- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.181
günaydın kızlarrrrrr benim hastalık beni perişan etti 3 gün izin aldım allaha şükür bugün en iyi günümmm pazartesiden itibaren başbaşayız yineeeeşimin test sonucu süper geldi ama doktor amca spoşları süpermen yapcak galiba ilaca devam dediii bakalım sezonuda açtım bu ay inşallah küsmemde günaşırı çarparım şu herifi öpüyorum hepinizi çok ösledimmmm
aferin bak iş var sende.. gözün açık olsun hep öğren hep öğren
yaş kaç?
fatmacım onun için kullanıyoruzda onuda beceremiyoruz kihaklisin valla ablam doktorda bana pko olabilir dedi belkide bende geç yumurtlarim kaynanam var kaynim var gidemiyoz yataga
Bebek yapmak için kullaniyoz adamlari :)
görün aydın iremcim cok sevindim inanki bizimde sonuçlar iyi geldi sizin morfoloji kaçtı ?günaydın kızlarrrrrr benim hastalık beni perişan etti 3 gün izin aldım allaha şükür bugün en iyi günümmm pazartesiden itibaren başbaşayız yineeeeşimin test sonucu süper geldi ama doktor amca spoşları süpermen yapcak galiba ilaca devam dediii bakalım sezonuda açtım bu ay inşallah küsmemde günaşırı çarparım şu herifi öpüyorum hepinizi çok ösledimmmm
duyarsın cnım pıtpıtlarını tedirgin etme kendini rahat ol hala bu çok önemli benim bu ay bi iddam yok yawrum yaaa misafirlerim yeni gittii bizde gizli kapaklı takıldık öyle ödevine değil zevkine takıldık yani gelirse basımız üstüne gelmezse zaten beklemiyordumRabbim hayırlısını versin
inş. tuttumu tutmadımı fikrinden vazgeçebilirimnasip artık ben elimden geleni yapıcam birde son bi sorum çok sıktım sen ( ee sen başardın tecrubelisin ) şu bele yastık koyma muhabbetini çok ısrarla yapıyorum abartıyomyum gerek var mı sence? İnş. sende hayırlısıyla atlatıcaksın bu riskli zamanları bence sadece şuan tadnı çıkar yerinde olmak isteyen kaç kadın var cnm
biliyorum canım allah herkesin gönlüne göre versin inş hepiniz için dua ediyorum inan bana,canım o yastık olayı işe yarıyo diyolar ama ben çok yapmadım zaten ilişki sırasında spermler gidiyo gitceği yere hemende kalkmıyosanız yastığa gerek yok ama sen için rahat olsun diyosan yapabilirsin :))
slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim ve 4 gündür rahatsızım öksürmekten içim dışıma çıktı bugünde bademciklerim şişmiş ne yapabilirim bitkisel ne hazırlayabilirim günlerdir ıhlamur içiyorum zencefille bal macunu yaptım öksürük için biraz iyi geldi ama hala düzelemedim üstelik bademciklerimde şişti yardımcı olurmusunuz((
sevgili kızçelerim ben dün benim adamı kandırdım bakalım tek atışta bişey olacak mı bu ayy
ha ha dediğm yöntemi mi kulandın
aferin kıs
yok kız içirmedim dedimki yumurtlama bitti gerek yok oda dünden razıymışş
[/QUO
o dabir yöntem tabiiii
o dabir yöntem tabiiii
baksana kimsecikler yok
var ya tatilde sürekli yiyipdurdum maaşallahım var eskisi gibi kilo almadım ama pztden itibaren yine düzenli yemeye başlıyacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?