- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.021
herşeyin engeli var ama nice insanlar var 100 kilo ile bile hamile kalabiliyor biz kafamıza biraz fazla takıyoruz o yüzden herşey engel gibi geliyor gecenlerde eşimlede onu konustuk biz ilk geceden hamile kalcam diye kendimizi cok kaptırdık olmadıkca stres olduk halada olmuyorkilonun engeli var ölemi eee bizim gelin pek zayıf sayılmaz valla
patronda gelmiş aşagıdan gördüm ama ben gidiyorum mesai bitti hoşçakalın evden girebilirsem uğrarım sizeeee öpüldünüz bebeklerr
görüşürz canım dikkat et kendine öpüyorumpatronda gelmiş aşagıdan gördüm ama ben gidiyorum mesai bitti hoşçakalın evden girebilirsem uğrarım sizeeee öpüldünüz bebeklerr
herşeyin engeli var ama nice insanlar var 100 kilo ile bile hamile kalabiliyor biz kafamıza biraz fazla takıyoruz o yüzden herşey engel gibi geliyor gecenlerde eşimlede onu konustuk biz ilk geceden hamile kalcam diye kendimizi cok kaptırdık olmadıkca stres olduk halada olmuyor
patronda gelmiş aşagıdan gördüm ama ben gidiyorum mesai bitti hoşçakalın evden girebilirsem uğrarım sizeeee öpüldünüz bebeklerr
ben geldim be yaaa..
napıyosunuz. gündüz işler yine yoğunlaştı ve ben gün içinde yine giremedim.
eşim kurtları seyrederken ben de gizliden girdim burayaaa
bende diyorum bu avizeler neden sallanıyorr meğer büyük deprem varmışşşş
didemcim bizim önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında 2 bebiş var. inşallah kalkınabilirizAllah daha da tatlı boy boy bebişleri sana da nasip etsin canım. :)
Kızlar kaç çocuk düşünüyorsunuzz?? Aklıma geldi bir sorayım dedim.Biz 3 tane istiyoruz Allah nasip ederse.
gülcann yarın kahvaltıda benim yerime bi kaç boyoz yesene...tatlım bende taze gelinim 7 ay oldu daha ama yaş kemale erdi
izmirdeyim tatlım ben
gülcanım ben bi kaç gün önce burda da yazmıştım. ben bu ay deniyorum. doktor yumurtlamamışsın ilaca başlayalım deyince bu ay bu karışımı deneyim dedim. yazayım belki kullanırsın.kzılar yaf şu çörek otu bal tarçin karışımını cok duymaya başladım bu aralar yumurta geliştiriyomuş acaba bizde denesekmi
didemcim bizim önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planında 2 bebiş var. inşallah kalkınabilirizben 31 im. 35-36 ya kadar yaş kemale erecek ama istiyoz bakalım. inşallah allahım nasip eder hem bana hem sizee..
gülcann yarın kahvaltıda benim yerime bi kaç boyoz yesene...çok özledim valla ben o tadı
gülcanım ben bi kaç gün önce burda da yazmıştım. ben bu ay deniyorum. doktor yumurtlamamışsın ilaca başlayalım deyince bu ay bu karışımı deneyim dedim. yazayım belki kullanırsın.
yalnız adetin 2. günü başlıyosun 12. güne kadar içiyorsun. ondan sonra adet olana kadar içmiyosun hiç. çünkü çörekotu bebiş olursa tutunmasını engelliyomuş.
TARİFİ:
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal.
hergün 1 çorba kaşığı veya ikiye bölüp sabah akşam 1er tatlı kaşığı. ben sabah akşam kullanıyorum. kahvaltıdan önce ve yatarken...
Off ya benimki de izliyora maalesef canim sıkıldı
benimki izlesin yoksa benim netten nereye gireceğime bakar. bana yasakladı ya burayı. hiç aklımdan çıkarmıyomuşum diye...
neyse bi kaç gün böle trip atar sonra bi şey demez. benim azmim yener onu
ilk deneyen sen oldun bizim gruptan inşallah ilk bebiş haberide senden gelir kuzucummm
ya onlar öyle sanıyor ama değil işte biz kafa dağıtıyoruz uzun zamandan beri bebekle ilgli pek bişeyde konuşmuyoruz
inşallah fatmacım. bu arada eksik yazmışım yukarda düzelttim. ben direk çörekotu tozu aldım. çörekotunu tane tane kullanırsan çok işe yaramıyomuş. vücuttan hemen atılıyomuş.
bugün kayınvalidemi aradım. içimden geldi iki sohbet edeyim dedim. ağzımı arıyo ee başka ne var ne yok var mı bi değişiklik dedi. ben de aynı işe gidip geliyoz dedim ve lafı değiştirdim. ne dese beğenirsin: "tembeller sizi nasıl da lafı değiştiriyo"
halbuki bilse oğlu ile nasıl çalışıyoz
eşime dedim de geçen gün annesi onun da ağzını aramış. kayganam başladı yine kaynamaya :44::44::44:
anlattım böle böle totem var diye ama 2 gün önceki ağlama krizimden dolayı kızdı bana :18::18::18:
ben birinden duymuştun çörek otunu kendiniz çekin içindeki yağlar uçmasın filan dye ben tane aldım evde havanda dövecek benim kocişş
aa kaynanaya bak benimki hiç sormaz şuan yanımda oturuyo merak ediyo ben ne yazıyorum diye ekrana bakıyo ama okuyamıyo tabiki
ee kocan demiyo mu anne istiyoz ama kısmet filan diye
bak ben sana o gün diyemedim sakın isyan etme kuzum allaha sığınacağız ki allah yardımcımız olsun bazen bakıp hamilelere neden bende yok diyorum ama allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kocişler bizi öyle gördükçe çaresiz kalıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?