- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.981
adet kanaması gibi atıyo döllenmiş ama büyüyememiş yumurta sağlıklı olmuyo genelde benim betahcg değerim gerektiği gibi yükselmedi dış gebelik olabilir demişti doktor 2 gün sonra değerim düştü ve kanamam başladı
bi çok kadın bunu adet kanaması gibi sanarmış farketmezmiş
10 gün geçmişti adetimden 5 haftalıktı yani
bende sana katılıyorum kuzucum fake ve abartılar cok fazla aman umurumda mı hayır değil ayıp birşey konuşmuyoruz herkes,n ev,nde olan seylervalla kızlar burdan yazıyorum hepimize uzun zamandır düşünüyorum çünkü bazı arkadaşların fake (sahte) olduğunu düşünüyorum bazıları samimiyetsiz yazıyo tutarsız yazıyor bazılarıda abartıyor gibi geliyor kimseyi zan altında bırakmak istemem ama burası herkese açık ya erkekler bile üye oluyor biliyosunuz
o arkadaş sahteydi diyemem ama içimden geldi yazdım bende
o zaman ben tohuma kaçtım 27 mart itibarı ile tam 30 otuz olcamfatmaaa bende mi yaşlıyım ozaaman
bende sana katılıyorum kuzucum fake ve abartılar cok fazla aman umurumda mı hayır değil ayıp birşey konuşmuyoruz herkes,n ev,nde olan seylerolmuyorsa evde o işler zaten sorun vardır o evde
o zaman ben tohuma kaçtım 27 mart itibarı ile tam 30 otuz olcam
selamlar yavrular kuzucuklar bebişler hepinize öpücüklerrr
83lümüsün sende canımBende arkandan geliyorum korkma temmuz benimde 3-5 aylık ablamsın
83lümüsün sende canım
bende sana katılıyorum kuzucum fake ve abartılar cok fazla aman umurumda mı hayır değil ayıp birşey konuşmuyoruz herkes,n ev,nde olan seylerolmuyorsa evde o işler zaten sorun vardır o evde
o zaman ben tohuma kaçtım 27 mart itibarı ile tam 30 otuz olcam
selamlar yavrular kuzucuklar bebişler hepinize öpücüklerrr
83lümüsün sende canım
Aynen yani arkandayım artık bebiş zamanı gelmişte geçiyor bizim
tatlım bende taze gelinim 7 ay oldu daha ama yaş kemale erdiAynen yani arkandayım artık bebiş zamanı gelmişte geçiyor bizim
izmirdeyim tatlım benkız gülcan kocan haklı zizag senmisin demekle bende mart doğumluyum 13 mart ama 29 olucam bende 13 marttasen nerde oturuyodun bebekim unuttum galiba ben
aa ben 84lüyümmm yuppii küçükümm ben bebekimmm
tatlım bende taze gelinim 7 ay oldu daha ama yaş kemale erdi
izmirdeyim tatlım ben
benim gibi genc yok mu yani kasım 1992 doumluyum
benim gibi genc yok mu yani kasım 1992 doumluyum
hehehe kartlar klubu hakkeden ama gamyoncuda kücüktü sanırsambiz buraya gençleri almıyozz kart karılar kulübü burasııııı
ha 83 ha 84yakın bir arkadaşım mart 83 doğumlu 8 aylık evli 2 aylık hamile hadi bakalım darısı bize
hehehe kartlar klubu hakkeden ama gamyoncuda kücüktü sanırsam
yelizde 23 yaşında doğru diyon bacımm benim kuzenlerim var 91li 92 li ben büyüttüm resmen onları abla abla diye peşimde gezerlerdi
benimde öyle valla şimdi evleniyolar o yata allahtab bizimkiler okuyo dahayelizde 23 yaşında doğru diyon bacımm benim kuzenlerim var 91li 92 li ben büyüttüm resmen onları abla abla diye peşimde gezerlerdi
benimde öyle valla şimdi evleniyolar o yata allahtab bizimkiler okuyo daha:26:
Şimdi evliler dimi abla diyenler anamın arkadaşınız kızıda öle 6 yaş küçük benden ve 1 yıl sonra evlendi bebişi büyüdü bile ben diyorum bizzzzz kurudukkkkkkkkkk
benimde öyle valla şimdi evleniyolar o yata allahtab bizimkiler okuyo daha:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?