herkese sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
nabıonuz beaaaaaa topikcanlarımmmm benimmmm
günaydınlar olsunnnnnnn bebeklerimeeee
[video=youtube;ceTrhAKUvss]http://www.youtube.com/watch?v=ceTrhAKUvss[/video]
DIM DIM DIM DI MIRILDANDIMMMMMMM :82::82::82::82::82::82::82:
FATMIŞIMM HAYIRLI OLSUN TELEFONUN BEBEĞİMMMMMGÜLE GÜLE KULLAN GÜZEL HBRLER AL GÜZEL HABERLER İLETTTTT İNŞALLAHHHHH
GÜNAYDIN BEBEKİM SEN YORMA İŞTE KENDİNİ SAKİN SAKİN TAKIL İLAÇLARINI İHMAL ETME YAWRUŞUMMMM
yaaaaa ben dinleyemiyorumm. yasaklı bende videolarrr...
nabıonuz beaaaaaa topikcanlarımmmm benimmmm
günaydınlar olsunnnnnnn bebeklerimeeee
o zaman ben size söylim bebeklerimmmm
dımm dımmmdımm dııı mırıldandımmmmm dım dım dım dı mırıldandımmmmmmmmmmm
sesine kurban oluyim ne güzelde söylermişşş
daha öncede paylaştım daha öncede söyledimmm hastayım bu şarkıyaaa çook ama çok seviyorummmmm uleeynnnnnnnnn nişanlıykene koçişim aradığında bu çalardı asiii açık ve bi o kadarda duygu yüklü her dinlediğimde mest oluyorum yahuuuuuuuuuuu öyleki aşk sarhoşluğum benimmmmmı love you kocişşşş Je taime kocişşşşşş
aahhh aahhhh sen bide şuan kiii halimi görsen bebişimmmmmmmaşk sarhoşu gibiyimmmmm
oyyy kızzz sevgililer günü geliyo ya gönül yayları gevşedi demekkigittimi senin bandırma grubundan bayanlarr
benimkide 2 gecedir kafamı okşayıp duruyo o halimi gördü yaaa sarılmış bütün gece bana baktı atletimi filan değiştirdi kuzular yaaa iyiki varlarrr seviyoruz bu adamları
evet bebekimmm iyiki varlarrrr Rabbime ne kadar şükretsem az iyi ki bahtıma yazmış eray'ımı..
bizler şanslı hatunlarız gönlümüzün eşini bulmuşuzzzz Rabbim nazarlardan sakınsınnnn
bu arada gittiler bacımmm salı günüü 2 gündür neden aşka geldim sanıyorsunnn
Günaydın kızlar kimler var burada
günaydın herkeseeeee
Günaydın kızlar kimler var burada
günaydın herkeseeeee
aminn kuzum allah kem gözlerden sözlerden korusun
benimkilerde bugün geri dönüyor bekar kaynımda gelecek kayınvalidemle 2-3 hafta bendeler allahtan korunuyoz bu ay
günaydınnn cancikklerrrrrr
günaydın perikızı
günaydın kübrammm nabersin görüşemedik ne zamandırrr nasılsın bebekimmmm
Dün ne sessiz di buralar hele fulya hiç yok tu başka bi topik te fink attım orda da çok tatlı hatunlar var sizden iyi olmasınlar hoş sohpetler ama bu topik ilk göz ağrım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?