Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlarrrrrr benim hastalık beni perişan etti 3 gün izin aldım allaha şükür bugün en iyi günümmm pazartesiden itibaren başbaşayız yineee eşimin test sonucu süper geldi ama doktor amca spoşları süpermen yapcak galiba ilaca devam dediii bakalım sezonuda açtım bu ay inşallah küsmemde günaşırı çarparım şu herifi öpüyorum hepinizi çok ösledimmmm

slm deniz ben bende bi çok kızla tanıştım bu topikte ve bağımlı oldum tedavimi görüyosunuz ?

haklisin valla ablam doktorda bana pko olabilir dedi belkide bende geç yumurtlarim kaynanam var kaynim var gidemiyoz yataga

Bebek yapmak için kullaniyoz adamlari :)
fatmacım onun için kullanıyoruzda onuda beceremiyoruz ki yaşlandık galiba iyice :26:
görün aydın iremcim cok sevindim inanki bizimde sonuçlar iyi geldi sizin morfoloji kaçtı ?

olsun geç olsun güç olmasın inş bu ay size süpriz yapar hep böyle zamanlarda olur zaten beklenmedik anlarda gelirler inş seninde öyle olur alırız güzel haberlerini :))

biliyorum canım allah herkesin gönlüne göre versin inş hepiniz için dua ediyorum inan bana,canım o yastık olayı işe yarıyo diyolar ama ben çok yapmadım zaten ilişki sırasında spermler gidiyo gitceği yere hemende kalkmıyosanız yastığa gerek yok ama sen için rahat olsun diyosan yapabilirsin :))

slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim ve 4 gündür rahatsızım öksürmekten içim dışıma çıktı bugünde bademciklerim şişmiş ne yapabilirim bitkisel ne hazırlayabilirim günlerdir ıhlamur içiyorum zencefille bal macunu yaptım öksürük için biraz iyi geldi ama hala düzelemedim üstelik bademciklerimde şişti yardımcı olurmusunuz ((

tşkler canm Allah razı olsun biz elimizden geleni yapalım da Allah'ın dediği olucak sonuçta bebişe iyi bak

Hülya abla rüyanı akşam görümceme anlatma fırsatım oldu şöyle söyledi ; hamilelik bazı insanlarda bi birikim olması düşünce olabilir bu mesela dedi, içeri giden adamı bilmiyorum ama uyanması iyi bişey dedi uyanmasa bana göre iyi değil di dedi, beklenen veya beklenmeyen bir haber alıp uyandığı için sevinebilir dedi ama bu hamilelik mi onu bilemem dedi ( bu arada iyi fal baktığı için bu tarz yorumlara meraklıdır kendisi inanmıyoruzda eğlencesine işte umarım yardımcı oldum hoşçakal

Ihlamuru bile çok içmemelisin canım. Günde iki bardak en fazla. Bunun dışında yapabileceğin tekşey kaynar suya viks kat karıştır başına örtü al. Buharını içine çek. Benim gribime ve sinüzitime çok iyi geldi. Geçmiş olsun canım. Allah bebeğini sana bağışlasın.

baksana kimsecikler yok

var ya tatilde sürekli yiyip durdum maaşallahım var eskisi gibi kilo almadım ama pztden itibaren yine düzenli yemeye başlıyacam inşallah

baksana kimsecikler yok

var ya tatilde sürekli yiyip durdum maaşallahım var eskisi gibi kilo almadım ama pztden itibaren yine düzenli yemeye başlıyacam inşallah

evt ya herkes kocişiyle bişiler yapıyodur ben bugün evde yatacaktım biliyosun ya misafir geldi yatış hayal oldu kocamda şimdi maça gitti evde mahkum kaldım ya

sizin okul başlıor değil mi sen öğretmendin dimi canım
ben gebelik olayından beri çözemedim şu yemek olayını sürekli yiyomm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…