Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Allah Allah yani kısaca dış gebelik mi düşük mü çıkamadım işin içinden mesela geçtiğimiz ay ben çok az kanamalı hasta oldu normalde yoğun ve pıhtılı olur ama çok az sanki son günleri gibiydi bunun gibi mi yoksa düşük gibi mi kusura bakma ya anlayamadım ama geçmiş olsun sana da

bende sana katılıyorum kuzucum fake ve abartılar cok fazla aman umurumda mı hayır değil ayıp birşey konuşmuyoruz herkes,n ev,nde olan seyler olmuyorsa evde o işler zaten sorun vardır o evde
fatmaaa bende mi yaşlıyım ozaaman
o zaman ben tohuma kaçtım 27 mart itibarı ile tam 30 otuz olcam

selamlar yavrular kuzucuklar bebişler hepinize öpücüklerrr

Bende arkandan geliyorum korkma temmuz benimde 3-5 aylık ablamsın

kız gülcan kocan haklı zizag senmisin demekle bende mart doğumluyum 13 mart ama 29 olucam bende 13 martta sen nerde oturuyodun bebekim unuttum galiba ben

Aynen yani arkandayım artık bebiş zamanı gelmişte geçiyor bizim
tatlım bende taze gelinim 7 ay oldu daha ama yaş kemale erdi
kız gülcan kocan haklı zizag senmisin demekle bende mart doğumluyum 13 mart ama 29 olucam bende 13 martta sen nerde oturuyodun bebekim unuttum galiba ben
izmirdeyim tatlım ben

yelizde 23 yaşında doğru diyon bacımm benim kuzenlerim var 91li 92 li ben büyüttüm resmen onları abla abla diye peşimde gezerlerdi

Şimdi evliler dimi abla diyenler anamın arkadaşınız kızıda öle 6 yaş küçük benden ve 1 yıl sonra evlendi bebişi büyüdü bile ben diyorum bizzzzz kurudukkkkkkkkkk

Şimdi evliler dimi abla diyenler anamın arkadaşınız kızıda öle 6 yaş küçük benden ve 1 yıl sonra evlendi bebişi büyüdü bile ben diyorum bizzzzz kurudukkkkkkkkkk

benimde öyle valla şimdi evleniyolar o yata allahtab bizimkiler okuyo daha :26:

bizdede kızlar okuyor daha ama oğlanlar başladı 91li kuzenim evlencek yaza:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…